Φίλτρα καμπίνας

Φίλτρα καμπίνας.

Κρατήστε τον αέρα σας καθαρό.

Η καλή ροή καθαρού αέρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να νιώθετε καλά μέσα στο αυτοκίνητό σας. Η είσοδος σκόνης, γύρης, αιθάλης και άλλων ρύπων της ατμόσφαιρας προκαλεί δυσφορία και αλλεργικές αντιδράσεις. Το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου είναι η ασπίδα προστασίας από αυτούς τους ρύπους. Με το πέρασμα του χρόνου όμως συσσωρεύει ρύπους, οι πόροι του βουλώνουν και τα υφάσματά του φθείρονται, οπότε δεν έχει τη σωστή απόδοση, ενώ επιβαρύνει όλο το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου. Για αυτό είναι ζωτικής σημασίας να αντικαθίσταται σύμφωνα με το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης του Hyundai σας.

Γνήσιο Φίλτρο Καμπίνας


Το Γνήσιο Φίλτρο Καμπίνας έχει ακριβώς τις διαστάσεις για να εφαρμόζει άψογα στη σχετική θέση του Hyundai σας και να μην αφήνει κενά από όπου μπορούν να περάσουν ρύποι. Παράλληλα, ο αριθμός και το μέγεθος των πόρων του εξασφαλίζουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο φιλτράρισμα και τη ροή του αέρα.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε με πολύ μικρή επιβάρυνση να αναβαθμίσετε το φίλτρο καμπίνας σας με ένα, επίσης γνήσιο, ενεργού άνθρακα ή βιοενεργό.

Φίλτρο Καμπίνας Ενεργού Άνθρακα Hyundai

Το Φίλτρο Καμπίνας Ενεργού Άνθρακα, πέραν της δυνατότητάς του να συγκρατεί σκόνη, γύρη και μικροοργανισμούς, χάρη στην επίστρωση ενεργού άνθρακα έχει αυξημένη δυνατότητα απορρόφησης επιβλαβών αερίων ακόμα μικρότερου μεγέθους όπως το όζον και το βενζόλιο (επικίνδυνων όταν εισχωρούν στους πνεύμονες), καθώς και εξουδετέρωσης δυσάρεστων οσμών από το περιβάλλον.

Βιοενεργό Φίλτρο Καμπίνας Hyundai


Το Βιοενεργό Φίλτρο Καμπίνας Hyundai, επιπλέον της επίστρωσης ενεργού άνθρακα, διαθέτει και ειδική επίστρωση με εκχύλισμα φρούτων που εξουδετερώνει ιούς, βακτήρια, μούχλα και άλλα αλλεργιογόνα σωματίδια ως και 2μm που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Έτσι παρέχει τη μέγιστη δυνατή προστασία και το πιο ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον σε σας και τους επιβάτες σας.

Στο επόμενο service του Hyundai σας, ρωτήστε τον Τεχνικό σας Σύμβουλο για τις επιλογές Γνήσιων Φίλτρων Καμπίνας Hyundai για το δικό σας αυτοκίνητο, καθώς και για τη δυνατότητα μιας γρήγορης και οικονομικής απολύμανσης του χώρου.