Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα

Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Φιλικά προς το περιβάλλον, απολαυστικά και πρακτικά.

Με μία καινοτόμο γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η Hyundai υποστηρίζει την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Η γκάμα περιλαμβάνει από compact αυτοκίνητα μέχρι SUV. Απολαύστε υψηλή ροπή, εξαιρετική αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες και αθόρυβη λειτουργία μηδενικών ρύπων.

Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα

Είναι κατάλληλο για εσάς;

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο (BEV – Battery Electric Vehicle) είναι καλή επιλογή για όσους αναζητούν μία αθόρυβη, προηγμένη και απολαυστική οδηγική εμπειρία μηδενικών ρύπων. Και ποιός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο;

Τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους επιθυμούν μηδενικές εκπομπές ρύπων, αθόρυβη και γρήγορη επιτάχυνση και έχουν πρόσβαση σε σημείο φόρτισης.

Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα

Μπαταρίες ιόντων λιθίου πολυμερούς.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου πολυμερούς της Hyundai έχουν μικρότερη ευαισθησία μνήμης και άριστη ικανότητα φόρτισης συγκριτικά με τις συμβατικές. Επιλέξτε το μέγεθος της μπαταρίας ανάλογα με τις ανάγκες αυτονομίας σας.

Έξυπνη τεχνολογία για έξυπνη οδήγηση.

Τα συστήματα αναγεννητικής πέδησης φορτίζουν τη μπαταρία με χρήση του ηλεκτροκινητήρα για την επιβράδυνση του οχήματος, μεγιστοποιώντας την αυτονομία.

Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα

Ρυθμιζόμενη αναγεννητική πέδηση.

Το φρενάρισμα βελτιστοποιείται ώστε να αξιοποιείται στο μέγιστο βαθμό το σύστημα αναγεννητικής πέδησης, βοηθώντας το KONA Electric να διατηρεί τη μέγιστη δυνατή στάθμη φόρτισης (SOC). Ο οδηγός μπορεί εύκολα να ρυθμίζει την αναγεννητική πέδηση μέσω των χειριστηρίων (paddle shifters) πίσω από το τιμόνι.

Επίπεδα αναγεννητικής πέδησης.

Επίπεδο 0: Η αναγεννητική πέδηση δεν λειτουργεί και η μπαταρία δε φορτίζεται. Επίπεδο 1 έως 3: Όσο ανεβαίνει το επίπεδο, τόσο περισσότερο το αυτοκίνητο επιβραδύνει χρησιμοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα, και ταυτόχρονα αυξάνοντας την ισχύ φόρτισης. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο περισσότερο το αυτοκίνητο επιβραδύνει και φορτίζει τη μπαταρία όταν αφήνετε το γκάζι.

Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα
Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα

1-paddle mode.

Επίσης τα χειριστήρια στο τιμόνι (paddle shifters) προσφέρουν τη δυνατότητα ενεργούς πέδησης του οχήματος. Απλά τραβάτε προς το μέρος σας το αριστερό paddle shifter και το κρατάτε. Μπορείτε να επιβραδύνετε το όχημα μέχρι να σταματήσει τελείως με αυτό τον τρόπο χωρίς να πατάτε το κανονικό πεντάλ του φρένου. Επίσης, η ισχύς φόρτισης της μπαταρίας είναι η μέγιστη δυνατή σε αυτή τη λειτουργία.

Έξυπνη αναγεννητική πέδηση.

Το σύστημα έξυπνης αναγεννητικής πέδησης χρησιμοποιεί τον αισθητήρα ραντάρ του οχήματος για να ελέγχει αυτόματα το επίπεδο αναγεννητικής πέδησης ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας έμπροσθεν του οχήματος. Επιπρόσθετα, ανιχνεύει εάν το αυτοκίνητο κινείται σε ανηφορική ή κατηφορική διαδρομή και προσαρμόζεται ανάλογα.

Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα

Φόρτιση και αυτονομία.

Οι χρόνοι φόρτισης και η αυτονομία κατά παράδοση είναι τα θέματα που ανησυχούν περισσότερο τους υποψήφιους αγοραστές. Χάρη στην αυξημένη χωρητικότητα των μπαταριών, η επιλογή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι πλέον αρκετά ελκυστική, ιδιαίτερα αν υπάρχει επιτοίχιος οικιακός φορτιστής (wallbox) ή σταθμός φόρτισης κοντά στο χώρο εργασίας.

Πόσο διαρκεί η καθημερινή σας μετακίνηση;

Υπολογίστε κάθε πότε θα πρέπει να φορτίζετε επιλέγοντας τα χιλιόμετρα που διανύετε κάθε μέρα.

22 km

 

 

ημέρες

μέχρι την
επόμενη φόρτιση

 

 

ημέρες

μέχρι την
επόμενη φόρτιση

Όπως και σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, έτσι και σε ένα ηλεκτροκίνητο όχημα υπάρχει πλειάδα παραγόντων που επηρεάζουν την αυτονομία του – όπως η χωρητικότητα της μπαταρίας, το οδηγικό σας στυλ, η εξωτερική θερμοκρασία, το βάρος από συνεπιβάτες ή αποσκευές, οι συνθήκες του δρόμου και άλλοι παράγοντες.


  Ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα

  Εφαρμογή Bluelink.

  Με την εφαρμογή Bluelink, μπορείτε να διαχειρίζεστε ό,τι έχει σχέση με τη φόρτιση του ηλεκτρικού Hyundai σας ή ακόμα και να προετοιμάζετε την κατάλληλη θερμοκρασία.

  Περισσότερα

  Οι Ηλεκτροκινητήρες μας.

  Μοντέλο Ηλεκτρική Ισχύς Ιπποδύναμη Ροπή Μπαταρία
  IONIQ Electric 88 kW 109 PS 295 Nm 38,3 kWh
  KONA Electric 100 kW 136 PS 395 Nm 39,2 kWh
  KONA Electric 150 kW 204 PS 395 Nm 64,0 kWh
  IONIQ 5 RWD 168 kW 229 PS 350 Nm 77,4 kWh
  IONIQ 5 RWD 125 kW 170 PS 350 Nm 58,2 kWh
  IONIQ 5 AWD 239 kW 325 PS 605 Nm 77,4 kWh