Ενημέρωση λογισμικού οχήματος

Ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού οχήματος.

Όλες οι τελευταίες αναβαθμίσεις.

Εκτός από τις ενημερώσεις χαρτών και συστήματος infotainment, το IONIQ 6 είναι το πρώτο Hyundai που προσφέρει και ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (OTA: Over-The-Air) από απόσταση. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις είναι τώρα διαθέσιμες με το πάτημα ενός πλήκτρου, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον επίσκεψη σε συνεργάτη Hyundai.

Ενημέρωση λογισμικού οχήματος

Πάντα ενημερωμένο.

Το IONIQ 6 σας είναι πάντα ενημερωμένο, όπως ένα καινούριο αυτοκίνητο με νέες λειτουργίες και ποιοτικές βελτιώσεις.

Πώς γίνεται; Πλέον πολύ απλά, με τις ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού.

Όταν διατίθεται μία νέα έκδοση λογισμικού, η λήψη μπορεί να γίνει απευθείας στο όχημα. Η λήψη ξεκινά κατά τη διάρκεια της οδήγησης, αλλά η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με το όχημα σταθμευμένο ή απενεργοποιημένο. Ο οδηγός μπορεί να δει βασικές πληροφορίες για την τρέχουσα ενημέρωση και να αποφασίσει κατά πόσον η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί άμεσα ή αργότερα. Το αυτοκίνητο δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Αφού η εγκατάσταση ολοκληρωθεί θα λάβετε μία ειδοποίηση στο smartphone σας.

Ενημέρωση λογισμικού οχήματος

Άμεση ειδοποίηση στο σύστημα infotainment.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, θα λάβετε ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση λογισμικού μέσω της οθόνης αφής του συστήματος infotainment.

Πατήστε ενημέρωση, ή αργότερα.

Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για μία προεπισκόπηση πληροφοριών και επιλέξτε αν η ενημέρωση θα γίνει άμεσα ή αργότερα.

Ενημέρωση λογισμικού οχήματος

Έχει το αυτοκίνητό μου λειτουργία ασύρματης ενημέρωσης (ΟΤΑ);

Το IONIQ 6 είναι το πρώτο Hyundai που προσφέρει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (OTA: Over-The-Air) των συστημάτων του οχήματος. Όλο και περισσότερα μοντέλα Hyundai θα μπορούν σύντομα να επωφελούνται από τέτοιου είδους ενημερώσεις.

Ενημέρωση λογισμικού οχήματος

Το IONIQ 6.

Το αμιγώς ηλεκτρικό τετράθυρο IONIQ 6 με αυτονομία πάνω από 614 km, εξαιρετική αεροδυναμική σχεδίαση (Cd: 0,21) και ευρύχωρο, φιλόξενο εσωτερικό.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τί είναι οι ασύρματες ενημερώσεις (ΟΤΑ);

Τα σημερινά οχήματα, σε πολλούς τομείς μπορούν να χαρακτηριστούν ως κινούμενοι υπολογιστές. Ως εκ τούτου, για τη βελτίωση των λειτουργιών τους, χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε συνεργάτη Hyundai, λανσάραμε μία τεχνολογία για λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού ασύρματα (μέσω Διαδικτύου), απευθείας στο αυτοκίνητο – όπως ακριβώς ενημερώνονται οι υπολογιστές και τα smartphones. Αυτού του είδους οι ενημερώσεις λογισμικού ονομάζονται ασύρματες ή Over-The-Air (OTA). Ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού χρησιμοποιούνται κυρίως για τα συστήματα του οχήματος και το σύστημα infotainment. 

Ποιά μοντέλα υποστηρίζουν ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού;

Το IONIQ 6 είναι το πρώτο μοντέλο Hyundai που εξοπλίζεται εργοστασιακά εξαρχής με λειτουργία ασύρματων ενημερώσεων λογισμικού οχήματος.

Είναι οι ασύρματες ενημερώσεις δωρεάν;

Οι ασύρματες ενημερώσεις (OTA) είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια της δωρεάν περιόδου χρήσης των υπηρεσιών Bluelink. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις ασύρματες ενημερώσεις μετά τη δωρεάν περίοδο χρήσης, θα χρειαστεί να επεκτείνετε τη συνδρομή σας για το Bluelink.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω όταν πραγματοποιώ ασύρματες ενημερώσεις (OTA);

Το σύστημα infotainment σας καθοδηγεί σε ό,τι αφορά τα βήματα που είναι απαραίτητα για μία επιτυχημένη διαδικασία ενημέρωσης λογισμικού. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος.

Μετά την απενεργοποίηση του κινητήρα και το πάτημα του πλήκτρου “Έναρξη” για να ξεκινήσει η ενημέρωση – Χρειάζεται να περιμένω μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση;

Οι ενημερώσεις πρέπει να πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες που προβάλλονται στην οθόνη του συστήματος Infotainment. Πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να απομακρυνθείτε από το αυτοκίνητο χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Μάθετε τα πάντα για τις ασύρματες ενημερώσεις (OTA).