Γνήσιες Μπαταρίες

Γνήσιες Μπαταρίες.

Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να φύγετε.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος ακινητοποίησης των αυτοκινήτων είναι μια φθαρμένη μπαταρία. Κι όταν δεν παίρνει μπρος, η μέρα σας έχει χαλάσει.

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα, με τα συστήματα Start / Stop και το πλήθος των ηλεκτρονικών συστημάτων που φέρουν, έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τη μπαταρία. Οι γνήσιες μπαταρίες Hyundai, είτε είναι απορροφητικού στρώματος γυαλιού (AGM) είτε οξέος μολύβδου (lead acid), κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Εφαρμόζουν άψογα στην προβλεπόμενη θέση του κινητήρα κι έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα και ισχύ εκκίνησης, για να διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία όλων των υποσυστημάτων του Hyundai σας, για πολύ περισσότερο και σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

Εμπιστευόμαστε τις μπαταρίες μας τόσο ώστε να τους παρέχουμε εγγύηση 3 ετών, την καλύτερη της αγοράς. Παράλληλα, με τους διαγνωστικούς ελέγχους που κάνουμε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την αντικατάσταση έγκαιρα, ώστε η μπαταρία του αυτοκινήτου σας να μη σας χαλάσει καμία μέρα.

Γνήσιες Μπαταρίες