Καινοτομίες στην Ασφάλεια

Καινοτομίες στην Ασφάλεια.

Δέσμευση σε ένα ακόμα πιο ασφαλές μέλλον.

Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και τη δοκιμή νέων συστημάτων προκειμένου να βελτιώσουμε την απόδοση όλων των μοντέλων μας στον τομέα της ασφάλειας.

Βελτιώνοντας καθημερινά την οδική ασφάλεια.

Η Hyundai είναι πρωτοπόρος με τα καινοτόμα Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού και ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ασφαλείας σε κάθε αυτοκίνητο. Οι ερευνητές μας αναζητούν συνεχώς νέες, καινοτόμες λύσεις που κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα πιο πρόσφατα ευρήματά τους.

Blind-Spot View Monitor.

Όταν ενεργοποιείται δεξί ή αριστερό φλας, προβάλλεται η εικόνα αυτής της πλευράς του Hyundai σας στον κεντρικό πίνακα οργάνων για κορυφαία ορατότητα, χωρίς τυφλά σημεία.

Καινοτομίες στην Ασφάλεια

Safe Exit Assist.

Ανιχνεύει οχήματα που πλησιάζουν από πίσω, σας προειδοποιεί και προσωρινά κλειδώνει τις πόρτες της πρώτης και δεύτερης σειράς καθισμάτων, ώστε οι επιβάτες να εξέρχονται μόνον όταν αυτό είναι ασφαλές.

Καινοτομίες στην Ασφάλεια

Rear Occupant Alert.

Χρησιμοποιώντας αισθητήρες υπερήχων, το σύστημα εξασφαλίζει ότι δεν θα ξεχαστεί κανένα παιδί ή κατοικίδιο μέσα στο αυτοκίνητο: όταν εξέρχεστε από το αυτοκίνητο και ανιχνεύεται δραστηριότητα στα πίσω καθίσματα, εμφανίζεται ένα μήνυμα στο ταμπλό. Εάν ανιχνευτεί κίνηση μετά την έξοδο, το σύστημα θα ενεργοποιήσει την κόρνα, θα αναβοσβήσει τα φώτα και θα στείλει μία ειδοποίηση στο smartphone σας.

Καινοτομίες στην Ασφάλεια

Μεσαίος Αερόσακος στα Εμπρός Καθίσματα.

Αυτός ο πρωτοποριακός αερόσακος έκανε το ντεμπούτο του στο νέο TUCSON και αποτρέπει αποτελεσματικά την επαφή οδηγού και συνοδηγού, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών λόγω της βίαιης κίνησης των σωμάτων ή των κεφαλιών τους.

Καινοτομίες στην Ασφάλεια
  • HDA II
  • FCAA JC
  • FCAA LC

Highway Driving Assist II (HDA II).

Αυτόνομη οδήγηση αιχμής. Τεχνολογία ασφάλειας αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου II, που ελέγχει την ταχύτητα και την απόσταση και σας βοηθά όταν αλλάζετε λωρίδες.

Καινοτομίες στην Ασφάλεια

Σχολαστικές Δοκιμές.

Κάθε Hyundai υποβάλλεται σε εκτενή, τυποποιημένα crash tests προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης.

Δέσμευση στη διαφάνεια.

Αλλά μην πιστεύετε όσα λέμε εμείς. Τα οχήματα της Hyundai ελέγχονται τακτικά και δοκιμάζονται από ανεξάρτητους οργανισμούς για την επαλήθευση των διαπιστευτηρίων ασφαλείας τους.

Καινοτομίες στην Ασφάλεια
Καινοτομίες στην Ασφάλεια

NCAP.

Τα οχήματα της Hyundai λαμβάνουν τακτικά την υψηλότερη βαθμολογία από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης οχημάτων Euro NCAP.
Αποτελέσματα δοκιμών