Ασφάλεια

Ασφάλεια επόμενης γενιάς.

Εγγενής ασφάλεια σημαίνει ξεγνοιασιά.

Αποστολή της Hyundai είναι να προσφέρει μία όσο το δυνατόν πιο ασφαλή οδήγηση. Γι’ αυτό, εξοπλίζουμε τη γκάμα μας με τα καλύτερα στην κατηγορία συστήματα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την προστασία όλων των επιβατών.

Τεχνολογία που δεν την βλέπετε. Ασφάλεια που την αισθάνεστε.

Για εμάς, ο ορισμός της ολοκληρωμένης ασφάλειας είναι να αποτρέπουμε μία σύγκρουση, να σας προστατεύουμε σε περίπτωση ατυχήματος και να αναζητάμε συνεχώς καλύτερους τρόπους για να πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό.

Προληπτική Ασφάλεια.

Κάθε Hyundai περιλαμβάνει προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας που συμβάλλουν στην πρόληψη και αποτροπή ατυχημάτων.

Παθητική Ασφάλεια.

Όλα τα οχήματα της Hyundai είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στις συγκρούσεις και να προστατεύουν όλους τους επιβάτες εάν συμβεί ένα ατύχημα..

Καινοτομία Ασφάλειας.

Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και τη δοκιμή νέων συστημάτων προκειμένου να βελτιώσουμε την απόδοση όλων των μοντέλων μας στον τομέα της ασφάλειας.

Προληπτική Ασφάλεια.

Προηγμένο Σύστημα Υποστήριξης Οδηγού (ADAS).

Τα μοντέλα μας είναι εξοπλισμένα με μία σειρά αισθητήρων που υποστηρίζουν τα σχετικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.

Εμπρός Κάμερα.

Παρακολουθεί τις οδικές συνθήκες και τις διαγραμμίσεις των λωρίδων, τα όρια ταχύτητας καθώς και τους άλλους χρήστες των δρόμων. Σταματά αυτόματα το αυτοκίνητο εάν κριθεί απαραίτητο.

Ασφάλεια
Ασφάλεια

Εμπρός ραντάρ.

Τα εμπρός ραντάρ συμπληρώνουν τη λειτουργίας της εμπρός κάμερας, εντοπίζοντας αυτοκίνητα, δικυκλιστές ή ανθρώπους και διασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητο παραμένει σε ασφαλή απόσταση ή επιβραδύνει αυτόματα.

Πίσω ραντάρ.

Επειδή δεν έχετε μάτια πίσω από το κεφάλι, τα πίσω ραντάρ χρησιμοποιούνται για να εντοπίζουν οτιδήποτε βρίσκεται στην πορεία σας και να σας προειδοποιούν αυτόματα.

Ασφάλεια

Παθητική Ασφάλεια.

Ενσωματωμένη προστασία από όλες τις γωνίες.

Μερικές φορές οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Η Hyundai έχει σχεδιάσει τα οχήματά της ώστε να προσφέρουν μέγιστη προστασία για όλους τους επιβάτες και να ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις στους υπόλοιπους.

Κατασκευασμένα για να αντέχουν τους κινδύνους.

Από το ενισχυμένο πλαίσιο μέχρι τις ειδικές ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης, κάθε Hyundai είναι σχεδιασμένο για να διαφυλάττει την ασφάλειά σας σε περίπτωση σύγκρουσης.

Αερόσακοι σε όλη την καμπίνα.

Το όχημά σας προστατεύει όλους τους επιβάτες από μία σύγκρουση, με αερόσακους που ενεργοποιούνται ακαριαία σε περίπτωση ατυχήματος.

Το eCall επιταχύνει τους χρόνους απόκρισης.

Εάν εμπλακείτε σε ατύχημα, το Hyundai σας καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (112).

Καινοτομία ασφάλειας.

Επενδύουμε στην ασφάλειά σας. Και στις συνεχείς βελτιώσεις.

Η διατήρηση της ασφάλειάς σας δεν είναι απλά προτεραιότητα, είναι κάτι για το οποίο μοχθούμε καθημερινά. Στην έρευνά μας, βελτιώνουμε τις τεχνολογίες των αυτοκινήτων μας και ανακαλύπτουμε νέους τρόπους υποβοήθησης της οδήγησης. Στη συνέχεια, δοκιμάζουμε σχολαστικά κάθε καινοτομία για να εξασφαλίσουμε ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Έρευνα.

Μέσα από την έρευνα της Hyundai δημιουργήθηκε ένας αριθμός έξυπνων συστημάτων υποστήριξης οδηγού, που βοηθούν να είστε συγκεντρωμένοι στο δρόμο και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις.

Crash Tests.

Κάθε αυτοκίνητο υποβάλλεται σε σκληρές δοκιμές σύγκρουσης (crash tests) προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των επιβατών ακόμα και όταν μία σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

EURO NCAP.

Η Hyundai λαμβάνει σταθερά υψηλή βαθμολογία για την ασφάλειά της από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό οργανισμό αξιολόγησης νέων αυτοκινήτων Euro NCAP.

Ασφάλεια Ηλεκτρικών Οχημάτων

Έτοιμα για το μέλλον. Χωρίς συμβιβασμούς.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η οδήγηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων κρύβει κινδύνους. Στην πραγματικότητα, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα δεν κάνουν συμβιβασμούς σε θέματα ασφάλειας. Δείτε γιατί.

Ασφάλεια

Χαμηλό κέντρο βάρους.

Οι μπαταρίες των αυτοκινήτων δεν είναι μόνο άριστα ενσωματωμένες σε όλα τα μοντέλα Hyundai, αλλά τοποθετούνται στο πάτωμα με τρόπο που τους παρέχει ειδική προστασία. Μία ευπρόσδεκτη ‘παρενέργεια’ αυτού είναι ότι επειδή το κέντρο βάρους του οχήματος είναι πολύ χαμηλό, έχει λιγότερες πιθανότητες να ανατραπεί από ένα συμβατικό αυτοκίνητο.