Παθητική Ασφάλεια

Παθητική Ασφάλεια.

Φιλοσοφία εγγενούς ασφάλειας.

Κατά τη δημιουργία ενός μοντέλου, οι μηχανικοί της Hyundai δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο διαχείρισης μιας σύγκρουσης. Ο σχεδιασμός του οχήματος λειτουργεί ως πρώτη γραμμή άμυνας και εξασφαλίζει την ασφάλεια οδηγού και επιβατών.

Κατασκευή

Εγγενής ασφάλεια.

Κάθε αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για να αντέχει τις συγκρούσεις και να προστατεύει τους επιβάτες του, ανεξάρτητα από τη θέση που κάθονται.

Ενισχυμένο πλαίσιο.

Το πλαίσιο είναι ο σκελετός του αυτοκινήτου. Η Hyundai χρησιμοποιεί φύλλα ατσαλιού υψηλής αντοχής τα οποία είναι βελτιστοποιημένα για να απορροφούν την ενέργεια που εκλύεται σε μία σύγκρουση και να σας παρέχουν πλήρη προστασία.

Παθητική Ασφάλεια
Παθητική Ασφάλεια

Ειδικές ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης.

Κάθε Hyundai διαθέτει ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης μπροστά, που απορροφούν την ενέργεια μιας σύγκρουσης διασφαλίζοντας τόσο την δική σας προστασία όσο και των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος.

Ελάχιστος κίνδυνος ανατροπής.

Τα οχήματα της Hyundai είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ανατροπής, έχοντας όσο το δυνατόν πιο χαμηλό κέντρο βάρους.

Παθητική Ασφάλεια

Αερόσακοι

Ολοκληρωμένη προστασία σε περίπτωση σύγκρουσης.

Κάθε μοντέλο Hyundai διαθέτει τουλάχιστον έξι αερόσακους στο βασικό του εξοπλισμό (δύο μπροστά, δύο στο πλάι και δύο τύπου κουρτίνας), που σας προστατεύουν από όλες τις μεριές. Προηγμένοι εμπρόσθιοι αερόσακοι υπολογίζουν πότε και πώς να ενεργοποιηθούν σε μία σύγκρουση, ανιχνεύοντας τη θέση κάθε επιβάτη, τη χρήση της ζώνης ασφαλείας και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Μερικά μοντέλα διατίθενται επίσης με ένα αναβαθμισμένο σύστημα 7 αερόσακων. Το σύστημα αυτό φέρει επιπλέον έναν αερόσακο στα εμπρός καθίσματα, μεταξύ οδηγού και συνοδηγού.

Παθητική Ασφάλεια

Ενδιάμεσος Αερόσακος στα Εμπρός Καθίσματα.

Τοποθετημένος στη δεξιά πλευρά του καθίσματος του οδηγού, ο ενδιάμεσος αερόσακος ενεργοποιείται σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Με τον τρόπο αυτό, αποτρέπεται αποτελεσματικά η επαφή οδηγού και συνοδηγού, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών λόγω της βίαιης κίνησης των σωμάτων ή των κεφαλιών τους.

eCall

Αυτόματη ειδοποίηση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Σε περίπτωση ατυχήματος, αυτή η αυτόματη υπηρεσία όχι μόνον ενημερώνει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά μεταφέρει και πληροφορίες για την ακριβή θέση του οχήματος, την ώρα του ατυχήματος και λεπτομέρειες για το όχημα, όπως ο τύπος καυσίμου.