Hyundai i30 Hatchback N

Το νέο i30 N.

Κάτι παραπάνω από απλή οδήγηση.

Ξεκινώντας από μία εξαιρετική βάση, το κάναμε ακόμα καλύτερο.

Από τότε που το βραβευμένο i30 N έκανε το ντεμπούτο του, προσπαθούμε συνεχώς να κάνουμε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο ακόμα καλύτερο. Βασισμένοι στις γνώσεις που αποκομίσαμε από το αγωνιστικό i30 N TCR και με την υποστήριξη της κοινότητας N, ανεβάσαμε ακόμα ψηλότερα τον πήχη με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο N DCT, ποικίλα χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων και μία ακόμα πιο επίπεδη καμπύλη ροπής και ισχύος.

Επαναπροσδιορισμός της απόλαυσης.

Ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για μέγιστη οδηγική απόλαυση, το νέο i30 N προσφέρει ανώτερες επιδόσεις, ανανεωμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τις πιο σύγχρονες έξυπνες τεχνολογίες. Συνδυάζοντας την εξαιρετική ισχύ και τις αγωνιστικές επιδόσεις με άνεση στην καθημερινότητα, το νέο i30 N είναι ένα αυτοκίνητο κατάλληλο για κάθε μέρα.

Το νέο N DCT.

Η οδηγική απόλαυση αλλάζει επίπεδο: οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου με paddle shifters και νέες λειτουργίες ‘N performance’ για μία ακόμα πιο σπορ εμπειρία.

Βελτιωμένο Performance Package.

Τώρα με 280 PS και αισθητά πιο επίπεδη καμπύλη ροπής για περισσότερη ισχύ και ροπή στις χαμηλές στροφές – προσφέρει υψηλή απόκριση, βελτιωμένη επιτάχυνση και αυξημένη απόλαυση.

N Grin Shift.

Πατήστε και χαμογελάστε – απελευθερώστε όλες τις N επιδόσεις για 20 δευτερόλεπτα με τη λειτουργία overboost. Απολαύστε μέγιστη ροπή και επιτάχυνση, ισχυρό ήχο από την εξάτμιση και μία αίσθηση ώθησης στο ανέβασμα σχέσεων.

Ήχος που συναρπάζει. Πατήστε γκάζι και ανεβάστε την ένταση!

Καλύτερος από οποιαδήποτε playlist, ο δυναμικός ήχος της άριστα ρυθμισμένης εξάτμισης του i30 N γίνεται μουσική στα αυτιά των φίλων των υψηλών επιδόσεων. Η χροιά του αποτελεί μία σαφή υπενθύμιση ότι το i30 N είναι φτιαγμένο για να ξυπνά τον ενθουσιασμό με τον αγωνιστικό χαρακτήρα του κάθε φορά που πατάτε το γκάζι.⁠

Εκκίνηση Κινητήρα

Επιδόσεις.

Σημαντικές βελτιώσεις επιδόσεων με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη N DCT με paddle shifters και αυξημένη ισχύ & ροπή για το Performance Pack.

Hyundai i30 Hatchback N
Hyundai i30 Hatchback N

Συνδεσιμότητα.

Με το Performance Driving Data System μπορείτε να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε τις οδηγικές επιδόσεις σας. Απεικονίζονται: ιπποδύναμη, ροπή, πίεση υπερπλήρωσης, φορτία G και χρόνοι γύρου.

Ασφάλεια.

Το νέο i30 N έχει αναβαθμιστεί με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας Hyundai SmartSense και συστήματα υποστήριξης οδήγησης για πρόσθετη ξεγνοιασιά.

Hyundai i30 Hatchback N

5 Χρόνια Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων της Hyundai. Ακόμα και με οδήγηση στην πίστα.

Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το νέο i30 N είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με 5-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας, αφού η εγγύηση σας καλύπτει ακόμη και για αγωνιστική οδήγηση σε πίστα. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά μίας από τις καλύτερες εγγυήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας που παρέχεται σε κάθε νέο Hyundai.

Σχεδίαση.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση του νέου i30 N.

Το φρέσκο, νέο πρόσωπο των υψηλών επιδόσεων.

Κάνει αισθητή την παρουσία του – όχι μόνο λόγω του ήχου. Τα αναβαθμισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου i30 N και το ανανεωμένο στυλ υποδηλώνουν τα ισχυρά διαπιστευτήριά του. Κάθε σχεδιαστικό στοιχείο έχει εξελιχθεί με γνώμονα τις δυναμικές επιδόσεις.

Hyundai i30 Hatchback N Hyundai i30 Hatchback N

Εξωτερικό

Νέα σχεδίαση για μεγαλύτερες συγκινήσεις και πιο συναρπαστικές επιδόσεις.

Γεννημένο στην πίστα και με χαρακτηριστικά που προδίδουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα του, το νέο i30 N ανανεώνεται σχεδιαστικά με στοιχεία που υπογραμμίζουν τις δυναμικές επιδόσεις του. Δεν πρόκειται απλά για επίδειξη στυλ, η φιλοσοφία υψηλών επιδόσεων έχει εμπνεύσει αλλαγές όπως ο νέος, επιθετικός, εμπρός προφυλακτήρας με τις δύο εισαγωγές αέρα που βελτιώνουν την αεροδυναμική και μειώνουν το στροβιλισμό. Οι νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19″ είναι εντυπωσιακές και ταυτόχρονα βελτιώνουν τη συμπεριφορά και την ελκτική πρόσφυση με μείωση του μη αναρτώμενου βάρους.

Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος
Performance Blue
Η διαθεσιμότητα χρωμάτων αμαξώματος ενδέχεται να μεταβληθεί λόγω εργοστασιακών περιορισμών στην παραγωγή τους.
Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο Δίκτυο της Hyundai για την ακριβή διαθεσιμότητα χρωμάτων.

Εμπρός τμήμα.

Νέοι προβολείς LED με φώτα ημέρας (DRL) σχήματος V τοποθετούνται στα άκρα της φαρδιάς νέας μάσκας N που έχει βελτιστοποιηθεί με σκοπό την πιο αποδοτική ψύξη του κινητήρα.

Hyundai i30 Hatchback N
Hyundai i30 Hatchback N

Πλαϊνό τμήμα.

Παρατηρώντας το από το πλάι, ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που βλέπουμε για πρώτη φορά σε Hyundai είναι οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19”, που συνδυάζονται με ελαστικά Pirelli P Zero ειδικά σχεδιασμένα για το i30 N.

Πίσω τμήμα.

Ο νέος πίσω προφυλακτήρας περιλαμβάνει ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, μία κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή και δύο μεγάλες απολήξεις εξαγωγής. Τα επανασχεδιασμένα πίσω φώτα υιοθετούν νέα τεχνολογία φωτισμού LED.

Hyundai i30 Hatchback N

Νέος προφυλακτήρας και αεροδυναμικά πλαϊνά πτερύγια.

Η δυναμική σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα και των εισαγωγών αέρα τονίζεται από τα αεροδυναμικά πλαϊνά πτερύγια. Αυτά περιλαμβάνουν air curtains που βελτιώνουν σημαντικά τη ροή του αέρα και μειώνουν τον στροβιλισμό στους θόλους των τροχών.

Hyundai i30 Hatchback N

Εντυπωσιακή, νέα σχεδίαση προβολέων.

Η κομψή, νέα σχεδίαση των προβολέων περιλαμβάνει ενσωματωμένα φώτα ημέρας (DRL) σχήματος V, καθώς και πιο λεπτούς προβολείς με την τελευταία τεχνολογία LED.

Hyundai i30 Hatchback N

Ελαφρές σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19″.

Οι νέες σφυρήλατες ζάντες που διατίθενται με το Performance Package προσφέρουν βελτιωμένη συμπεριφορά και ελκτική πρόσφυση χάρη στο μικρότερο βάρος τους. Συνδυάζονται με ελαστικά Pirelli P Zero και δαγκάνες πίσω φρένων με λογότυπο N.

Hyundai i30 Hatchback N

Ζάντες αλουμινίου Ν 18″.

Στη στάνταρ έκδοση, το νέο i30 N εφοδιάζεται με χυτές ζάντες αλουμινίου 18” με λογότυπο N στο κέντρο. Αυτές συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport και εντυπωσιακές κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Hyundai i30 Hatchback N

Σπορ λεπτομέρειες.

Το νέο i30 N στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα από κάθε οπτική γωνία. Παρατηρώντας το από το πλάι, γυαλιστεροί μαύροι καθρέπτες και χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος εναρμονίζονται με την ματ πλαϊνή ποδιά με ενσωματωμένο λογότυπο για μία πολύ σπορ εμφάνιση.

Hyundai i30 Hatchback N

Πίσω αεροτομή & τριγωνικό φως φρένου.

Η πίσω αεροτομή με το τριγωνικό φως φρένου βοηθά στην αύξηση της αεροδυναμικής πίεσης προσφέροντας μεγαλύτερη πρόσφυση στις γρήγορες στροφές – μεγιστοποιώντας την κάθετη δύναμη και την απόλαυση.

Hyundai i30 Hatchback N

Χαρακτηριστικά φώτα σχήματος V.

Τα αναβαθμισμένα πίσω φωτιστικά σώματα LED φέρουν ένα νέο στοιχείο ταυτότητας που επαναλαμβάνει το σχήμα V του εμπρός τμήματος πετυχαίνοντας σπορ συμμετρία και μέγιστη ορατότητα.

Hyundai i30 Hatchback N

Νέος πίσω προφυλακτήρας.

Ο δυναμικά σμιλεμένος, νέος πίσω προφυλακτήρας περιλαμβάνει μία αγωνιστική, κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή και ενσωματωμένα φώτα ομίχλης πάνω από τις νέες, ευμεγέθεις απολήξεις εξάτμισης για μία σπορ και επιθετική εμφάνιση.

Hyundai i30 Hatchback N

Μεγαλύτερες απολήξεις εξάτμισης.

Όλα ή τίποτα. Έχουμε διευρύνει τις δύο μονές απολήξεις εξάτμισης για να αναδείξουμε την υψηλών επιδόσεων εμφάνιση του νέου i30 N.

Hyundai i30 Hatchback N

Εσωτερικό

Φιλοσοφία cockpit υψηλών επιδόσεων.

Δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της αυτοκίνησης από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν τα αυτοκίνητα: το κομψό, σπορ εσωτερικό του νέου i30 N είναι φιλόξενο και συναρπαστικό. Το cockpit είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τον έλεγχο και την άνεση. Χάρη στην οδηγοκεντρική εργονομία του, απολαμβάνετε πλήρη ορατότητα και έλεγχο από τις άκρες των δακτύλων σας.

Καθίσματα N Light Seats – Για επαγγελματίες της οδήγησης.

Με πολυτελή επένδυση δέρματος και Alcantara®, τα ελαφριά, σπορ monoform καθίσματα φέρουν φωτιζόμενο λογότυπο N και ενισχυμένη πλευρική στήριξη.

Άμεσες αλλαγές από τις άκρες των δακτύλων σας.

Εμπνευσμένα από αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα shift paddles επιτρέπουν γρήγορες, αβίαστες αλλαγές σχέσεων από τις άκρες των δακτύλων σας. Εργονομικά τοποθετημένα στο τιμόνι, διευκολύνουν τις αλλαγές όταν στρίβετε.

Πίνακας οργάνων Ν.

Ενημερωθείτε για τη θερμοκρασία λαδιού κινητήρα, τη ροπή και την πίεση υπερπλήρωσης (turbo boost) με μια ματιά. Οι ενδείξεις αλλαγών σχέσεων υποστηρίζουν την οδήγηση στην πίστα. Η κόκκινη περιοχή με LED στο στροφόμετρο μεταβάλλεται ανάλογα με τη θερμοκρασία του λαδιού.

Ραφή Performance Blue.

Στο νέο i30 N η αποκλειστική ραφή Performance Blue κυριαρχεί σε όλο το cockpit. Αυτές οι εντυπωσιακές πινελιές κοσμούν τα καθίσματα, το τιμόνι, τον επιλογέα σχέσεων και το εμπρός υποβραχιόνιο χαρίζοντας στο εσωτερικό ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα.

Hyundai i30 Hatchback N

Τιμόνι N.

Με αποκλειστική μπλε ραφή και το λογότυπο N, το δερμάτινο τιμόνι N φέρνει όλες τις σπορ λειτουργίες στις άκρες των δακτύλων σας – όπως για παράδειγμα τα ειδικά πλήκτρα για τα N Mode και N Grin Shift.

Hyundai i30 Hatchback N

Επιλογέας N DCT.

Ο επιλογέας N DCT διαθέτει λογότυπο N, σπορ μεταλλικές πινελιές, μία αγωνιστική γραμμή και μπλε ραφή (Performance Blue) καθώς και δερμάτινα ένθετα για καλύτερο έλεγχο και ακόμα πιο αγωνιστική αίσθηση.

Hyundai i30 Hatchback N

Χαρακτηριστικά.

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά του νέου i30 N.

Το πάθος των επιδόσεων.

Ενισχυμένο με πολυάριθμα νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία σε καθημερινές συνθήκες και στην πίστα, το νέο i30 N είναι ένα σπορ, καθημερινό αυτοκίνητο με αγωνιστικές ικανότητες – δημιουργήθηκε για όσους διακατέχονται από το πάθος της οδήγησης.

Επιδόσεις

Στον αστερισμό των καυτών επιδόσεων.

Η τελευταία γενιά αυτού του hot hatch με τις αγωνιστικές ικανότητες βασίζεται στην επιτυχία του προκατόχου του. Η χρήση ελαφρύτερων υλικών βελτιώνει την ευελιξία και αξιοπιστία του στο δρόμο. Τα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης έχουν επαναρυθμιστεί προς όφελος της ποιότητας κύλισης και της ακρίβειας ελέγχου και με τα δύο κιβώτια. Η οδήγηση υψηλών επιδόσεων υποστηρίζεται από αναβαθμισμένες έξυπνες τεχνολογίες.

Hyundai i30 Hatchback N

Έκδοση Performance Package 280 PS.

Ο κινητήρας 2.0 T-GDi αποδίδει τώρα 280 PS και αισθητά πιο επίπεδη καμπύλη ροπής για περισσότερη ισχύ και ροπή στις χαμηλές στροφές. Αυτό διασφαλίζει υψηλή απόκριση, βελτιωμένη επιτάχυνση και αυξημένη απόλαυση. Επιλέξτε ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή το οκτατάχυτο διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου (N DCT) με paddle shifters για καλύτερο έλεγχο και ταχύτερες αλλαγές. Μέγιστη ροπή: 392 Nm. Τελική ταχύτητα: 250 km/h.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε από δύο κιβώτια.

Για γρήγορες, ομαλές και αποδοτικές αλλαγές σχέσεων, τώρα έχετε δύο επιλογές υψηλών επιδόσεων. Το στάνταρ 6-τάχυτο κιβώτιο πυκνής κλιμάκωσης ή το προαιρετικό, νέο και άμεσο 8-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου (N DCT), που επίσης επιτρέπει χειροκίνητες αλλαγές από τον επιλογέα ή από τα paddle shifters στο τιμόνι, για αίσθηση αγωνιστικής οδήγησης σε καθημερινή βάση.

Hyundai i30 Hatchback N

6-τάχυτο μηχανικό.

Ιδανικό για φιλόδοξους οδηγούς που αγαπούν τις ζωηρές αλλαγές και έναν σφιχτό συμπλέκτη. Ο επιλογέας τύπου μπίλιας φέρει επίσης μπλε ραφή και λογότυπο N.

Το νέο N DCT.

Διατίθεται για πρώτη φορά: ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου με paddle shifters και νέες λειτουργίες ‘N performance’ για ακόμα πιο σπορ εμπειρία.

Hyundai i30 Hatchback N

Η απογείωση της οδηγικής απόλαυσης: το κιβώτιο N DCT.

Με άμεσες αλλαγές σχέσεων και αβίαστη μετάδοση ισχύος, το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη N DCT προσφέρει συναρπαστική εν κινήσει επιτάχυνση, 80-120 km/h σε 3,3 δευτ. Είναι κατά 2,1 δευτερόλεπτα ταχύτερο συγκριτικά με το μηχανικό κιβώτιο.

Hyundai i30 Hatchback N

Αγωνιστική διάταξη N DCT.

Όταν νιώθετε την ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας, θα ενθουσιαστείτε από τη φιλοσοφία αλλαγών που προέρχεται από την εμπειρία με το TCR μας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό: για να κατεβάσετε σχέση, πιέζετε μπροστά, για να ανεβάσετε τραβάτε πίσω.

Hyundai i30 Hatchback N

Γρήγορες αλλαγές στις άκρες των δακτύλων σας.

Τα αγωνιστικά paddle shifters φέρνουν τις άμεσες, αβίαστες αλλαγές σχέσεων στις άκρες των δακτύλων σας. Η θέση τους στο τιμόνι σας βοηθά να αλλάζετε ταχύτερα όταν στρίβετε.

Hyundai i30 Hatchback N

N Grin Shift – πιέστε για μέγιστη ισχύ.

Ετοιμαστείτε για μεγάλα χαμόγελα – απελευθερώστε όλες τις N επιδόσεις για 20 δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού. Απολαύστε μέγιστη ροπή, ήχο και μία αίσθηση ώθησης κατά το ανέβασμα σχέσεων.

Hyundai i30 Hatchback N

N Power Shift.

Πιο συναρπαστική οδήγηση και αίσθηση επιτάχυνσης στο ανέβασμα των σχέσεων. Ενεργοποιείται όταν πατάτε το γκάζι πάνω από 90% και εκμηδενίζει την όποια μείωση της ροπής κατά το ανέβασμα σχέσεων, ώστε να μεταδοθεί μέγιστη κινητήρια δύναμη στους τροχούς.

Hyundai i30 Hatchback N

N Track Sense Shift.

Παρακολουθεί τον τρόπο που οδηγείτε και ενεργοποιείται όταν αναγνωρίσει οδήγηση σε πίστα. Στη συνέχεια, επιλέγει την κατάλληλη σχέση για βέλτιστη απόδοση ώστε εσείς να είστε πλήρως συγκεντρωμένοι – όπως ένας επαγγελματίας οδηγός αγώνων.

Hyundai i30 Hatchback N

Σύστημα Ελέγχου N GRIN.

Απολαύστε περισσότερα χαμόγελα ανά χιλιόμετρο. Πατώντας ένα κουμπί, το Σύστημα Ελέγχου N Grin σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής πέντε διαφορετικών προφίλ οδήγησης (modes), ανάλογα με τη διάθεσή σας. Τα διαφορετικά modes μεταβάλλουν το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ρυθμίζοντας τις παραμέτρους για τον κινητήρα, τα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης, τον ηλεκτρονικό έλεγχο ευστάθειας (ESC) τον ήχο της εξάτμισης, το N Corner Carving Differential (e-LSD) και το σύστημα μετάδοσης.

Hyundai i30 Hatchback N

Eco mode.

Το Eco mode στοχεύει στη βέλτιστη απόδοση. Το Rev Matching είναι απενεργοποιημένο και η απόκριση του κινητήρα και ο ήχος της εξάτμισης είναι πιο ήπια. Κάθε mode δημιουργεί μία διαφορετική αίσθηση, μεταβάλλοντας τις λειτουργικές παραμέτρους της απόκρισης του γκαζιού, της σκληρότητας της ανάρτησης, του ελέγχου ευστάθειας, του N Corner Carving Differential, του συστήματος διεύθυνσης, του Rev Matching και του ήχου της εξάτμισης.

Hyundai i30 Hatchback N

Launch control.

Απολαύστε μέγιστη ελκτική πρόσφυση για την ταχύτερη δυνατή εκκίνηση. Το σύστημα ελέγχει την ολίσθηση των τροχών και την ολίσθηση σε φάση ισχυρής επιτάχυνσης από στάση, βοηθώντας σας να εκκινήσετε σαν επαγγελματίας οδηγός αγώνων.

Rev Μatching.

Γρήγορα και ομαλά κατεβάσματα. Το Rev Matching ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές του κινητήρα όταν ο οδηγός αλλάζει από υψηλότερη σε χαμηλότερη ταχύτητα, μειώνοντας τη φθορά και αυξάνοντας την αντοχή.

Hyundai i30 Hatchback N
Hyundai i30 Hatchback N

Πίσω Μπάρα Θόλων.

Το στοιχείο αυτό αυξάνει τη στρεπτική ακαμψία, διασφαλίζοντας σταθερή συμπεριφορά και υψηλές επιδόσεις, κυρίως στις στροφές και σε φάσεις δυναμικών ελιγμών.

Ελαφριά εξαρτήματα για καλύτερη απόδοση.

Το βάρος που εξοικονομείται από τα νέα, σπορ ελαφρά καθίσματα N Light Seats και τις σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19″ έχει θετικό αντίκτυπο στις επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά για μια πιο ευέλικτη εμπειρία οδήγησης.

Hyundai i30 Hatchback N

N Traction and Stability Control.

Σαν ένας καλός συνοδηγός, σας βοηθά όταν είναι απαραίτητο, ή παραμένει διακριτικά δίπλα σας, χωρίς να μειώνει την οδηγική απόλαυση, αλλά αυξάνοντας τις επιδόσεις σας. Μπορείτε να το απενεργοποιείτε πλήρως για μία άκρως αγωνιστική αίσθηση.

Hyundai i30 Hatchback N

Διαφορικό N Corner Carving Differential

Σχεδιασμένο από την Hyundai για να παρέχει μία μοναδική αίσθηση πρόσφυσης ακόμα και στις πιο απαιτητικές στροφές, το διαφορικό αυτό υποστηρίζει τη μέγιστη απόλαυση και ευστάθεια κατά το φρενάρισμα, στην είσοδο και την έξοδο των στροφών.

Hyundai i30 Hatchback N

Σύστημα ενεργής μεταβλητής εξαγωγής – Active Variable Exhaust System.

Ανεβάστε την ένταση. Επιλέξτε διαφορετικά επίπεδα ήχου εξάτμισης – σχετικά συγκρατημένο στο Normal mode, ή τον καθαρόαιμο αγωνιστικό βρυχηθμό του N mode και τα ‘σκασίματα’ της εξάτμισης, όπως σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Hyundai i30 Hatchback N

Ασφάλεια

Τεχνολογίες αιχμής και προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας (ADAS).

Με το Hyundai SmartSense, την προηγμένη δέσμη τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας (ADAS), το νέο i30 N έχει αναβαθμιστεί με τα τελευταία χαρακτηριστικά ασφάλειας και υποστήριξης οδήγησης για πρόσθετη ξεγνοιασιά.

  • FCA
  • LFA
  • BCA
  • RCCA

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) – Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης.

Με τη βοήθεια ραντάρ και κάμερας, το σύστημα FCA φρενάρει αυτόματα εάν ανιχνεύσει ξαφνικό φρενάρισμα από το προπορευόμενο όχημα, πεζούς ή ακόμα και ποδήλατα.

Hyundai i30 Hatchback N

E-call.

Καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εάν εμπλακείτε σε ατύχημα και ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Ή πιέστε το κουμπί SOS για υποστήριξη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οποιαδήποτε στιγμή, 365 ημέρες το χρόνο.

Συνδεσιμότητα

Στην αιχμή της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Απολαύστε προηγμένες, έξυπνες τεχνολογίες με την οθόνη αφής 10.25” που σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε μία μεγάλη οθόνη όπως: πλοήγηση, κατοπτρισμό οθόνης (smartphone mirroring) και Bluelink® Connected Car Services – για να μπορείτε να ελέγχετε το αυτοκίνητο από το smartphone σας – ή με φωνητικές εντολές. Πέρα από τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά που μπορείτε να ελέγχετε με το Bluelink app, περιλαμβάνει επίσης μία δωρεάν πενταετή συνδρομή LIVE Services, με πληροφορίες στάθμευσης και κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

Οδηγίες Σύνδεσης

Αναβαθμισμένη κεντρική οθόνη αφής 10,25″.

Απολαύστε αδιάλειπτη συνδεσιμότητα με μία προαιρετική οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 10,25″ που επιτρέπει πλήρη πρόσβαση με τα Apple CarPlay™ και Android Auto™.

Hyundai i30 Hatchback N
Hyundai i30 Hatchback N

Performance Driving Data System.

Παρακολουθήστε και βελτιώστε τις οδηγικές σας επιδόσεις με αναβαθμισμένα, πιο εύχρηστα γραφικά. Απεικονίζονται: ιπποδύναμη, ροπή, πίεση υπερπλήρωσης, φορτία G, καθώς και χρονόμετρο γύρου και επιτάχυνσης.

Κατάσταση Οχήματος.

Χρειάζεστε βενζίνη; Απλά ελέγξτε την εφαρμογή. Μπορείτε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στην κατάσταση του αυτοκινήτου σας ανά πάσα στιγμή, όπως στάθμη καυσίμου, ανοιχτές/κλειστές και κλειδωμένες/ξεκλείδωτες πόρτες και παράθυρα ή χώρος αποσκευών ανοιχτά/κλειστά.

Hyundai i30 Hatchback N

Άνεση

Άνετες καθημερινές μετακινήσεις σε συνδυασμό με πλούσια αποθέματα ισχύος.

Με τα απαράμιλλα χαρακτηριστικά άνεσης και πρακτικότητας που έχουν κάνει διάσημη την οικογένεια i30, το i30 N σας προσφέρει άνετη στις καθημερινές μετακινήσεις σας σε συνδυασμό με ασυναγώνιστη ισχύ και δυναμικές επιδόσεις. Ένα πραγματικά αγωνιστικό αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση.

Θερμαινόμενα καθίσματα.

Το νέο i30 N διατίθεται προαιρετικά με εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα 3-σταδίων για μεγαλύτερη άνεση τις κρύες ημέρες – με το που ξεκινάτε το ταξίδι.

Hyundai i30 Hatchback N
Hyundai i30 Hatchback N

Θερμαινόμενο τιμόνι.

Απολαύστε ζεστά χέρια τις κρύες ημέρες με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε να ζεσταθεί το αυτοκίνητο για να μπορέσουν να ζεσταθούν τα χέρια σας.

Smartphone mirroring.

Με τα Apple CarPlay™ και Android Auto™ μπορείτε να συνδέσετε τώρα το smartphone σας και μέσω κατοπτρισμού (mirroring) να προβάλλετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές στη μεγάλη οθόνη.

Hyundai i30 Hatchback N

Σημείωση:
Τα θερινά ελαστικά επιδόσεων μπορεί να προκαλέσουν μικρό θόρυβο σε εξωτερικές θερμοκρασίες κάτω των 7ο C. Συνιστούμε χειμερινά ελαστικά για βέλτιστες επιδόσεις σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

i30 N

Δείτε ή κατεβάστε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια.