Hyundai i30 Hatchback Facelift

Το νέο Hyundai i30.

Έτοιμο για εσάς.

Ασφάλεια. Συνδεσιμότητα. Απόδοση. Έτοιμο.

Το ανανεωμένο i30 Hatchback είναι μία ελκυστική πρόταση από κάθε άποψη: Τολμηρή σχεδίαση, βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και ήπιες υβριδικές εκδόσεις 48 Volt για μεγαλύτερη απόδοση. Έτοιμοι να το απολαύσετε;

Οι τεχνολογίες που σας βοηθούν να τηρείτε τις υποσχέσεις σας.

Όλοι επιθυμούμε το καλύτερο για τους αγαπημένους μας, θέλοντας να νιώθουν ασφάλεια και προστασία. Αυτή η αφοσίωση ‘οδήγησε’ την εξέλιξη του i30: ενός αυτοκινήτου που φροντίζει όλους όσους βρίσκονται σε αυτό. Με την αρωγή σύγχρονων, έξυπνων τεχνολογιών προσφέρει κορυφαία συστήματα ασφάλειας που λειτουργούν προνοητικά, προηγμένη συνδεσιμότητα και τους πλέον αποδοτικούς κινητήρες για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

Τολμηρότερη σχεδίαση.

Το i30 είναι έτοιμο να σας μεταφέρει οπουδήποτε με στυλ, μέσα σε ένα υπέρκομψο αμάξωμα. Εκφράστε το προσωπικό σας γούστο επιλέγοντας από επιπλέον έξι νέα χρώματα.

Περισσότερη ασφάλεια.

Η ασφάλεια κατά την οδήγηση είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή μας. Γι’ αυτό αναβαθμίζουμε συνεχώς τις λειτουργίες που προστατεύουν εσάς, τους συνεπιβάτες σας αλλά και όλους όσους κυκλοφορούν ανάμεσά σας, όπως οι πεζοί και οι ποδηλάτες.

Ευκολότερη συνδεσιμότητα.

Μια οθόνη αφής 10,25” επιτρέπει τον κατοπτρισμό (mirroring) του smartphone σας (με Android Auto™ και Apple CarPlay™) και συνδέει το i30 σας με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας Bluelink με live πληροφορίες ταξιδιού.

5-Ετής Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων της Hyundai.

Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το νέο i30 είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με 5-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σχεδίαση.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση του νέου i30.

Αέρας σύγχρονης κομψότητας, εσωτερικά και εξωτερικά.

Το νέο i30 Hatchback αποτελεί ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς, αποπνέοντας έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Η τελευταία του εκδοχή είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη χάρη στον μοντέρνο, κομψό και τολμηρό του σχεδιασμό «από άκρου εις άκρον», τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Εξωτερικό

Ταξιδέψτε παντού, με στυλ.

Η εξωτερική σχεδίαση, που ανέκαθεν ήταν το δυνατό χαρτί του i30, έχει ανανεωθεί με μία ποικιλία νέων, εκλεπτυσμένων σχεδιαστικών στοιχείων. Το μπροστινό μέρος τονίζει το πιο μοντέρνο στήσιμο του αυτοκινήτου, ενώ το πίσω τμήμα δηλώνει τον προηγμένο χαρακτήρα του. Τέλος, έξι νέα εξωτερικά χρώματα απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά σας στην έκφραση του προσωπικού σας στυλ.

Εκφραστική μάσκα.

Το μεγάλο πλάτος και το μοντέρνο στήσιμο αναδεικνύουν την ισχυρή εμφάνιση του i30. Το νέο τρισδιάστατο μοτίβο που τονίζει τη μάσκα παραπέμπει σε αξιόπιστες επιδόσεις.

Hyundai i30 Hatchback Facelift
Hyundai i30 Hatchback Facelift

Εμπρός προφυλακτήρας και προβολείς ομίχλης.

Το νέο ένθετο του μπροστινού προφυλακτήρα και το τριγωνικό περίβλημα των προβολέων ομίχλης είναι τώρα όλα μαύρα, ασορτί με τη μάσκα.

Κάτω γρίλια εισαγωγής αέρα.

Η νέα σχεδίαση της κάτω γρίλιας εισαγωγής αέρα εναρμονίζεται με την ανανεωμένη μάσκα και υπογραμμίζει τη σύγχρονη αισθητική του i30.

Hyundai i30 Hatchback Facelift
Hyundai i30 Hatchback Facelift

Ευδιάκριτος κάτω προφυλακτήρας.

Η γραμμή του κάτω τμήματος του προφυλακτήρα έχει ανανεωθεί περιλαμβάνοντας τώρα ένα ασημί στοιχείο που τονίζει το πλάτος του αυτοκινήτου.

Νέες ζάντες αλουμινίου 16’’.

Οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών υιοθετούν νέα σχεδίαση που υπογραμμίζει τον τολμηρό χαρακτήρα του Hyundai i30.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Προβολείς LED.

Ο δυναμικός σχεδιασμός φωτισμού περιλαμβάνει ενσωματωμένα φώτα ημέρας σχήματος V στον βασικό εξοπλισμό, καθώς και λεπτότερους προβολείς με τεχνολογία LED.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Πίσω φωτιστικά σώματα LED.

Εξασφαλίζοντας μέγιστη ορατότητα αλλά και ασφάλεια, τα πίσω φωτιστικά σώματα LED αντικατοπτρίζουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία των προβολέων για μία δυναμική φωτεινή υπογραφή LED.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Ηλιοροφή.

Παράθυρο στον ουρανό: Η πανοραμική, κρυστάλλινη, ανοιγόμενη ηλιοροφή του i30, δημιουργεί ευάερο περιβάλλον στην καμπίνα, χάρη στο φαρδύ της άνοιγμα (προαιρετικά).

Hyundai i30 Hatchback Facelift
Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος
Abyss Black Pearl

Εσωτερικό

Εκλεπτυσμένη, άνετη και ήσυχη καμπίνα.

Η μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία του Hyundai i30 δίνει το «παρών» και στο εσωτερικό. Εντυπωσιακές λεπτομέρειες και επιφάνειες υψηλής ποιότητας κυριαρχούν στην ανανεωμένη καμπίνα, που αναδεικνύονται με φωτισμό LED. Νέες επιλογές επενδύσεων καθισμάτων και η πιο σύγχρονη τεχνολογία πολυμέσων σας προσκαλούν να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.

Ποιοτικό φινίρισμα ταμπλό.

Στο ανανεωμένο i30, το ταμπλό φέρει επίστρωση βαφής απαλής υφής που προσδίδει μία αίσθηση υψηλής ποιότητας στον χώρο του οδηγού.

Hyundai i30 Hatchback Facelift
Hyundai i30 Hatchback Facelift

Κεντρική κονσόλα.

Η κεντρική κονσόλα του i30 φέρει μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα.

Επενδύσεις καθισμάτων από νέα υλικά.

Προσθέσαμε δύο νέες επιλογές επενδύσεων, ασορτί με το μαύρο εσωτερικό: η πρώτη είναι υφασμάτινη και η (προαιρετική) δεύτερη ένας συνδυασμός υφάσματος και δέρματος.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Χαρακτηριστικά.

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά του νέου i30.

Οδηγική άνεση και απόδοση.

Το νέο i30 Hatchback είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες έξυπνες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων εξαιρετικά αποδοτικά κινητήρια σύνολα με επιλογές ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48-volt, ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης και προηγμένη συνδεσιμότητα.

Επιδόσεις

Αποδοτική και προηγμένη γκάμα κινητήρων.

Το i30 προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών συστημάτων κίνησης. Οι εξηλεκτρισμένες εκδόσεις ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48-volt μειώνουν τις εκπομπές CO₂ αυξάνοντας την αποδοτικότητα. Το εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο σας προσφέρει άμεση σύνδεση με το αυτοκίνητο. Αν προτιμάτε το αυτόματο, συστήματα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V διατίθενται με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Βενζινοκινητήρας 1.5 MPi.

Ο κινητήρας 1.5L με Multi Port Injection (MPi) του νέου i30 συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Αποδίδει μέγιστη ισχύ 96 PS και μέγιστη ροπή 139 Nm.

Επιλογές κιβωτίων για το οδηγικό σας στυλ.

Το i30 Hatchback με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT).

Hyundai i30 Hatchback Facelift

6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με ομαλή λειτουργία είναι σχεδιασμένο για γρήγορες και ακριβείς αλλαγές σχέσεων.

7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT).

Tο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη συνδυάζει την αποδοτική λειτουργία και την οδηγική απόλαυση ενός μηχανικού κιβωτίου με την άνεση ενός αυτόματου.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Άνεση

Έξυπνοι βοηθοί κάνουν απολαυστική την κάθε διαδρομή.

Οι μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο γίνονται άνετα και ξεκούραστα με τα προηγμένα συστήματα του Hyundai i30 που διατηρούν το τηλέφωνό σας φορτισμένο, διευκολύνουν τη διαδικασία στάθμευσης και μειώνουν τον φόρτο εργασίας του οδηγού.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25”.

Σημαντικές πληροφορίες της οδήγησης προβάλλονται συνοπτικά στο σημείο που μπορείτε να τις δείτε καλύτερα. Μπορείτε να τροποποιήσετε την απεικόνιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ώστε η η ταχύτητα να προβάλλεται ψηφιακά ή να επισημαίνονται οι ενεργές λειτουργίες Smart Sense.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη supervision 4,2”.

Κομψή και φουτουριστική, η έξυπνη, πλήρως ψηφιακή διαμορφώσιμη οθόνη LCD 4,2″ παρέχει εύκολη πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα συστημάτων του αυτοκινήτου και πληροφοριών του οδηγού.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω.

Οι αισθητήρες παρκαρίσματος που είναι εγκατεστημένοι στάνταρ στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες του i30 ανιχνεύουν πεζούς, ποδηλάτες, καθώς και άλλα οχήματα και αντικείμενα όταν κάνετε όπισθεν για να εισέλθετε ή να εξέλθετε από ένα χώρο στάθμευσης, ειδοποιώντας σας για την παρουσία τους.

Κάμερα οπισθοπορίας.

Η κάμερα οπισθοπορίας ενεργοποιείται με την επιλογή της όπισθεν, ώστε να βλέπετε την πορεία σας στην οθόνη.

Electronic Parking Brake (EPB).

Ένα εύχρηστο πλήκτρο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το (προαιρετικό) ηλεκτρονικό χειρόφρενο.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Ασύρματη φόρτιση.

Εργονομικά τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα, η βάση ασύρματης φόρτισης επιτρέπει τη φόρτιση τηλεφώνων που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Qi, χωρίς χρήση καλωδίων (προαιρετικά).

Θύρες USB Type-C.

Στο i30 υπάρχουν τρεις εύχρηστες θύρες USB Type-C για τη φόρτιση κινητών συσκευών: μία μπροστά και δύο για τους πίσω επιβάτες.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Υπηρεσίες Connected Car

Σύνδεση με το τηλέφωνο και το αυτοκίνητό σας.

Με πολλές έξυπνες τεχνολογίες και οθόνη αφής, η χρήση του Bluelink με τα Connected Car Services εξασφαλίζει τη συνδεσιμότητά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το Bluelink προσφέρει απρόσκοπτη αλληλεπίδραση με online αναγνώριση φωνής και μια εφαρμογή smartphone για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Το πακέτο υπηρεσιών LIVE της Hyundai παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες για την κυκλοφορία, τη στάθμευση, τον καιρό και τα σημεία ενδιαφέροντος (POI) σε πραγματικό χρόνο.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Bluelink Connected Car Services.

Το Bluelink προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και έξυπνες λειτουργίες που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη.

Connected Routing & Live Services.

Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός υπολογίζει τη διαδρομή σας από το cloud και προσθέτει live πληροφορίες για την κυκλοφορία, τις τιμές των καυσίμων, τη στάθμευση και πολλά ακόμα.

Απομακρυσμένος έλεγχος.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Bluelink για να συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας: Σχεδιάστε διαδρομές, εντοπίστε το και κλειδώστε το, ελέγξτε την κατάσταση και την λειτουργικότητά του, κλείστε ή ανοίξτε όλες τις πόρτες.

Πάντα επικαιροποιημένο με ενημέρωση λογισμικού OTA.

Επωφεληθείτε από τη συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων infotainment και χαρτών και την απόκτηση νέων λειτουργιών μέσω ασύρματων ενημερώσεων λογισμικού (ΟΤΑ).

Ασφάλεια

Περισσότερες τεχνολογίες για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η αναβαθμισμένη σουίτα συστημάτων ασφαλείας Hyundai SmartSense, με προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (Advanced Driver Assistance Systems), είναι τώρα πλήρως ενσωματωμένη στο νέο i30, προσφέροντας ασφάλεια σε εσάς και ξεγνοιασιά για τους αγαπημένους σας.

Rear Occupant Alert (ROA).

Το ROA (Σύστημα προειδοποίησης πιθανής εγκατάλειψης προσώπου στα πίσω καθίσματα) ανιχνεύει αν μια πίσω πόρτα άνοιξε ή έκλεισε πριν από την εκκίνηση του αυτοκινήτου και στη συνέχεια υπενθυμίζει στον οδηγό να ελέγξει τα καθίσματα πριν εξέλθει από αυτό.

Hyundai i30 Hatchback Facelift
Hyundai i30 Hatchback Facelift

Navigation-based Smart Cruise Control – Curve (NSCC-C).

Το Smart Cruise Control βασισμένο σε σύστημα πλοήγησης με λειτουργία στροφής, χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης για να σας βοηθήσει να οδηγείτε με ασφαλή ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα στα τρέχοντα όρια του αυτοκινητόδρομου. Η λειτουργία στροφής προβλέπει τις επερχόμενες στροφές στον δρόμο και προσαρμόζει την ταχύτητα ανάλογα.

Multi-Collision Braking (MCB).

Το Σύστημα Αυτόματης Πέδησης μετά την 1η πρόσκρουση (Αποφυγή Πολλαπλής Πρόσκρουσης-MCB) συνεισφέρει στην προστασία των επιβατών αποτρέποντας δευτερογενείς συγκρούσεις μετά από μια αρχική σύγκρουση. Λειτουργεί με την αυτόματη εφαρμογή των φρένων μετά την ενεργοποίηση των αερόσακων του οχήματος.

Hyundai i30 Hatchback Facelift
  • HDA 1.5
  • FCA
  • FCA-JT
  • ISLA

Highway Driving Assist (HDA 1.5).

To σύστημα Προηγμένης Υποβοήθησης σε Αυτοκινητόδρομο χρησιμοποιεί δεδομένα κάμερας, ραντάρ και συστήματος πλοήγησης ώστε να διατηρεί μια συγκεκριμένη απόσταση και ταχύτητα από το προπορευόμενο όχημα, φροντίζοντας έτσι ότι το αυτοκίνητο θα παραμένει στο κέντρο της λωρίδας. Το νέο HDA 1.5 προσθέτει αυτοκινητόδρομους στους τύπους δρόμων όπου λειτουργεί.

N Line.

Ανακαλύψτε την πιο σπορ πλευρά του εαυτού σας.

Το νέο i30 N Line.

Η σπορ έκδοση N Line ανεβάζει την εμπειρία του νέου i30 Hatchback σε άλλο επίπεδο, με σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την αδρεναλίνη και είναι εμπνευσμένα από το υψηλών επιδόσεων i30 N.

Εξωτερικό

Τολμηρό, νέο εξωτερικό.

Εμπνευσμένη από τη σχεδίαση των αεροσκαφών, η κάτω κεντρική γρίλια κυριαρχεί στην περιοχή του μπροστινού προφυλακτήρα. Τα πλευρικά ανοίγματα διαθέτουν πτερύγια που βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση. Ο σχεδιασμός του πίσω προφυλακτήρα υπογραμμίζει τον δυναμικό χαρακτήρα της έκδοσης N Line. Η ανανεωμένη σχεδίαση του i30 N Line περιλαμβάνει νέο πλέγμα μάσκας, σκουρόχρωμα μεταλλικά ένθετα στα περιβλήματα των προβολέων ομίχλης και νέες πλαϊνές ποδιές με σκούρα μεταλλικά ένθετα.

Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος
Abyss Black Pearl

Τολμηρότερο εμπρός τμήμα.

Η κάτω κεντρική μάσκα του i30 N Line κυριαρχεί στην περιοχή του προφυλακτήρα. Το στιβαρό στήσιμο υποστηρίζεται από τη σχεδίαση των προβολέων σε σχήμα V.

Hyundai i30 Hatchback Facelift
Hyundai i30 Hatchback Facelift

Πλαϊνή ποδιά.

Οι νέες πλαϊνές ποδιές διαθέτουν μια σκούρα μεταλλική γραμμή που τονίζει το δυναμικό προφίλ του i30 N Line hatchback.

Δυναμικός πίσω προφυλακτήρας.

Οι μεγαλύτεροι σε πλάτος διαχύτες προσδίδουν σπορ στυλ, ενώ οι προβολείς ομίχλης μεταφέρουν το οπτικό κέντρο βάρους κοντά στο έδαφος.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Αποκλειστικές ζάντες.

Το νέο i30 N Line διατίθεται με νέες, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17 ή 18” που το καθιστούν πιο δυναμικό, αποπνέοντας μία αίσθηση ταχύτητας ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο.

Σπορ απολήξεις εξάτμισης.

Δύο απολήξεις εξαγωγής αναδεικνύουν τη σπορ εμφάνιση του νέου i30 N Line.

Έμβλημα N Line.

Στο πλάι, το κομψό έμβλημα N Line στέλνει ένα σπορ μήνυμα σε όλους όσους περνούν από δίπλα του.

Εσωτερικό

Οδήγηση εμπνευσμένη από υψηλές επιδόσεις.

Μόλις πάρετε θέση στο cockpit του νέου i30 N Line, η επόμενη αυθόρμητη κίνηση είναι να κρατήσετε το σπορ τιμόνι και να πατήσετε το γκάζι.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25″.

Το νέο i30 N Line διαθέτει έναν μεγάλο, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, ο οποίος εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες οδήγησης στο σημείο που τις βλέπετε καλύτερα.

Φινίρισμα ταμπλό υψηλής ποιότητας.

Το κάλυμμα του ταμπλό έχει εμφάνιση και αίσθηση ανώτερης ποιότητας χάρη σε μία νέα, απαλή βαφή.

Hyundai i30 Hatchback Facelift
Hyundai i30 Hatchback Facelift

Πλήκτρο Start/ stop.

Όταν βλέπετε την κόκκινη στεφάνη γύρω από το πλήκτρο start / stop γνωρίζετε ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι περήφανο μέλος της σειράς Hyundai N Line.

Κεντρική κονσόλα.

Ένα γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα χαρίζει στην κεντρική κονσόλα μια κομψή πινελιά. Η κονσόλα τώρα ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο, ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα του νέου i30 N Line.

Hyundai i30 Hatchback Facelift

Σπορ Καθίσματα N Line.

Τα υψηλών επιδόσεων σπορ καθίσματα N Line φροντίζουν να διατηρείται ο έλεγχος και η άνεση, με ηλεκτρική οσφυϊκή στήριξη και επεκτεινόμενα έδρανα καθίσματος.

Διαστάσεις

Διαστάσεις

Συνδυασμός στυλ και ευρυχωρίας.

Υπάρχει άφθονος χώρος για να μεταφέρετε τα πράγματά σας στο εσωτερικό του νέου i30: χωρητικότητα χώρου αποσκευών 395 λίτρα με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση και 130 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.