Hyundai INSTER

Το ολοκαίνουργιο INSTER.

Το νέο μέλος της οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων της Hyundai.

Τα καλά πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες.

Σας παρουσιάζουμε το INSTER, το νέο μέλος της οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων της Hyundai στην Ευρώπη. Συμπαγές και ευέλικτο, αυτό το δυναμικό μικρό ηλεκτρικό μοντέλο θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του με την κορυφαία αυτονομία και τα EV χαρακτηριστικά του. Επί της ουσίας, επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Η Εμφάνιση

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης με χώρους και ευελιξία.

Συνδυάζοντας την ξεχωριστή σχεδίαση και τη στιβαρότητα ενός SUV με compact διαστάσεις, το νέο INSTER της Hyundai έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Κινητικότητας του Busan στα τέλη Ιουνίου. Το συμπαγές compact αποτύπωμα του INSTER, η φουτουριστική εξωτερική σχεδίαση και το ευρύχωρο, ευέλικτο εσωτερικό του σύντομα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του Ευρωπαϊκού κοινού.

Hyundai INSTER
Τολμηρό SUV στυλ.

Το INSTER μαγνητίζει τα βλέμματα με τους τολμηρούς θόλους των τροχών, τις λείες, καθαρές επιφάνειες και το στιβαρό στυλ SUV. Οι δυναμικοί προφυλακτήρες και οι τολμηρές ποδιές αποτελούν ισχυρά σχεδιαστικά στοιχεία, μπροστά και πίσω.

Χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή LED.

Η προσωπικότητα του INSTER αναδεικνύεται από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED και τα φλας και πίσω φώτα με γραφικά pixel – ένα σχεδιαστικό στοιχείο που μοιράζεται με άλλα μέλη της οικογένειας Hyundai EV.

Hyundai INSTER
Hyundai INSTER

Το INSTER ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες με τη χαρακτηριστική του σχεδίαση και ένα οδηγοκεντρικό εσωτερικό που μεγιστοποιεί τις δυνατότητές του με συναρπαστικούς, τρόπους. Με το INSTER επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να οδηγείς ένα μικρό EV.

– Simon Loasby, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Κέντρου Σχεδίασης της Hyundai. –

Εσωτερικό

Ευρυχωρία και αυξημένη ευελιξία.

Με τις διαστάσεις του, το INSTER τοποθετείται ακριβώς μεταξύ των παραδοσιακών αυτοκινήτων πόλης της κατηγορίας Α και των μεγαλύτερων μοντέλων της κατηγορίας Β. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε την ευελιξία και την υψηλότερη θέση των καθισμάτων που περιμένετε από ένα μικρό SUV, σε συνδυασμό με αυξημένη πρακτικότητα και προσαρμοστικότητα χάρη στο πιο ευρύχωρο εσωτερικό και τη μεγαλύτερη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών.

Hyundai INSTER
Ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη αφής infotainment 10.25″.

Στο κομψό και τεχνολογικά προηγμένο cockpit του INSTER δεσπόζουν ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10.25” και μία οθόνη αφής infotainment με λειτουργία πλοήγησης που ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα της άνεσης.

Ασύρματη φόρτιση στην συμπαγή κεντρική κονσόλα.

Η βάση ασύρματης φόρτισης είναι ενσωματωμένη στη συμπαγή κεντρική κονσόλα, η οποία λόγω σχεδίασης δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας.

Hyundai INSTER

Απολαύστε άφθονη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Το εσωτερικό του INSTER προσφέρει άφθονη ευελιξία και ευρυχωρία, με τα εμπρός καθίσματα να επιτρέπουν την διέλευση των επιβατών από το ένα άκρο στο άλλο. Όλα τα καθίσματα είναι αναδιπλούμενα, συμπεριλαμβανομένου του καθίσματος του οδηγού, για μέγιστη προσαρμοστικότητα. Τα καθίσματα της δεύτερης σειράς είναι διαιρούμενα 50/50 και μπορούν να σύρονται εμπρός/πίσω και να αναδιπλώνονται.

Hyundai INSTER Hyundai INSTER
Hyundai INSTER
Συρόμενα πίσω καθίσματα για μεγαλύτερη ευελιξία.

Σύρετε τα πίσω καθίσματα προς τα εμπρός για να αυξήσετε τη χωρητικότητα στο πορτμπαγκάζ – ή σύρετέ τα προς τα πίσω για περισσότερο χώρο για τα πόδια.

Επιδόσεις

Ταχεία φόρτιση και κορυφαία αυτονομία στην κατηγορία του.

Το νέο INSTER που διατίθεται με κορυφαία χαρακτηριστικά EV, όπως η τεχνολογία Vehicle-to-Load, μπορεί να εξοπλιστεί με μια μπαταρία 42 kWh ή μια Long-Range μονάδα μεγάλης αυτονομίας 49 kWh. Και οι δύο εκδόσεις τροφοδοτούνται από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 71,1 kW (97 PS) στη βασική εκδοχή και 84,5 kW (115 PS) στην Long-Range παραλλαγή.

Hyundai INSTER
Κορυφαία αυτονομία στην κατηγορία του.

Προσφέροντας κορυφαία στην κατηγορία του αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 355 km (WLTP) με μία μόνο φόρτιση, το INSTER επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες ενός μικρού αστικού EV.

Ταχεία φόρτιση.

Η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας του INSTER μπορεί να φτάσει από το 10 στο 80% σε περίπου 30 λεπτά σε έναν σταθμό φόρτισης DC 120 kW. Το όχημα είναι επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φορτιστή 11 kW, για δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Hyundai INSTER

Επιδόσεις ηλεκτρικού οχήματος.

Το INSTER προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ηλεκτρικού οχήματος και προηγμένο εξοπλισμό στις διαστάσεις ενός μικρού, αστικού SUV.

Μπαταρία

Standard range 42 kWh
Long range 49 kWh

Ισχύς

Standard range 71.1 kW (97 PS)
Long range 84.5 kW (115 PS)

Αυτονομία

Standard range Πάνω από 300 km
Long range Στόχος 355 km

Τελική ταχύτητα

Standard range 140 km/h
Long range 150 km/h

Ασφάλεια

Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και λειτουργίες ασφαλείας.

Παράλληλα με την κορυφαία αυτονομία και την εξαιρετική απόδοση φόρτισης, το INSTER προσφέρει το πληρέστερο τεχνολογικό πακέτο στην κατηγορία του με πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού.

Hyundai INSTER
Surround View Monitor.

Στενό γκαράζ; Μικρό πλυντήριο αυτοκινήτων; Κανένα πρόβλημα. Με το SVM (Οθόνη Περιμετρικής Θέασης) οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους γίνονται εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Blind-spot View Monitor (BVM).

Ξεχάστε τα τυφλά σημεία, τώρα μπορείτε να βλέπετε την πίσω αριστερή και δεξιά πλευρά του INSTER στον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οι κάμερες ενεργοποιούνται με τη χρήση του φλας κατά την αλλαγή λωρίδας.

Hyundai INSTER

Σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού.

Το INSTER διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας που προσφέρουν μια άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμπειρία οδήγησης, στην πόλη ή στις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

Driving Assistance & Monitoring

Lane Keeping (LKA) & Lane Following Assist (LFA)
Intelligent Speed Limit Assist (ISLA)

Collision Avoidance & Mitigation

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)1.5
Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA)

Ασφάλεια Οδηγού & Επιβατών

Driver Attention Warning (DAW)
Leading Vehicle Departure Alert (LVDA)

Parking & Surround Monitoring

Parking Collision-Avoidance Assist Rear (PCA-R)
Parking Distance Warning Front & Rear (PDW)

Συχνές Ερωτήσεις & Ειδήσεις

Μάθετε περισσότερα.

Ποια είναι η αυτονομία του ηλεκτρικού Hyundai INSTER;

Με κορυφαία στην κατηγορία προβλεπόμενη αυτονομία 355 χιλιομέτρων (WLTP)[1] με μία μόνο φόρτιση για την έκδοση Long-Range, το INSTER επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες ενός μικρού αστικού EV, παρέχοντας εντυπωσιακή ευελιξία με εκτιμώμενη κατανάλωση ενέργειας 15,3 kWh/100 km (WLTP)[2].
[1]Με ζάντες 15 ιντσών
[2] Με ζάντες 15 ιντσών

Πόσα καθίσματα έχει το νέο Hyundai INSTER;

Το νέο Hyundai INSTER διαθέτει τέσσερα καθίσματα. Όλα είναι αναδιπλούμενα, συμπεριλαμβανομένου του καθίσματος του οδηγού, για μεγαλύτερη ευελιξία. Διατίθεται επίσης η επιλογή θερμαινόμενων μπροστινών καθισμάτων και θερμαινόμενου τιμονιού.

Τι είναι Hyundai Smart Sense;

Hyundai Smart Sense είναι η σουίτα μας πρωτοποριακών χαρακτηριστικών ασφαλείας και προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS).

Πότε το Hyundai INSTER θα είναι έτοιμο για πώληση στις αντιπροσωπείες;

Το INSTER θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κορέα φέτος το καλοκαίρι και θα ακολουθήσουν η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και οι αγορές Ασίας-Ειρηνικού εν ευθέτω χρόνω.

Ενημερωθείτε πρώτοι για το νέο INSTER.