Συνδεσιμότητα Bluelink®

Συνδεσιμότητα Bluelink®.

Η συνδεσιμότητα αλλάζει την οδηγική εμπειρία.

Οδηγώντας ένα Hyundai, πριν καν ξεκινήσετε αλλά και αφού ολοκληρώσετε το ταξίδι, η εφαρμογή Bluelink σας κρατά συνδεδεμένους με το αυτοκίνητό σας. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών έχει σχεδιαστεί για ασφαλέστερη, πιο άνετη και απολαυστική οδήγηση. Οι υπηρεσίες διατίθενται μέσω της εφαρμογής κινητού Bluelink και της οθόνης αφής του Hyundai σας.

Πριν την οδήγηση.

Με την εφαρμογή Bluelink, η απόλαυση της οδήγησης ενός Hyundai ξεκινά πριν καν εισέλθετε στο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή επικοινωνεί με το Hyundai σας, συλλέγοντας δεδομένα κατάστασης, στέλνοντας της διαδρομή σας, ή ενεργοποιώντας το σύστημα κλιματισμού, εάν οδηγείτε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Βεβαιωθείτε ότι το Hyundai σας είναι έτοιμο.

Πηγαίνετε στην εφαρμογή για να ελέγξετε παραμέτρους όπως η στάθμη καυσίμου (ή η κατάσταση φόρτισης, εάν οδηγείτε ηλεκτρικό μοντέλο Hyundai).

Συνδεσιμότητα Bluelink®
Συνδεσιμότητα Bluelink®

Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να φύγετε.

Με την εφαρμογή Bluelink, μπορείτε να σχεδιάζετε τη διαδρομή σας χωρίς βιασύνη και μετά απλά να τη στέλνετε στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας.

Δημιουργήστε συνθήκες άνεσης.

Πριν από το ταξίδι, ενεργοποιήστε το σύστημα ελέγχου κλιματισμού για μία ζεστή ή δροσερή καμπίνα ανάλογα με την εποχή του χρόνου (διατίθεται μόνο για ηλεκτρικά μοντέλα Hyundai).

Συνδεσιμότητα Bluelink®

Κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας Hyundai Bluelink® Connected Car Services υπόσχονται μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στο ταξίδι, χωρίς να αποσπούν την προσοχή σας από το δρόμο. Μπορείτε ακόμα και να ελέγχετε μέσω φωνητικών εντολών τα συστήματα πλοήγησης και ψυχαγωγίας, έχοντας τα χέρια σας πάντα στο τιμόνι (οι φωνητικές εντολές δεν διατίθενται στην Ελληνική γλώσσα).

Συνδεσιμότητα Bluelink®

Connected routing.

Απολαύστε καλύτερη πρόβλεψη της κυκλοφορίας, μεγαλύτερη ακρίβεια στις ώρες άφιξης και αξιοπιστία στον υπολογισμό μιας διαδρομής.

Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε καθ’ οδόν.

Οι υπηρεσίες Hyundai Live Services μπορούν να εντοπίζουν για εσάς πρατήρια ανεφοδιασμού, χώρους στάθμευσης, εστιατόρια και άλλους προορισμούς.

Συνδεσιμότητα Bluelink®
Συνδεσιμότητα Bluelink®

Αποκτήστε πιο στενή σχέση με το αυτοκίνητό σας μέσω φωνητικού ελέγχου.

Με απλές φωνητικές εντολές μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα πλοήγησης, τις τηλεφωνικές κλήσεις και την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι. (οι φωνητικές εντολές δεν διατίθενται στην Ελληνική γλώσσα).

Συνδέστε το τηλέφωνό σας.

Όπως κι αν θέλετε να χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας τηλέφωνο ενώ οδηγείτε το Hyundai σας – έχουμε την κατάλληλη σύνδεση για εσάς.

Συνδεσιμότητα Bluelink®

Μετά την οδήγηση.

Το ταξίδι δεν σταματά όταν παρκάρετε. Χρησιμοποιήστε το Bluelink για συνέχιση της πλοήγησης καθώς περπατάτε προς τον προορισμό σας, ή για να βρείτε το αυτοκίνητό σας εκεί που το παρκάρατε. Και ελέγξτε εάν το αυτοκίνητό σας είναι κλειδωμένο και ασφαλές μέσω της εφαρμογής Bluelink.

Συνδεσιμότητα Bluelink®

Κλειδώσατε το αυτοκίνητό σας;

Μισείτε αυτό το συναίσθημα αμφιβολίας: Κλειδώσατε ή δεν κλειδώσατε; Τώρα μπορείτε να το ελέγξετε με την εφαρμογή Bluelink και να κλειδώσετε (ή να ξεκλειδώσετε) το Hyundai σας από απόσταση.

Χρειάστηκε να παρκάρετε μακριά;

Η λειτουργία Last Mile Guidance ολοκληρώνει την καθοδήγηση στην διαδρομή σας μέσω του τηλεφώνου σας, εάν χρειαστεί να παρκάρετε πολύ πριν φτάσετε στον προορισμό σας.

Συνδεσιμότητα Bluelink®
Συνδεσιμότητα Bluelink®

Χτυπά ο συναγερμός;

Μόλις το Hyundai σας ανιχνεύσει απόπειρα παραβίασης του αυτοκινήτου σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ειδοποίησης στο smartphone σας.

Δεν μπορείτε να θυμηθείτε πού παρκάρατε;

Η εφαρμογή Bluelink θυμάται και σας καθοδηγεί στο σημείο που βρίσκεται το Hyundai σας.

Συνδεσιμότητα Bluelink®
Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Bluelink;

Εγγράφεστε στο Bluelink όταν αγοράζετε ένα Hyundai το οποίο φέρει ενσωματωμένο εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης.

Αφού ενεργοποιήσετε το Bluelink στην κεντρική μονάδα του αυτοκινήτου σας, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Apple App Store ή το Google Play Store και να την ανοίξετε στο κινητό σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Για διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία ενεργοποίησης ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και τη χρήση της, απευθυνθείτε στον πλησιέστερo επίσημο αντιπρόσωπο Hyundai ή εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε γραπτά στέλνοντας email στο [email protected]

Που μπορώ να βρω την εφαρμογή Bluelink;

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Bluelink δωρεάν από το Apple App Store ή το Google Play Store.

Οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας Bluelink® Connected Car Services περιλαμβάνονται όταν επιλέγετε το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με το νέο σας Hyundai.

Έχω ήδη ένα Hyundai, είναι πολύ αργά για να αποκτήσω Bluelink;⁠

Εφόσον το αυτοκίνητό σας είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής με ενσωματωμένο εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης, η εφαρμογή Bluelink είναι διαθέσιμη για εσάς.

Τι γίνεται όταν πουλήσω το αυτοκίνητό μου;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε το Bluelink στο αυτοκίνητο. Όλες οι ρυθμίσεις και τα δεδομένα μηδενίζονται αυτόματα και τα προσωπικά δεδομένα σας προστατεύονται.