Hyundai KONA

Το νέο KONA.

Το επόμενο βήμα στα SUV.

Κύρια χαρακτηριστικά.

Ανανεωμένο, το νέο ΚΟΝΑ διαθέτει κομψά νέα χαρακτηριστικά και ευφυείς τεχνολογίες αιχμής όπως η αναβαθμισμένη δέσμη συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας Hyundai SmartSense και η διαισθητική συνδεσιμότητα. Προσφέρει επιπρόσθετα ακόμη περισσότερες επιλογές σε εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης, με τα οποία διανύετε περισσότερα χιλιόμετρα, καταναλώνοντας λιγότερο καύσιμο.

Εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Τολμηρές σχεδιαστικές παρεμβάσεις χαρίζουν στο νέο KONA πιο αεροδυναμική, αθλητική εμφάνιση, διατηρώντας τη στιβαρή SUV ταυτότητα και το μοναδικό στυλ του.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Απολαύστε άφθονες τεχνολογίες που υποστηρίζουν το δραστήριο lifestyle σας: από αποδοτικά κινητήρια σύνολα με υβριδικές επιλογές μέχρι προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας και λειτουργίες άνεσης.

Μεγαλύτερη οικονομία, χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Η γκάμα Turbo κινητήρων αγγίζει νέα ύψη επιδόσεων και οικονομίας, χάρη στην κινητήρια τεχνολογία CVVD και το σύστημα 48V Hybrid Turbo, που συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών CO2 και της κατανάλωσης καυσίμου.

Αυξημένη ασφάλεια.

Τώρα με μία εκτεταμένη γκάμα προηγμένων συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας Hyundai SmartSense, εσείς και οι αγαπημένοι σας μπορείτε να ταξιδεύετε με μεγαλύτερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Hyundai KONA
Hyundai KONA

Προηγμένη συνδεσιμότητα.

Με το Bluelink® μπορείτε να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας μέσω τηλεφώνου ή φωνητικών εντολών. Οι υπηρεσίες Hyundai LIVE Services σας προσφέρουν δελτία οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες στάθμευσης και πολλά, πολλά ακόμα. Οι υπηρεσίες τηλεματικής Bluelink® θα είναι διαθέσιμες από το 2021.

Δυναμικές επιδόσεις.

Νέοι κινητήρες και βελτιώσεις στην ανάρτηση και την οδική συμπεριφορά βελτιστοποιούν την ποιότητα κύλισης και τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Hyundai KONA

Σχεδίαση.

Μία μοναδική πρόταση εκλεπτυσμένης κομψότητας.

Εξωτερικό

Ανακαλύψτε τη δυναμική, νέα εμφάνιση.

Στη συναρπαστική, νέα εξωτερική σχεδίαση κυριαρχούν η εκλεπτυσμένη κομψότητα και τα εντυπωσιακά προστατευτικά του αμαξώματος. Το επιμηκυμένο καπό ‘σταματά’ απότομα πάνω από την φαρδύτερη κεντρική μάσκα σε έναν τολμηρό συνδυασμό που επιτείνει τη δυναμική εμφάνιση του νέου Kona. Τα αναβαθμισμένα φώτα ημέρας LED θυμίζουν στενά ‘διαπεραστικά μάτια’ που παρακολουθούν το δρόμο.

Εμπρός τμήμα.

Ο εντυπωσιακός, νέος κύριος προφυλακτήρας ‘σβήνει’ στα τόξα των θόλων των τροχών, σχηματίζοντας μία μοναδική ζώνη προστασίας κάτω από την τολμηρή νέα μάσκα.

Hyundai KONA
Hyundai KONA

Πλευρικό τμήμα.

Η σπορ σιλουέτα τονίζεται από την οπτική σύνδεση μεταξύ των πλευρικών πτυχών και του πιο ευδιάκριτου και αρμονικού πρόσθιου τμήματος.

Πίσω τμήμα.

Ο νέος πίσω προφυλακτήρας ακολουθεί τη φιλοσοφία ‘προστατευτικής πανοπλίας’ των πρόσθιων και πλευρικών τμημάτων – και αναδεικνύεται από τη στιβαρή, νέα, μεταλλική ποδιά.

Hyundai KONA

Εκφράστε το προσωπικό σας στυλ. Το αυτοκίνητό σας. Τα χρώματά σας.

Το νέο Kona σας επιτρέπει να κάνετε συνδυασμούς που εκφράζουν το προσωπικό σας στυλ. Η εντυπωσιακή του σιλουέτα διατίθεται σε μία εκτεταμένη παλέτα επιλογών ανάμεσα σε δέκα εξωτερικούς χρωματισμούς, με την πρόσθετη προαιρετική επιλογή διχρωμίας όπου η οροφή και τα καλύμματα καθρεπτών έχουν αποόχρωση Phantom Black, ώστε να δημιουργήσετε ένα αυτοκίνητο που εκφράζει άριστα το προσωπικό σας γούστο.

Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος
Dive in Jeju
Επιλέξτε χρώμα Οροφής
Dive in Jeju
Επιλέξτε ζάντα
16”

Κομψή νέα σχεδίαση φώτων LED.

Τα εντυπωσιακό εμπρός τμήμα είναι πλήρως ανανεωμένο – με νέους προβολείς LED και πιο λεπτά φώτα ημέρας στην κορυφή.

Hyundai KONA

Προστατευτική ποδιά.

Η στιβαρή προστατευτική ποδιά αγκαλιάζει την κάτω εισαγωγή αέρα, σε αρμονία με τις εντυπωσιακές επιφάνειες που πλαισώνουν την κύρια μάσκα, ενώ περιλαμβάνουν και κάθετες εισαγωγές για βελτίωση της ροής του αέρα.

Hyundai KONA

Κομψά, νέα πίσω φώτα.

Τα κομψά, νέα πίσω φώτα φέρουν οριζόντια γραφικά, που αντικατοπτρίζουν τη μοναδική ταυτότητα των εμπρός φωτιστικών σωμάτων.

Hyundai KONA

Δυναμικές νέες ζάντες αλουμινίου.

Επιλέξτε από μία γκάμα εντυπωσιακών ζαντών αλουμινίου 16’’, 17” και 18”.

Hyundai KONA

Το νέο KONA N Line.

Eμπνευσμένo από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σας παρουσιάζουμε το νέο KONA N Line.

Διαθέσιμη για πρώτη φορά με το νέο KΟΝΑ, η σπορ έκδοση N Line είναι εμπνευσμένη από το μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ ξεχειλίζει από δυναμικές λεπτομέρειες. Μία ματιά είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς το πάθος των σχεδιαστών για σμιλέψουν τα σπορ χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Εξωτερικό

N Line.

Tα δυναμικά χαρακτηριστικά του καπό και του εμπρός προφυλακτήρα προσελκύουν το βλέμμα στην αρμονική σύνδεση με τα διακοσμητικά στα τόξα των θόλων των τροχών που είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Στη αποκλειστική μάσκα N Line με τo μοναδικό μοτίβο πλέγματος, φιγουράρει περήφανα στο κέντρο το λογότυπο της Hyundai – ένα ακόμη οπτικό στοιχείο που διαφοροποιεί την έκδοση N Line από την υπόλοιπη οικογένεια.

Hyundai KONA

Δυναμική σχεδίαση προφυλακτήρα που αγκαλιάζει το δρόμο.

Στον προφυλακτήρα, το αεροδυναμικό σπόιλερ N Line με πτερύγια στα άκρα ενισχύει την αίσθηση σταθερότητας και παραπέμπει στα αγωνιστικά γονίδια του αυτοκινήτου.

Αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 18″.

Στις πλευρές, διακοσμητικά στο χρώμα του αμαξώματος και νέου τύπου μαρσπιέ συμπληρώνονται από ζάντες αλουμινίου 18″ diamond cut, αποκλειστικές για την έκδοση αυτή.

Hyundai KONA
Hyundai KONA

Εκφραστικά πτερύγια και σπορ εξάτμιση.

Το αγωνιστικό DNA δίνει το «παρών» και στο πίσω τμήμα, όπου κυριαρχεί ο μεγάλος, αεροδυναμικός διαχύτης στο κέντρο και οι σπορ, διπλές απολήξεις εξαγωγής.

Λογότυπο και πινελιές N Line.

Μία ματιά είναι αρκετή για να διαπιστώσει κάποιος ότι αυτό το Kona είναι κάτι ξεχωριστό. Το έμβλημα N στη μάσκα δηλώνει ξεκάθαρα ότι αυτό το στυλ έχει το δικό του όνομα.

Hyundai KONA

Εσωτερικό

N Line.

Διάχυτη σπορ αίσθηση στο εσωτερικό του N Line εκφράζει το πνεύμα υψηλών επιδόσεων του μοντέλου, με στοιχεία όπως η κόκκινη ραφή και ξεχωριστές πινελιές N Line σε όλο το cockpit.

Hyundai KONA

Δερμάτινο τιμόνι N Line.

Το τιμόνι N Line συνδυάζει άνεση και έλεγχο με τη φινέτσα του διάτρητου δέρματος.

Καθίσματα N Line.

Τα σπορ καθίσματα N Line διατίθενται με επένδυση σε ύφασμα, δέρμα ή suede. Φέρουν κόκκινη ραφή και ανάγλυφο λογότυπο N στα προσκέφαλα.

Hyundai KONA
Hyundai KONA

Επιλογέας ταχυτήτων N Line.

Ο επιλογέας ταχυτήτων N Line κοσμείται με σπορ μεταλλικές λεπτομέρειες, το λογότυπο N, μία κόκκινη αγωνιστική γραμμή και δερμάτινα ένθετα για καλύτερη αίσθηση αφής και ακόμα πιο αγωνιστικό χαρακτήρα.

Κόκκινη ραφή.

Η κόκκινη κοντράστ ραφή στα καθίσματα, το τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων και την κεντρική κονσόλα υπογραμμίζει την αποκλειστική σχεδίαση της έκδοσης N Line.

Hyundai KONA

Ασφάλεια

Προηγμένη ασφάλεια και Advanced Driver Assistance Systems.

Tίποτα δεν είναι σημαντικότερο από την ασφάλεια των αγαπημένων μας, γι’ αυτό και αναβαθμίσουμε τον στάνταρ εξοπλισμό του νέου KΟΝΑ με την εξελιγμένη εκδοχή του πακέτου S-10, με τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφαλείας και υποβοήθησης της οδήγησης Hyundai SmartSense για πρόσθετη ξεγνοιασιά.

  • LFA
  • BCA
  • SCC με S&G

Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας (LFA).

Όταν το Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας (LFA) είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 180 km/h στον αυτοκινητόδρομο και στους δρόμους της πόλης.

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCCA).

Όταν εξέρχεστε με όπισθεν από χώρους με μειωμένη ορατότητα, το σύστημα όχι μόνο σας προειδοποιεί εάν κάποιο όχημα πλησιάζει από κάποια πλευρά, αλλά εφαρμόζει αυτόματα και πίεση πέδησης.

Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

Σε συνδυασμό με το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης και τηλεματικής, το Σύστημα Έξυπνης Αναγνώρισης Ορίων Ταχύτητας αναγνωρίζει πινακίδες οδοσήμανσης και απεικονίζει όρια ταχύτητας και απαγορευτικά προσπέρασης σε πραγματικό χρόνο, τόσο στην οθόνη του συστήματος πλοήγησης όσο και στον πίνακα οργάνων και το Head Up display.

Safe Exit Warning (SEW).

Αποτρέπει ένα ατύχημα όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο, ένα άλλο όχημα πλησιάσει από πίσω στο πλάι, και ένας επιβάτης επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα. Μία προειδοποιητική λυχνία εμφανίζεται επίσης στο ταμπλό και ενημερώνει τον οδηγό για το πιθανό κίνδυνο.

Rear Occupant Alert (ROA).

Με το Σύστημα Προειδοποίησης Πιθανής Εγκατάλειψης Προσώπου στα Πίσω Καθίσματα, το νέο Kona θυμάται εάν οι πίσω πόρτες άνοιξαν πριν ξεκινήσετε. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, ένα μήνυμα εμφανίζεται στο ταμπλό συνοδεία ηχητικού σήματα για να ελέγξετε το πίσω κάθισμα.

Leading Vehicle Departure Alert (LVDA).

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο στην πόλη καθώς ειδοποιεί τον οδηγό όταν το προπορευόμενο όχημα ξεκινά μετά από σύντομη στάση, όπως σε ένα φωτεινό σηματοδότη ή λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Συνδεσιμότητα

Στην αιχμή της άνεσης και της συνδεσιμότητας.

Το νέο KONA έχει επίσης αναβαθμιστεί με όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως οι Συνδεδεμένες Υπηρεσίες Bluelink® Connected Car Services, που επιτρέπουν τον έλεγχο μέσω smartphone – ή φωνητικών εντολών. Δωρεάν 5-ετής συνδρομή για τις υπηρεσίες LIVE Services της Hyundai περιλαμβάνεται με το σύστημα πλοήγησης με οθόνη 10.25”.

Οδηγίες σύνδεσης για κατοπτρισμό κινητού τηλεφώνου.

Hyundai KONA

Νέα οθόνη αφής συστήματος πλοήγησης 10,25″.

Η προαιρετική οθόνη αφής 10,25” υποστηρίζει τα Apple CarPlay™ και Android Auto™ για να μπορείτε να συνδέετε το τηλέφωνο σας και να διαχειρίζεστε τις λειτουργίες του από τη μεγάλη οθόνη αφής.

Ασύρματη φόρτιση.

Η πρακτική βάση ασύρματης φόρτισης στην κεντρική κονσόλα προσφέρει γρήγορη και εύκολη φόρτιση κινητών τηλεφώνων για συσκευές που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Qi.

Hyundai KONA
Hyundai KONA

E-call.

Καλεί αυτόματα τον Πανευρωπαϊκό Αριθμό Εκτάκτου Ανάγκης 112 ώστε να κληθεί βοήθεια εάν εμπλακείτε σε ατύχημα και ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Ή πιέστε το μπουτόν SOS για υποστήριξη σε έκτακτη ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή, 365 ημέρες το χρόνο.

Premium ηχοσύστημα KRELL.

Μείνετε συνδεδεμένοι εντός πόλης ή αποσυνδεθείτε και ταξιδέψτε, ακούγοντας δυνατά μουσική. Το premium ηχοσύστημα 8 ηχείων της KRELL προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας για μοναδικές ακουστικές εμπειρίες με στυλ και άποψη.

Hyundai KONA

Άνεση

Απολαύστε κορυφαία χαρακτηριστικά άνεσης.

Σε ό,τι αφορά την άνεση, το νέο KONA διαθέτει πληθώρα σχεδιαστικών και τεχνικών λύσεων που προσφέρουν κορυφαία επίπεδα άνεσης και λειτουργικότητας – ακόμα και για τους πίσω επιβάτες. Παράδειγμα, τα θερμαινόμενα καθίσματα και η θύρα USB στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Hyundai KONA

Θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα.

Ζέστη το χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι. Τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού διατίθενται με σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού.

Άνεση πίσω καθισμάτων.

Οι πίσω επιβάτες θα εκτιμήσουν τα θερμαινόμενα καθίσματα της 2ης σειράς και την πρακτική θύρα USB για άνετη φόρτιση των κινητών τους.

Hyundai KONA
Hyundai KONA

Ηλεκτρικό Χειρόφρενο (EPB).

Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Πρακτικό και εύχρηστο, εξοικονομεί χώρο.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Νέα τεχνολογία κρυφού ατμοσφαιρικού φωτισμού φωτίζει διακριτικά την κεντρική κονσόλα και την περιοχή των ποδιών, προάγοντας την εικόνα κομψότητας.

Κάμερα οπισθοπορίας.

Απολαύστε καλύτερη ορατότητα τόσο στο παρκάρισμα όσο και εν κινήσει. Κατά την όπισθεν, οι δυναμικές γραμμές καθοδήγησης σας βοηθούν στους ακριβείς ελιγμούς. Επιπρόσθετα πιέζοντας ένα μπουτόν, η κάμερα οπισθοπορίας δείχνει τι συμβαίνει πίσω σας, στην κεντρική οθόνη αφής – ακόμα και ενώ οδηγείτε.

Head-up display (HUD).

Με εντυπωσιακή ορατότητα, το προαιρετικό σύστημα ‘head-up display’ φροντίζει για την ασφάλειά σας, προβάλλοντας σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, εντολές πλοήγησης και προειδοποιήσεις στο οπτικό σας πεδίο.

Χειριστήρια αλλαγών (Paddle shifters).

Θέλετε να αναλάβετε τον έλεγχο; Με τα πρόσθετα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, μπορείτε να αλλάζετε σειριακά ταχύτητες διατηρώντας τα χέρια στο τιμόνι, στις εκδόσεις με 7-τάχυτο Αυτόματο Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη (7-DCT).

48V Hybrid

Αναβαθμισμένοι, πιο αποδοτικοί κινητήρες.

Το νέο KONA ανεβάζει τον πήχυ στις επιδόσεις και την οικονομία. Το νέο σύνολο 48V Hybrid Turbo συνεισφέρει στη μείωση των εκπομπών CO2 και της κατανάλωσης. Ποικίλες βελτιώσεις στην ανάρτηση και την οδική συμπεριφορά βελτιστοποιούν την ποιότητα κύλισης και τον έλεγχο του οχήματος. Το τιμόνι έχει προσαρμοστεί στο χαρακτήρα της νέας ανάρτησης, ενώ τα αναβαθμισμένα ελαστικά μειώνουν την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων.

Hyundai KONA

Βενζινοκινητήρας 1.0 T-GDi.

Ο βενζινοκινητήρας 1.0L T-GDi αποδίδει 120 PS και διατίθεται με 6-τάχυτο μηχανικό ή – για πρώτη φορά – με ένα προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT). Για μικρότερη κατανάλωση, διατίθεται επίσης 48V Hybrid Turbo έκδοση με το νέο 6-τάχυτο Ευφυές Μηχανικό Κιβώτιο (Intelligent Manual Transmission) με ηλεκτρικό συμπλέκτη.
Μέγιστη Ισχύς: 120 PS, Μέγιστη Ροπή: 200 Nm (7-DCT) / 172 Nm (6MT & iMT).

Βελτιώσεις οδηγικής άνεσης και οδικής συμπεριφοράς.

Φημισμένο για την οδηγική του συμπεριφορά, το KΟΝΑ έχει περαιτέρω αναβαθμίσει τις ρυθμίσεις αναρτήσεων, για ακόμη πιο βελτιωμένη οδηγική άνεση και απόσβεση.

Hyundai KONA

KONA Full Hybrid

Ισχυρές υβριδικές επιδόσεις.

Μπορεί το υβριδικό να είναι και απολαυστικό αυτό πετυχαίνει το νέο KONA Hybrid που προάγει την απόδοση καυσίμου στο επόμενο επίπεδο. Το σπορ SUV διαθέτει έναν ειδικά ρυθμισμένο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού και ηλεκτροκινητήρα που αντλεί ενέργεια από μπαταρία. Μαζί προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις με συνδυασμένη ισχύ 141 PS και ροπή 265 Nm. Σε αυτό το δυναμικό μίγμα προσθέστε ένα 6-τάχυτο σπορ κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission) και ετοιμαστείτε για μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία με άφθονη ροπή όταν τη χρειάζεστε περισσότερο και μέγιστη απόδοση καυσίμου.

Βενζινοκινητήρας.

Ο ειδικά ρυθμισμένος κινητήρας εσωτερικής καύσης 1.6 GDI αποδίδει 105 PS με κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Ο άμεσος ψεκασμός βενζίνης αξιοποιεί τη μέγιστη ποσότητα ενέργειας από κάθε σταγόνα καυσίμου.

Hyundai KONA
Hyundai KONA

Ηλεκτροκινητήρας.

Απολαύστε ηλεκτρική επιτάχυνση. Ο ηλεκτροκινητήρας 43,5 PS προσφέρει υψηλή ροπή και απόδοση καθώς και εντυπωσιακή επιτάχυνση κατά την εκκίνηση.

Μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου.

Η μπαταρία υψηλής τάσης 1,56 kWh έχει ανώτερα χαρακτηριστικά φόρτισης/αποφόρτισης, που μεγιστοποιούν τόσο την ηλεκτρική αυτονομία όσο και την αποθήκευση ενέργειας στη φάση αναγεννητικής πέδησης. Με την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα, το KONA Hybrid πετυχαίνει ένα εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους. Αυτό αυξάνει σημαντικά την ευελιξία επιτείνοντας την οδηγική απόλαυση.

Hyundai KONA

Tο Σύστημα Hybrid με κινητήρα βενζίνης.

Εξοικονομήστε καύσιμο και μειώστε τα καυσαέρια με το υβριδικό σύστημα 48V Hybrid Turbo. Αυτό υποστηρίζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με πρόσθετη ροπή στη φάση της επιτάχυνσης – ανάλογα με την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και το βαθμό επιτάχυνσης. Ως αποτέλεσμα, μειώνονται τα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2. Μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία του συστήματος σε διάφορες οδηγικές συνθήκες, παρακάτω.

Hyundai KONA

Άνετη εκκίνηση.

Το 48V Hybrid Turbo σύστημα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην κυκλοφορία της πόλης, με τη μίζα/γεννήτρια – Mild Hybrid Starter Generator (MHSG) – που υποστηρίζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης κατά την επανεκκίνηση μετά από στάση σε ένα φωτεινό σηματοδότη. Βοηθά στην ταχύτερη και πιο ομαλή εκκίνηση με συμπληρωματική ροπή που αντλεί ενέργεια από τη μπαταρία 48V.

Hyundai KONA

Ευφυές Μηχανικό Κιβώτιο (Intelligent Manual Transmission).

Το iMT αποσυνδέει τον κινητήρα από το σύστημα μετάδοσης όταν ο οδηγός αφήνει το γκάζι, για μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων. Το όχημα τότε λειτουργεί σε συνθήκες ρολαρίσματος (coasting mode). Το 6-τάχυτο iMT έχει ηλεκτρικό συμπλέκτη και διατίθεται αποκλειστικά σε 48V Hybrid Turbo εκδόσεις.

Αυτόματο 7-τάχυτο Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη (DCT).

Συνδυάζει την οικονομική λειτουργία ενός μηχανικού κιβωτίου με την άνεση ενός αυτόματου. Με τα χειριστήρια του τιμονιού (paddle shifters), ο έλεγχος περνά στα χέρια σας.

Hyundai KONA
Hyundai KONA

6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Το άνετο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είναι σχεδιασμένο για γρήγορες, ακριβείς αλλαγές.

KONA

Δείτε ή κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο.