Γνήσια παρμπρίζ

Γνήσια παρμπρίζ.

Δεν είναι απλά ένα κομμάτι γυαλί.

Σε ένα σύγχρονο Hyundai, το παρμπρίζ δεν είναι απλά ένα κομμάτι γυαλί. Είναι κρίσιμο εξάρτημα σημαντικών συστημάτων άνεσης και ασφάλειας του αυτοκινήτου.

Το γνήσιο παρμπρίζ Hyundai είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επιτρέπει τη σωστή λειτουργία συστημάτων όπως:

• Oι αισθητήρες βροχής για την αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων
• Οι αισθητήρες φωτισμού για τα αυτόματα φώτα
• Το Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (FCA)
• Tο Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (LKAS)
• Tο Σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Λωρίδας (LDWS)
• Tο Σύστημα Αναγνώρισης Ορίων Ταχύτητας
• Το Head Up Display

Πέρα από την αυστηρότατη διατήρηση των προδιαγραφών του παρμπρίζ, όταν προκύπτει ανάγκη για αλλαγή του, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά την τοποθέτηση και ειδική διαδικασία ρύθμισης αυτών των συστημάτων, για να συνεχίσουν να λειτουργούν με τον προβλεπόμενο τρόπο.

Το παρμπρίζ που τοποθετεί το εργοστάσιο της Hyundai σχεδιάζεται και ελέγχεται με πολύ υψηλές προδιαγραφές, καθώς επηρεάζει το επίπεδο της παθητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου. Παράλληλα, η ποιότητα των υλικών, ο αεροδυναμικός σχεδιασμός και η ακρίβεια στην τοποθέτησή του, συμβάλλουν στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και στην προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου από την εξωτερική θερμοκρασία και την ακτινοβολία UVA και UVB.

Οι ζημιές στο παρμπρίζ, μικρές ή μεγάλες, είναι δυστυχώς αρκετά συχνές. Αποτελούν ένα από τα πιο συνήθη αιτήματα κάλυψης από τις ασφαλιστικές εταιρείες, γι’ αυτό και κατά κανόνα καλύπτονται με ειδική παροχή για τη θραύση κρυστάλλων. 

Αν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να έχετε μια ζημιά στο παρμπρίζ σας, απευθυνθείτε σε ένα Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Hyundai και τοποθετήστε ένα νέο, γνήσιο παρμπρίζ Hyundai, σαν αυτό που είχε τοποθετήσει το εργοστάσιο. Γιατί η ποιότητα στο παρμπρίζ δε σηκώνει συμβιβασμούς.