Η Hyundai στον Κόσμο

Σχετικά με την Hyundai Motor


Η εταιρεία Hyundai Motor Company ιδρύθηκε το 1967 και ηγείται του Hyundai Motor Group, μιας καινοτόμου επιχειρηματικής δομής ικανής να χειρίζεται παραγωγικούς πόρους από τη βαριά χαλυβουργία ως τα έτοιμα αυτοκίνητα.

Η Hyundai Motor έχει οκτώ μονάδες παραγωγής και επτά κέντρα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο και το 2016 διέθεσε 4,86 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως.

Με περισσότερους από 110.000 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο, η Hyundai Motor συνεχίζει να ενισχύει την γκάμα της και προσπαθεί να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην πράσινη τεχνολογία, ξεκινώντας με το πρώτο μαζικής παραγωγής υδρογονοκίνητο όχημα στον κόσμο, το ix35 με κυψέλες καυσίμου και το IONIQ, το πρώτο μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο με τρεις ηλεκτροκινητήρες σε ένα ενιαίο τύπο αμαξώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Hyundai Motor.

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe


Το 2016, η Hyundai Motor έφθασε τις 505.396 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη - μια αύξηση της τάξεως του 7,5% σε σύγκριση με το 2015 - αντικαθιστώντας το 90% των μοντέλων της γκάμας της με σκοπό τη δημιουργία της νεότερης γκάμας αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Σχεδόν το 90% των οχημάτων Hyundai πωλούνται στην περιοχή που έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί, στην Ευρώπη, και καλύπτουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών. Το οχήματα είναι κατασκευασμένα σε δύο τοπικά εργοστάσια της εταιρείας στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια δυναμικότητα 600.000 οχημάτων. Η  Hyundai πωλεί αυτοκίνητα σε 31 ευρωπαϊκές χώρες με 2.500 σημεία πώλησης.

Η Hyundai προσφέρει, στην Ευρώπη μόνο, το μοναδικό Πενταετές πακέτο Εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Hyundai Motor Europe.