Κινητήρια Σύνολα Hyundai

Κινητήρια Σύνολα Hyundai.

Από τη βενζίνη στο υδρογόνο.

Η Hyundai είναι ηγέτης στα φιλικά προς το περιβάλλον κινητήρια σύνολα με μία ευρεία γκάμα ηλεκτροκίνητων, συμβατικών και υψηλών επιδόσεων οχημάτων. Η γκάμα μας περιλαμβάνει κινητήρες εσωτερικής καύσης (βενζίνης και diesel), υβριδικά σύνολα, αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα με μπαταρία και συστήματα κυψελών καυσίμου.

Ποιά είναι τα κριτήρια επιλογής σας;

Ανάλογα με τις οδηγικές ανάγκες και τις επιδόσεις που επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων. Το αυτοκίνητο υποστηρίζει το στυλ ζωής σας; Πόσο θέλετε να περιορίσετε τις εκπομπές CO2; Προτιμάτε αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, εξηλεκτρισμένα σύνολα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, υβριδικές, plug-in hybrid ή αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις; Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Κινητήρια σύνολα κυψελών καυσίμου.

Όλα τα πλεονεκτήματα των αμιγώς ηλεκτρικών συνόλων σε συνδυασμό με γρήγορο ανεφοδιασμό και ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Το υδρογόνο είναι ιδανικό για εσάς που πάντα επιδιώκετε το κάτι παραπάνω.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Με ισχυρή επιτάχυνση, εντυπωσιακή αυτονομία και ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο υποδομής φόρτισης, τα αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους επιθυμούν μία σύγχρονη οδηγική εμπειρία.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Plug-in υβριδικά σύνολα.

Διαθέτουν μεγαλύτερη μπαταρία από ένα μοντέλο Hybrid, ενώ φορτίζονται και σε πρίζα. Καλή επιλογή, εάν θέλετε να συνδυάζετε την ευελιξία ενός βενζινοκινητήρα με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Υβριδικά κινητήρια σύνολα.

Τα υβριδικά σύνολα συνδυάζουν ένα βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία κίνησης. Απολαύστε βελτιωμένη απόδοση καυσίμου χωρίς να χρειάζεται να φορτίζετε τη μπαταρία ή να αλλάζετε τις οδηγικές σας συνήθειες.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Βενζινοκινητήρες / Πετρελαιοκινητήρες.

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αποτελούν τη συμβατική επιλογή. Μπορείτε να βρείτε καύσιμο οπουδήποτε, ενώ λόγω ποικιλίας μοντέλων αποτελούν μία ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή, εάν αναζητάτε την ευελιξία.

Κινητήρες.

Η Hyundai είναι πρωτοπόρος στη δημιουργία αποδοτικών, ισχυρών κινητήρων σε όλες τις κατηγορίες. Εξερευνήστε όλες τις επιλογές κινητήριων συνόλων και μάθετε πώς η Hyundai εξελίσσει την τεχνολογία τους.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai

Κινητήρια σύνολα κυψελών καυσίμου.

Δείτε πώς τα κινητήρια σύνολα κυψελών καυσίμου παράγουν ηλεκτρισμό από το υδρογόνο και τον αέρα, με μοναδική εκπομπή το νερό.

Περισσότερα

Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Από την μπαταρία μέχρι την τεχνολογία φόρτισης, εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα της Hyundai.

Περισσότερα

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Κινητήρια Σύνολα Hyundai

Υβριδικά κινητήρια σύνολα.

Μάθετε πώς λειτουργεί η υβριδική τεχνολογία και κατά πόσον ένα παραδοσιακό ή ένα plug-in hybrid σύστημα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Περισσότερα

Βενζινοκινητήρες και Πετρελαιοκινητήρες.

Κατανοήστε τις διαφορές, ανακαλύψτε τις εκδόσεις ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V της Hyundai, αλλά και τους κινητήρες N υψηλών επιδόσεων.

Περισσότερα

Κινητήρια Σύνολα Hyundai

Κιβώτια.

Μαζί με τον κινητήρα, το κιβώτιο αποτελεί τμήμα του συστήματος κίνησης (powertrain ή γραμμή μετάδοσης κίνησης). Το εύρος στροφών λειτουργίας ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης δεν επαρκεί για όλες τις οδηγικές συνθήκες (π.χ. εκκίνηση, στάση, ταξίδι).

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Μηχανικά κιβώτια.

Γενικά ελαφρύτερα και πιο απολαυστικά για κάποιους οδηγούς, τα μηχανικά κιβώτια προσφέρονται με πέντε ή έξι σχέσεις.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Αυτόματα κιβώτια.

Τα αυτόματα κιβώτια επιλέγουν την κατάλληλη σχέση χωρίς παρέμβαση του οδηγού, στοιχείο που αναβαθμίζει τα επίπεδα άνεσης.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Κιβώτια διπλού συμπλέκτη.

Τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη συνδυάζουν την οικονομική λειτουργία και την οδηγική απόλαυση ενός μηχανικού κιβωτίου με την άνεση ενός αυτόματου.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Κιβώτια EV.

Οι ηλεκτροκινητήρες παράγουν υψηλή ροπή σε πολύ χαμηλές στροφές και μπορούν να λειτουργούν με μία μόνο σχέση, χωρίς το πρόσθετο βάρος και τα εξαρτήματα ενός κιβωτίου πολλαπλών σχέσεων.

Κινητήρια Σύνολα Hyundai
Intelligent Manual Transmission (iMT).

Το iMT που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V αποσυνδέει τον κινητήρα από το κιβώτιο όταν αφήνετε το γκάζι, ώστε το αυτοκίνητο να κινείται στο πρόγραμμα ρολαρίσματος (coasting ή sailing mode).

5-Ετής Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων της Hyundai.

Όποιο κινητήριο σύνολο και αν επιλέξετε, κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Και εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με 5-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.