Εγγύηση Hyundai

Εγγύηση Hyundai.

Δέσμευση ποιότητας.

Η Hyundai έχει παγκόσμια φήμη και αναγνώριση για την ποιότητα και την αξιοπιστία των αυτοκινήτων που κατασκευάζει. Ωστόσο, δε θα μπορούσαμε να απαιτούμε να εμπιστεύεστε τα αυτοκίνητά μας βασιζόμενοι μόνο σε αυτή τη φήμη. Επειδή πρώτοι εμείς εμπιστευόμαστε τα αυτοκίνητά μας, δεσμευόμαστε έμπρακτα και τους παρέχουμε ένα κορυφαίο πακέτο εγγύησης. Έτσι, μπορείτε να νιώθετε σιγουριά, ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα σας καλύψουμε στην όποια σπάνια περίπτωση κατασκευαστικού προβλήματος στο αυτοκίνητό σας. Γιατί όταν ισχυρίζεσαι ότι έχεις κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πρέπει να έχεις το θάρρος να παρέχεις και κορυφαία εγγύηση.

Κάθε νέο Hyundai θωρακίζεται με την κορυφαία στην αγορά πανευρωπαϊκή εργοστασιακή εγγύηση ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα, προσφέροντας:

  • 5 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων
  • 5 Χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
  • 5 Χρόνια δωρεάν ετήσιους τεχνικούς ελέγχους καλής λειτουργίας
  • 5 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση βαφής
  • 8 χρόνια ή 160.000 χλμ. για την καλή λειτουργία της μπαταρίας υψηλής τάσης (για ηλεκτρικά, υβριδικά ή επαναφορτιζόμενα υβριδικά οχήματα).
  • 12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση αμαξώματος, χωρίς όριο χιλιομέτρων

Οι εγγυήσεις διαφοροποιούνται για οχήματα που αγοράζονται για επαγγελματική χρήση. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους όρους της εγγύησης Hyundai εδώ.

Η 5ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων της Hyundai ισχύει μόνο για αυτοκίνητα Hyundai που έχουν αρχικώς πωληθεί από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Hyundai σε τελικό πελάτη, όπως ορίζεται στους όρους και τις συνθήκες του βιβλίου εγγυήσεως.

Χωρίς όριο χιλιομέτρων.

Η Πανευρωπαϊκή Εργοστασιακή Εγγύηση της Hyundai σας καλύπτει για 5 έτη, ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα. Είναι πλήρως μεταβιβάσιμη και ισχύει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται για την κορυφαία εγγύηση στην αγορά, αφού συνδυάζει τα άπειρα χιλιόμετρα (που παρέχονται συνήθως με 1-2 χρόνια εγγύηση) με τα πολλά έτη (που άλλοι παρέχουν με περιορισμένα χιλιόμετρα). Και είναι εργοστασιακή εγγύηση, μη εξαρτώμενη από ασφαλιστικά προγράμματα. Εσείς επιβαρύνεστε μόνο τη συντήρηση και την αντικατάσταση των εξαρτημάτων που υφίστανται φυσιολογική φθορά.

Εγγύηση Hyundai
Εγγύηση Hyundai

Ετήσιοι τεχνικοί οπτικοί έλεγχοι.

Απολαύστε 5 χρόνια φροντίδα με δωρεάν ετήσιους τεχνικούς οπτικούς ελέγχους καλής λειτουργίας, από εξειδικευμένο προσωπικό του Επίσημου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai.

5 έτη δίπλα σας σε κάθε μέτρο του δρόμου.

Ακόμη και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και κορυφαία εγγύηση, στις διαδρομές μας πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Ένα ελαστικό μπορεί να σκάσει, τα καύσιμα μπορεί να τελειώσουν, η μπαταρία μπορεί να αποφορτιστεί. Κάποιες φορές θα συμβεί κι ένα ατύχημα ή μια βλάβη. Για τέτοιες δύσκολες στιγμές, εσείς και το Hyundai σας υποστηρίζεστε για 5 χρόνια, χωρίς όριο χιλιομέτρων, από ένα πρόγραμμα δωρεάν Οδικής Βοήθειας με κορυφαίες καλύψεις.

Μάθετε περισσότερα για την Οδική Βοήθεια Hyundai εδώ.

Εγγύηση Hyundai
Εγγύηση Hyundai

5 έτη εγγύηση βαφής.

Όποιο χρώμα και αν επιλέξετε για το νέο σας Hyundai, η στιλπνότητα και ποιότητα του χρώματος ενσωματώνεται στην πενταετή ολική εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, ακόμη και στις διχρωμίες οροφής – πολύ περισσότερο από τα 1, 2 ή 3 έτη εγγύησης βαφής που προσφέρει η αγορά.

12-ετής εγγύηση αμαξώματος.

Δεν υπάρχουν όρια στην προσπάθεια να σας παρέχουμε ηρεμία και ξεγνοιασιά. Επιπρόσθετα από την εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, τα μεταλλικά πλαίσια και επιφάνειες του αμαξώματος θωρακίζονται από εγγύηση 12 ετών, έναντι διάτρησης από διάβρωση.

Εγγύηση Hyundai

Εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Η ποιότητα Hyundai δεν αφορά μόνο στην κατασκευή του στο εργοστάσιο. Αφορά και στη συντήρησή του με γνήσια ανταλλακτικά Hyundai και στις εργασίες του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Hyundai. Κάθε Hyundai απολαμβάνει εγγύηση για:

Εγγύηση Hyundai

Γνήσια ανταλλακτικά Hyundai.

2 χρόνια, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, σε κάθε γνήσιο ανταλλακτικό Hyundai, καθώς και στην εργασία τοποθέτησής του, αν αυτή έχει γίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Επέκταση δωρεάν οδικής βοήθειας.

Η κορυφαία στην αγορά παροχή οδικής βοήθειας, δωρεάν για τα πέντε πρώτα έτη από την Hyundai, έχει και συνέχεια. Μετά το πέρας της πενταετίας, μπορείτε να αποκτάτε ξανά δωρεάν την Οδική Βοήθεια Hyundai για ένα χρόνο, κάθε φορά που πραγματοποιείτε την προγραμματισμένη συντήρησή του στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Hyundai που συμμετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα. Αναλυτικότερα δείτε εδώ.

Συχνές Απορίες

Η εγγύηση καλύπτει την υβριδική μπαταρία;

Α) Οι χαμηλής τάσης μπαταρίες 48V, που φέρουν τα 48V Hybrid (ήπια υβριδικά) μοντέλα της Hyundai, προστατεύονται από την 5ετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων του οχήματος.

Β) Οι υψηλής τάσης μπαταρίες, που φέρουν τα αμιγώς ηλεκτρικά, τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά (Plug-in Hybrid) καθώς και τα πλήρως υβριδικά (Full Hybrid) μοντέλα της Hyundai, προστατεύονται από εγγύηση για 8 έτη ή 160.000χλμ, όποιο έρθει πρώτο.

Γ) Η βασική εργοστασιακή μπαταρία 12V προστατεύεται από εγγύηση 2 ετών, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων του οχήματος.

Η εγγύηση έχει τους ίδιους όρους και για οχήματα για επαγγελματική χρήση; (εταιρικά, ενοικιαζόμενα, ταξί κλπ)

Οι εγγυήσεις διαφοροποιούνται για οχήματα που αγοράζονται για επαγγελματική χρήση. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους όρους της εγγύησης Hyundai εδώ.

Ποιά είναι η εγγύηση για το εργοστασιακό σύστημα πολυμέσων;

Η σωστή λειτουργία των εργοστασιακών συστημάτων πολυμέσων καλύπτεται από εγγύηση 3 ετών, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Ποιά είναι η εγγύηση για τα ελαστικά;

Η εγγύηση των ελαστικών είναι η εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή των ελαστικών.