Πρόσθετες Υπηρεσίες Hyundai

Πρόσθετες Υπηρεσίες Hyundai.

Η Hyundai στο πλευρό σας.

Είναι σίγουρο ότι αφού επιλέξατε ένα Hyundai έχετε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Ως Hyundai Ελλάς όμως, επιθυμούμε να νιώθετε ικανοποιημένοι και σίγουροι για κάθε τι που αφορά την εμπειρία συμβίωσης μαζί του. Για το λόγο αυτό σχεδιάσαμε και σας προτείνουμε μια σειρά από ειδικές υπηρεσίες, που μπορείτε να αναζητήσετε σε επιλεγμένα σημεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου αντιπροσώπων μας. Δείτε εδώ τα βασικά στοιχεία τους και επικοινωνήστε με έναν τοπικό αντιπρόσωπο για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόσθετες Υπηρεσίες Hyundai

Ανανέωση Οδικής Βοήθειας.

Κάθε καινούριο Hyundai συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας με ισχύ για τα 5 πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας του. Τι γίνεται όμως όταν περάσουν αυτά τα χρόνια;

Περισσότερα

Hyundai Insurance.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα Hyundai Insurance σχεδιάστηκαν για να σας παρέχουν το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας και στην ασφάλεια του Hyundai σας.

Περισσότερα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Hyundai
Πρόσθετες Υπηρεσίες Hyundai

Hyundai Service Plus.

Ως Hyundai Ελλάς συστήνουμε στους κατόχους των αυτοκινήτων μας με προβλεπόμενο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης ανά διετία, να επισκέπτονται τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας κάθε χρόνο ή κάθε 15.000 χιλιόμετρα.

Περισσότερα

Hyundai EV Ready.

Τα EV Ready συνεργεία μας διαθέτουν τεχνίτες εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους στη συντήρηση συστημάτων υψηλής τάσης. Παράλληλα διαθέτουν φορτιστή και όλο τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που απαιτείται για τη συντήρηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Περισσότερα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Hyundai