Γνήσιοι Υαλοκαθαριστήρες

Γνήσιοι Υαλοκαθαριστήρες.

Εξασφαλίστε άριστη ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Με ένα σετ καινούρια, υψηλής ποιότητας μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, εξασφαλίζετε άριστη ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες και οδηγείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

Η Hyundai τοποθετεί στα αυτοκίνητά της κορυφαίας ποιότητας μάκτρα με σκελετό με αρθρώσεις, τα οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε με όμοια σε ένα Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Hyundai. Έχετε την επιλογή να αντικαταστήσετε μόνο του οδηγού ή του συνοδηγού.

Αν όμως αναζητάτε ακόμα καλύτερη απόδοση, έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τα μπροστινά σας μάκτρα με ένα σετ μάκτρα αεροδυναμικού σχεδιασμού οδηγού και συνοδηγού, χωρίς αρθρώσεις. Σημειώστε πώς λόγω λιγότερων μεταλλικών μερών και χάρη στην οικονομικότερη συσκευασία του σετ, η επιλογή αναβάθμισης είναι οικονομικότερη από την αντικατάσταση των αρχικών μάκτρων με ίδια!

Όπως και τα πρώτης τοποθέτησης, τα αεροδυναμικά μάκτρα είναι σχεδιασμένα για καλύπτουν άψογα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. Έχουν ελεγχθεί εξαντλητικά σε ακραίες καιρικές συνθήκες για να προσφέρουν υψηλή απόδοση με συνέπεια.

Διαφορές Συμβατικών και Αεροδυναμικών Μάκτρων.

Οι συμβατικοί υαλοκαθαριστήρες χρησιμοποιούν βραχίονες με αρθρώσεις που συγκρατούν τη λαστιχένια λωρίδα σε συγκεκριμένα σημεία και την πιέζουν στο παρμπρίζ. Αυτά τα μάκτρα υφίστανται αυξημένη φθορά στα σημεία των βραχιόνων. Έτσι, σταδιακά, προκύπτει ανομοιογενές καθάρισμα και τριξίματα.

Γνήσιοι Υαλοκαθαριστήρες
Γνήσιοι Υαλοκαθαριστήρες

Tα επίπεδα μάκτρα χωρίς αρθρώσεις προστατεύουν την ευαίσθητη λαστιχένια λωρίδα, καθώς κατανέμουν την πίεση ομοιόμορφα σε όλο το μάκτρο. Σαν αποτέλεσμα, τα αεροδυναμικά μάκτρα συνδυάζουν ανώτερη ποιότητα καθαρισμού και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Το ενσωματωμένο σπόιλερ (Α) και το σχήμα του μάκτρου χωρίς αρθρώσεις εγγυώνται άριστο επίπεδο επαφής και πίεσης που μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα στο καθάρισμα. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός εμποδίζει την «απογείωση» του μάκτρου στις υψηλές ταχύτητες και μειώνει το θόρυβο από τον αέρα. Η ενσωματωμένη λωρίδα από εύκαμπτο ατσάλι τύπου Evodium (Β) προσαρμόζεται στην καμπυλότητα του παρμπρίζ και προσφέρει υψηλό επίπεδο σταθερότητας. Χάρη στην επικάλυψη γραφίτη στο χείλος του μάκτρου (C), μειώνεται η τριβή και το μάκτρο γλιστρά ομαλότερα.

Γνήσιοι Υαλοκαθαριστήρες

Αντικατάσταση μάκτρων

Τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων ταλαιπωρούνται από τις ακραίες θερμοκρασίες, την ακτινοβολία UV, τα χημικά των καθαριστικών παρμπρίζ, τις κουτσουλιές και τα υπολείμματα εντόμων και βέβαια την πίεση από τον άνεμο ή και το βάρος του χιονιού. Για διασφάλιση άριστης απόδοσης συνίσταται η αντικατάσταση των μάκτρων κάθε 12 μήνες.