Περισσότερη Συνδεσιμότητα

Περισσότερη Συνδεσιμότητα.

Με το δικό σας τηλέφωνο.

Όπως κι αν επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας τηλέφωνο ενώ οδηγείτε το Hyundai σας – εμείς έχουμε την κατάλληλη σύνδεση για εσάς.

Περισσότερη Συνδεσιμότητα

Apple CarPlay™ και Android Auto™.

Όλα τα νέα μοντέλα Hyundai είναι συμβατά με Apple CarPlay™ και Android Auto™ ώστε να μπορείτε να συνδέετε το smartphone σας και να κάνετε κατοπτρισμό (mirroring) των αγαπημένων εφαρμογών σας στη μεγάλη οθόνη αφής.

Ασύρματος κατοπτρισμός (mirroring) κινητού τηλεφώνου.

Μπορείτε να κάνετε ασύρματο κατοπτρισμό (mirroring) του Apple ή Android τηλεφώνου σας στην οθόνη αφής του Hyundai χωρίς καλωδιακή σύνδεση USB (διαθεσιμότητα υπηρεσίας ανάλογα με τον εξοπλισμό).

Περισσότερη Συνδεσιμότητα

Οδηγίες Σύνδεσης

Ασύρματη φόρτιση.

Η βάση ασύρματης φόρτισης που είναι εργονομικά τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα, σας επιτρέπει να φορτίζετε εύκολα ένα smartphone συμβατό με το πρωτόκολλο Qi χωρίς τη χρήση καλωδίων.

Περισσότερη Συνδεσιμότητα

Θύρα USB και AUX-in.

Plug & play. Βολικά τοποθετημένες θύρες AUX-in και USB παρέχουν εύκολη συνδεσιμότητα για smartphones και λοιπές κινητές συσκευές.

Bluetooth.

Ασφαλώς, μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε κινητή συσκευή μέσω Bluetooth για να κάνετε κλήσεις ή να έχετε πρόσβαση σε μουσική, podcasts, και audiobooks.

Περισσότερη Συνδεσιμότητα

eCall.

Το Hyundai σας θα καλέσει αυτόματα για βοήθεια εάν εμπλακείτε σε ατύχημα και ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το μπουτόν SOS για βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.