Προληπτική Ασφάλεια

Προληπτική Ασφάλεια.

Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για εσάς.

Κάθε Hyundai περιλαμβάνει συστήματα που αποτρέπουν ατυχήματα: το πακέτο τεχνολογιών ασφαλείας Smart Sense παρακολουθεί τα άλλα οχήματα και προλαμβάνει τις συγκρούσεις. Έξυπνες λειτουργίες εξασφαλίζουν τη διατήρηση της προσοχής του οδηγού. Και επειδή τα παιδιά συμπεριφέρονται διαφορετικά από τους ενήλικες, έχουμε σχεδιάσει κάποια χαρακτηριστικά ειδικά γι’ αυτά.

  • HDA II
  • FCAA JC
  • FCAA LC
  • FCA
  • LFA

Highway Driving Assist II (HDA II).

Αυτόνομη οδήγηση αιχμής. Τεχνολογία ασφάλειας αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου II, που ελέγχει την ταχύτητα και την απόσταση και σας βοηθά όταν αλλάζετε λωρίδες.

Blind-Spot Collision-Avoidance Assist.

Προειδοποιεί όταν ένα όχημα βρίσκεται στο τυφλό σημείο σας. Εάν επιχειρήσετε να αλλάξετε λωρίδα εκείνη τη στιγμή, εφαρμόζει επιλεκτικό φρενάρισμα για να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην αρχική του πορεία.

Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA) – Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης με Κάθετα Διερχόμενα κατά την Όπισθεν με Πέδηση.

Όταν εξέρχεστε με όπισθεν από χώρους με μειωμένη ορατότητα, το σύστημα όχι μόνο σας προειδοποιεί εάν κάποιο όχημα ή πεζός πλησιάζει από κάποια πλευρά, αλλά εφαρμόζει αυτόματα και πίεση πέδησης.

Driver Attention Warning (DAW) – Σύστημα Προειδοποίησης Απόσπασης Προσοχής Οδηγού.

Όταν ανιχνευτεί συμπεριφορά κόπωσης ή διάσπασης προσοχής του οδηγού κατά την οδήγηση, το Σύστημα Προειδοποίησης Απόσπασης Προσοχής Οδηγού ειδοποιεί τον οδηγό, προτρέποντάς τον για ένα διάλειμμα.

Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC).

Χρησιμοποιεί πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης για να οδηγείτε με ασφαλή ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. Επίσης, εάν έχετε ορίσει την ταχύτητα σύμφωνα με το τρέχον όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο εφόσον είναι ενεργοποιημένο το NSCC, η καθορισμένη ταχύτητα αλλάζει αυτόματα όποτε μεταβάλλεται το όριο ταχύτητας.

Έξυπνες λειτουργίες στο πλευρό σας.

Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για να κάνουν την οδήγηση πιο άνετη και να εξασφαλίζουν την προσοχή σας στο δρόμο.

Προληπτική Ασφάλεια

Intelligent Speed Limit Assist.

Διαβάζει σήματα ορίου ταχύτητας χρησιμοποιώντας την εμπρός κάμερα και σας προειδοποιεί εάν υπερβαίνετε το όριο. Προσαρμόζει την ταχύτητα σύμφωνα με το όριο ταχύτητας, όταν είναι ενεργοποιημένο.

Ασφάλεια Παιδιών

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς.

Η Hyundai δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των πιο μικρών επιβατών, με ειδικά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για την προστασία των παιδιών.

Προληπτική Ασφάλεια

Safe Exit Assist.

Ανιχνεύει οχήματα που πλησιάζουν από πίσω, σας προειδοποιεί και προσωρινά κλειδώνει τις πόρτες της πρώτης και δεύτερης σειράς καθισμάτων, ώστε οι επιβάτες να εξέρχονται μόνον όταν αυτό είναι ασφαλές.

Rear Occupant Alert.

Αισθητήρες υπερήχων παρακολουθούν τα πίσω καθίσματα. Καθώς ο οδηγός εξέρχεται απ το όχημα, εμφανίζεται ένα μήνυμα στο ταμπλό που τον παροτρύνει να ελέγξει το πίσω κάθισμα.

Προληπτική Ασφάλεια