Hyundai Lifetime Mapcare

Hyundai Lifetime Mapcare.

Ενημερώστε το χάρτη σας εύκολα και δωρεάν.

Κάθε μέρα κάπου στον κόσμο, ανοίγει ένας νέος δρόμος. Σε έναν παλιό δρόμο μπαίνει μια νέα απαγόρευση. Ένας άλλος δρόμος αλλάζει όνομα. Ένα όριο ταχύτητας αλλάζει. Ανοίγει ένα καινούριο ξενοδοχείο. Κλείνει ένα παλιό βενζινάδικο.

Κάθε μέρα ο κόσμος που κυκλοφορούμε αλλάζει. Για αυτό στη Hyundai εξασφαλίζουμε κάθε χρόνο καινούριους, ενημερωμένους χάρτες για τα συστήματα πλοήγησης των αυτοκινήτων μας. 

Η ανανέωση των χαρτών μπορεί να γίνει από εσάς, εύκολα και δωρεάν, όποια στιγμή σας εξυπηρετεί. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες της ιστοσελίδας.

Θέλω να ανανεώσω το χάρτη μου

Hyundai Lifetime Mapcare

Μέσα από τη σελίδα θα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας μια εφαρμογή και μέσω αυτής θα βρίσκετε και θα κατεβάζετε ανά πάσα στιγμή τη νεότερη έκδοση για το σύστημα του δικού σας αυτοκινήτου. Ανάλογα με τον τύπο συστήματος multimedia του αυτοκινήτου σας, είτε συνδέετε την κάρτα μνήμης του με τον υπολογιστή σας και φορτώνετε τη νέα έκδοση στην κάρτα, είτε μεταφέρετε το λογισμικό με USB stick. Κατόπιν τοποθετείτε την κάρτα ή το stick στο αυτοκίνητο και στο μενού ρυθμίσεων του συστήματος επιλέγετε αναβάθμιση. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά. Φροντίστε στη διάρκεια της ενημέρωσης η μηχανή του αυτοκινήτου να είναι αναμμένη, ώστε να εξασφαλίζεται σταθερή παροχή ρεύματος στο σύστημα.

Ο ιστότοπος ενημέρωσης χαρτών Hyundai σας καθοδηγεί βήμα βήμα, παρέχει αναλυτικές οδηγίες και απαντά σε συνήθεις απορίες, ωστόσο, αν χρειαστείτε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης της Hyundai Ελλάς στο 2105507477, ή με ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Hyundai.