Εφαρμογή Bluelink®

Εφαρμογή Bluelink®.

Συνδεθείτε με το Hyundai σας από οπουδήποτε.

Όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε να συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας μέσω της εφαρμογής Bluelink. Σχεδιάστε διαδρομές από το σπίτι, εντοπίστε και κλειδώστε το Hyundai σας, ελέγξτε την ‘υγεία’ και κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Εάν επιλέξετε ένα ηλεκτρικό Hyundai, υπάρχουν κάποιες επιπλέον λειτουργίες στην εφαρμογή για εσάς.

Λειτουργίες Εφαρμογής.

Κάντε ένα έλεγχο στο αυτοκίνητό σας.

Όπου κι αν βρίσκεστε, απλά βγάλτε το κινητό από την τσέπη σας και βεβαιωθείτε ότι το Hyundai σας είναι ασφαλές, σε τεχνικά άρτια κατάσταση και έτοιμο να βγει στο δρόμο.

Εφαρμογή Bluelink®

Σιγουρευτείτε, κλειδώστε ή ξεκλειδώστε.

Ξεχάσατε να κλειδώσετε το Hyundai σας; Μην ανησυχείτε, το αυτοκίνητο θα σας ειδοποιήσει στέλνοντας το σχετικό μήνυμα στο κινητό σας. Στη συνέχεια, με το PIN σας, μπορείτε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το Hyundai σας μέσω ενός πλήκτρου στην εφαρμογή Bluelink.

Χρησιμοποιήστε χάρτες και λειτουργίες εντοπισμού.

Από τη μία, η χρήση και ο έλεγχος του συστήματος πλοήγησης του αυτοκινήτου σας είναι εύκολη υπόθεση, κυρίως με την Αναγνώριση Φωνής (Voice Recognition), από την άλλη η εφαρμογή σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας από οπουδήποτε. Με την εφαρμογή Bluelink μπορείτε επίσης να λαμβάνετε οδηγίες μετάβασης στον προορισμό σας ακόμα και αφού παρκάρετε το αυτοκίνητο και να εντοπίζετε το σημείο που το αφήσατε.

Εφαρμογή Bluelink®

Σχεδιάστε τη διαδρομή σας οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Εάν το Hyundai σας διαθέτει σύστημα πλοήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Bluelink για την αναζήτηση προορισμών και το σχεδιασμό της διαδρομής εκτός οχήματος. Στη συνέχεια, το Bluelink θα συγχρονίσει τη διαδρομή στο σύστημα πλοήγησης. Απλά μπείτε μέσα και πατήστε go.

Ειδικές λειτουργίες για ηλεκτρικά οχήματα.

Για τους κατόχους ηλεκτρικών μοντέλων Hyundai, η εφαρμογή Bluelink προσφέρει λειτουργίες αναβάθμισης του επιπέδου άνεσης: Ρυθμίστε την κατάλληλη θερμοκρασία, και διαχειριστείτε ό,τι έχει σχέση με τη φόρτιση του ηλεκτρικού Hyundai σας.

Εφαρμογή Bluelink®

Διαμορφώστε συνθήκες άνεσης.

Ρυθμίστε μία ευχάριστη θερμοκρασία για εσάς στην εφαρμογή Bluelink και το αυτοκίνητο θα ενεργοποιήσει το καλοριφέρ ή το σύστημα κλιματισμού (A/C) πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή Bluelink.

Η εφαρμογή Hyundai Bluelink διατίθεται για κινητά Apple και Android. Μπορείτε να την κατεβάσετε στη συσκευή σας από αυτούς τους συνδέσμους.

Hyundai Google PlayHyundai App Store

Συχνές ερωτήσεις

Ποια μοντέλα της Hyundai συνδέονται με την εφαρμογή Bluelink;⁠

Η εφαρμογή Bluelink διατίθεται για όλα τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης το οποίο συνοδεύεται από οθόνη αφής 10,25”. Εάν το αυτοκίνητό σας διαθέτει Bluelink, μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή Bluelink.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την εφαρμογή Bluelink;

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από το Apple App Store ή το Google Play Store.

Ποια smartphones είναι συμβατά με το Bluelink;

Η εφαρμογή Bluelink διατίθεται για κινητά τηλέφωνα Apple και Android.

Το Bluelink καταναλώνει τα δεδομένα (Internet Data) του κινητού τηλεφώνου μου;

Ναι, όταν χρησιμοποιείτε ενεργά την εφαρμογή Bluelink στο τηλέφωνό σας κάνετε χρήση των δεδομένων (internet mobile data) της σύνδεσής σας, κατά συνέπεια υπάρχει περίπτωση χρέωσης από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Όχι, όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τις Bluelink υπηρεσίες στην κεντρική οθόνη του Hyundai σας. Υπάρχει μία κάρτα SIM εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο με ενεργό πακέτο δεδομένων.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την εφαρμογή και να τη συνδέσω με το αυτοκίνητό μου;

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Bluelink, ανοίξτε τη και δημιουργήστε ένα λογαριασμό. Αφού ενεργοποιήσετε το Bluelink στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε να προσθέσετε το Hyundai σας στην εφαρμογή.

Μπορούν δύο οδηγοί να συνδέσουν τα τηλέφωνά τους με το ίδιο αυτοκίνητο;

Ένας βασικός χρήστης μπορεί να διαμοιραστεί το αυτοκίνητό του με άλλον ένα χρήστη.

Όροι Χρήσης