Φροντίδα Hyundai

Φροντίδα Hyundai.

Φροντίδα Service Hyundai

Η συντήρηση ενός αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από την αξία του, δε σηκώνει πειραματισμούς και δε μπορεί να αφήνεται στην τύχη. Ο τακτικός έλεγχος και η συντήρηση σύμφωνα με το πρόγραμμα service του κατασκευαστή είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την απροβλημάτιστη λειτουργία και τη μακροζωία του. Πάνω από όλα όμως, είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.

Η Hyundai Motor Company κατασκεύασε το Hyundai σας με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές, ενσωματώνοντας σε αυτό υψηλή τεχνολογία. Υπό τη στενή της καθοδήγηση και εποπτεία και βάση των δικών της προδιαγραφών και απαιτήσεων η Hyundai Ελλάς επιλέγει, εξοπλίζει και εκπαιδεύει τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία στην Ελλάδα, για να μπορούν να διατηρούν το Hyundai σας όπως βγήκε από το εργοστάσιο, για πολύ περισσότερο.

Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Hyundai:

  • Διεξάγουμε όλους τους προγραμματισμένους ελέγχους και τις συντηρήσεις που προβλέπει το εργοστάσιο, για να διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του Hyundai σας και να προλαβαίνει βλάβες και φθορές.
  • Αντιμετωπίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε έκτακτη φθορά, βλάβη ή ζημιά που μπορεί να προκύψει, στα μηχανικά ή ηλεκτρονικά μέρη ή στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας.
  • Χρησιμοποιούμε τον εξειδικευμένο εξοπλισμό διαγνώσεων και τα ειδικά εργαλεία που ορίζει η Hyundai για το αυτοκίνητό σας για να κάνουμε τη δουλειά σωστά και με την πρώτη.
  • Εκπαιδεύουμε, ενημερώνουμε και πιστοποιούμε συνεχώς το τεχνικό προσωπικό μας στις ιδιαίτερες τεχνολογίες και τις ανάγκες των αυτοκινήτων Hyundai, ενώ το καθοδηγούμε και ζωντανά εξ αποστάσεως, αν προκύψει ανάγκη.
  • Τοποθετούμε στο αυτοκίνητό σας γνήσια ανταλλακτικά Hyundai, όμοια με τα εξαρτήματα που είχε όταν κατασκευάστηκε.
  • Διαθέτουμε γνήσια αξεσουάρ Hyundai για να προσαρμόσετε το αυτοκίνητό σας ακόμα περισσότερο στις ανάγκες και το γούστο σας.
  • Παρέχουμε δύο χρόνια εγγύηση σε κάθε ανταλλακτικό και επισκευή.
  • Διασφαλίζουμε με τη σφραγίδα μας στο βιβλίο συντηρήσεων την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση του Hyundai σας.
  • Επιδιώκουμε ενεργά την αξιολόγησή σας, καθώς προσπαθούμε κάθε μέρα να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι για εσάς.

Το Hyundai σας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Hyundai είναι οι πιο αξιόπιστοι βοηθοί που μπορείτε να έχετε για να συνεχίσετε να το απολαμβάνετε και να διατηρείτε υψηλή την αξία του για πολλά χρόνια.