Γνήσια πατάκια

Γνήσια πατάκια.

Επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.

Τα πατάκια είναι το σημείο που πατάμε μέσα στο αυτοκίνητό μας. Έτσι, υφίστανται διαρκώς πίεση και τριβή, ενώ συσσωρεύουν κάθε λογής ρύπους, από χώμα και άμμο, ως πετραδάκια και λασπόνερα. Υψηλή καταπόνηση και φθορά προκύπτει και από την ανάγκη να τα τινάζουμε ή να τα πλένουμε συχνά. Το ότι τα ταλαιπωρούμε όμως, δε σημαίνει ότι μπορούμε να υποτιμάμε αυτό που μας προσφέρουν.

Ένα χαμηλής ποιότητας πατάκι πολύ σύντομα ξεφτίζει και τρυπάει, ειδικά στη θέση του οδηγού. Επίσης, ένα ακατάλληλο πατάκι δεν εφαρμόζει σωστά στο αυτοκίνητο, γλιστράει και μετακινείται, κάτι που ειδικά στη θέση του οδηγού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού μπορεί να μπλεχτεί μέσα στα πεντάλ.

Η Hyundai σας προτείνει μια σειρά από υψηλής ποιότητας πατάκια, για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας. Για κάθε μοντέλο Hyundai σχεδιάζουμε πατάκια που εφαρμόζουν άψογα στο δάπεδό του για να εμποδίζουν περισσότερους ρύπους να φτάσουν στη μοκέτα του. Προσφέρονται σε σετ για τις 4 θέσεις, έχουν αντιολισθητικό πάτο, ενώ τα μπροστινά έχουν και γερές οπές για να σταθεροποιούνται στα σχετικά γατζάκια κάτω από τα καθίσματα. Επίσης, φέρουν το λογότυπο του μοντέλου.

Για κάθε μοντέλο Hyundai προσφέρουμε τις τρεις παρακάτω επιλογές, κατά περίπτωση και με επιλογή χρώματος λογότυπου ή / και περιγράμματος:

Στάνταρ.

Για όσους θέλουν καλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος. Κατασκευάζονται από νήμα πολυπροπυλενίου (PP needle felt) και έχουν τσόχινη υφή. Αν και οικονομική επιλογή, το βάρος τους είναι 650 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο (ένα συνηθισμένο φθηνό πατάκι φτάνει το πολύ τα 300 με 400 γραμμάρια). Το πατάκι του οδηγού έχει επιπρόσθετο μαξιλαράκι στο σημείο που ακουμπούν οι αστράγαλοι κι έχει ραμμένο ύφασμα με το λογότυπο του μοντέλου.

Γνήσια πατάκια
Γνήσια πατάκια

Βελούδινα.

Για όσους επιθυμούν τη μέγιστη πολυτέλεια. Εξαιρετικά ανθεκτικά, κατασκευάζονται από νήμα πολυαμιδίου (PA velour) με βάρος 600 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Έχουν απαλή, βελούδινη υφή και προσφέρουν ένα απολαυστικό, μαλακό πάτημα. Το λογότυπο του μοντέλου είναι απευθείας κεντημένο στα δυο μπροστινά.

Παντός Καιρού.

Για όσους κάνουν σκληρή χρήση και αναζητούν την πρακτικότητα. Κατασκευάζονται από θερμοσκληρυνόμενο ελαστομερές (TSE) και έχουν λαστιχένια υφή. Πολύ υψηλής αντοχής, αδιάβροχα, ξεπλένονται πανεύκολα από οποιαδήποτε βρομιά και στεγνώνουν γρήγορα. Στα δυο μπροστινά είναι σχεδιασμένο το λογότυπο του μοντέλου.

Γνήσια πατάκια