Γνήσια Παιδικά Καθίσματα

Γνήσια Παιδικά Καθίσματα.

Ποιότητα και ασφάλεια Hyundai στο μέγιστο.

Τα παιδιά σας είναι οι πιο πολύτιμοι επιβάτες σας. Όταν ταξιδεύουν μαζί σας, αξίζουν να απολαμβάνουν την ποιότητα και την ασφάλεια Hyundai στο μέγιστο. Για να συμβεί αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι τοποθετούνται σε ένα καλό παιδικό κάθισμα, οπότε εμείς φροντίσαμε να τους εξασφαλίσουμε δυο εξαιρετικές επιλογές.

Σε συνεργασία με κορυφαία, εξειδικευμένη στα παιδικά είδη γερμανική εταιρεία, σχεδιάσαμε δυο πανέμορφα, υψηλής ποιότητας παιδικά καθίσματα, που δένουν άψογα σε κάθε σύγχρονο μοντέλο Hyundai. Και τα δύο τοποθετούνται με σύστημα ISOFIX και Top Tether, ώστε να είναι απόλυτα σταθερά και ασφαλή, ενώ είναι πιστοποιημένα κατά την προδιαγραφή ECE R44/04 από την TÜV Rheinland Kraftfahrt GmbH.

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ζητήστε το σε ένα Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο Hyundai!

Reboarder 360

Αν η ασφάλεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα για εσάς, το κάθισμα Reboarder 360 σας δίνει τη δυνατότητα να την παρέχετε στο μέγιστο στο παιδί σας, από την πρώτη μέρα της ζωής του, μέχρι και την ηλικία που δε θα χρειάζεται παιδικό κάθισμα.

Έξυπνα σχεδιασμένο και πολύ πρακτικό, πιστοποιημένο για τις κατηγορίες 0 ως 3 για παιδιά 0-36kg.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:292€

Δείτε βίντεο του κατασκευαστή

Premium ISOFIX

Αν για το νεογέννητο μωρό σας προτιμήσατε φορητό «καλαθάκι» κατηγορίας 0, το Premium ISOFIX είναι το τέλειο επόμενό σας κάθισμα.

Πιστοποιημένο στις κατηγορίες 1 ως 3 για παιδιά 9 ως 36kg, το δένετε μόνιμα στο αυτοκίνητο με το σύστημα ISOFIX και καλύπτετε τις ανάγκες του παιδιού σας μέχρι την ημέρα που δε θα χρειάζεται παιδικό κάθισμα.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 186€

Δείτε βίντεο του κατασκευαστή