Ασύρματες Ενημερώσεις λογισμικού

Ασύρματες Ενημερώσεις λογισμικού (ΟΤΑ).

Ευκολία & εξοικονόμηση χρόνου.

Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις είναι τώρα διαθέσιμες με το πάτημα ενός πλήκτρου, καταργώντας έτσι την επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Hyundai. Κατά συνέπεια, το Hyundai σας μπορεί να σας προσφέρει πάντα τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και δυνατότητες, σα να ήταν καινούριο, κάτι που αυξάνει αισθητά την αξία μεταπώλησής του.

Άνεση και ευκολία.

Ενημερώστε το λογισμικό σας άνετα, χωρίς άγχος ή σπατάλη χρόνου, αφού δεν απαιτείται επίσκεψη σε συνεργάτη Hyundai για τον σκοπό αυτό.

Πάντα ενημερωμένο.

Επωφελείστε από τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού οχήματος που αποστέλλονται απευθείας στο όχημά σας από τους ειδικούς της Hyundai.

Στην αιχμή της τεχνολογίας.

Αποκτάτε νέες λειτουργίες, αναβαθμίσεις και ποιοτικές βελτιώσεις δωρεάν. Επωφελείστε από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Τι τύποι ενημερώσεων υπάρχουν;

Πλέον των ενημερώσεων χαρτών και συστήματος infotainment για διάφορα μοντέλα, το IONIQ 6 είναι το πρώτο Hyundai που προσφέρει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (OTA: Over The Air). Όλο και περισσότερα μοντέλα Hyundai θα μπορούν στο μέλλον να επωφελούνται από αυτές τις ενημερώσεις.

Ασύρματες Ενημερώσεις λογισμικού

Ενημερώσεις λογισμικού χαρτών και συστήματος infotainment.

Αποκτήστε όλες τις τελευταίες λειτουργίες και αναβαθμίσεις διατηρώντας ενημερωμένο το λογισμικό των χαρτών και του συστήματος infotainment σας.
Περισσότερα

Ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού οχήματος.

Πάντα ενημερωμένο, όπως ένα καινούριο αυτοκίνητο με προεκτάσεις λειτουργικότητας, ποιοτικές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες.
Περισσότερα

Ασύρματες Ενημερώσεις λογισμικού