Νέο Hyundai Tucson 48V Hybrid.
Σχεδιασμένο να σας προσφέρει περισσότερα.

από 21.690 € *
48V Hybrid από 26.490€

Διαμορφωτής

Θέσεις πρώτης κατηγορίας

Το Nεο Tucson προσφέρει απαράμιλλη άνεση στους πίσω επιβάτες χάρη στα 7 επίπεδα ανάκλισης των πλατών των πίσω θέσεων. Ανακαλύψτε ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης με υλικά υψηλής ποιότητας και μαλακές επιφάνειες σε όλο το εσωτερικό του, μια αίσθηση που σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Ευέλικτος χώρος φόρτωσης

Με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία, το νέο Tucson προσφέρει 513 lt αποσκευών με πέντε μεγαλόσωμους επιβάτες. Τα πίσω καθίσματα διαιρούνται 60:40 για περισσότερη ευελιξία ενώ αναδιπλούμενα δημιουργούν χώρο αποσκευών 1503 lt.

Ευρύχωρο και εκλεπτυσμένο.

Το ανασχεδιασμένο, υψηλής αισθητικής εσωτερικό του νέου Tucson χαρακτηρίζεται από ένα άνετο και ευρύχωρο σαλόνι, υψηλής ποιότητας υλικά και ανάγλυφες επενδύσεις υφάσματος και δέρματος σε εξαιρετικές χρωματικές εκτελέσεις.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Νέος εξωτερικός σχεδιασμός

Το νέο Tucson διαθέτει νέα εκλεπτυσμένα φώτα με πλήρεις προβολείς LED για ακόμα πιο σπορ εμφάνιση. Οι άκρες τους έρχονται σε επαφή με γωνίες της νέας μάσκας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του επανασχεδιασμένου μπροστινού προφυλακτήρα και του εμπρός διακοσμητικού αμαξώματος. Το ισχυρό και εκφραστικό πίσω μέρος, έχει τώρα ανανεωμένη πίσω πόρτα και οπίσθιο προφυλακτήρα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Κομψή εσωτερική άνεση

Η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού του νέου Tucson, δημιουργεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό μοναδικής ευρυχωρίας και άνεσης. Ο εργονομικός σχεδιασμός του εσωτερικού, έχει αναβαθμιστεί με νέα ποιοτικά μαλακά υλικά και εκλεπτυσμένους χρωματικούς συνδυασμούς εσωτερικού και οροφής.

 

Εσωτερικός χώρος


Τα πρακτικά τοποθετημένα χειριστήρια και η εργονομική σχεδίαση κονσόλας και οργάνων, συνθέτουν ένα καθαρό και απέριττο σύνολο, απολαυστικό στην χρήση.

 

Εξερευνήστε τα εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το νέο Tucson προσφέρει την προηγμένη συνδεσιμότητα που αναζητάτε και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία καινοτόμο τεχνολογία για να σας κάνει πιο άνετη την οδήγηση. Εξερευνήστε μερικά από τα κορυφαία αυτά χαρακτηριστικά.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 

Κίνηση με Hyundai SmartStream

Το νέο Tucson διαθέτει μια προηγμένη τεχνολογία κινητήρων βενζίνης και diesel, για μέγιστη βελτίωση των εκπομπών CO₂. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών Euro 6D-Temp.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Χάρη στα Προηγμένα Συστήματα Hyundai SmartSense, το νέο Tucson διαθέτει τις κορυφαίες στην κατηγορία τεχνολογίες ασφαλείας, που έχουν σχεδιαστεί για να σας παρέχουν μία ήρεμη και ευχάριστη οδήγηση.

Σύστημα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης (FCW )


Το σύστημα ανιχνεύει την πιθανότητα πρόσκρουσης με προπορευόμενο όχημα. Εάν διαγνώσει ότι με τις σχετικές ταχύτητες κίνησης θα υπάρξει πρόσκρουση στο επόμενο 1,5 δευτερόλεπτο, προειδοποιεί με οπτικό και ηχητικό σήμα τον οδηγό. Το σύστημα FCW είναι άκρως χρήσιμο για κάθε περίσταση εντός και εκτός πόλης, καθώς λειτουργεί σε εύρος ταχυτήτων από μόλις 9 έως 175km/h.

Προειδοποίηση σύγκρουσης τυφλού σημείου (BCW)


Αισθητήρες ανιχνεύουν τις «τυφλές γωνίες» στην περιοχή πλευρικά και πίσω του οχήματος και ειδοποιούν με οπτικό σήμα στους εξωτερικούς καθρέπτες τον οδηγό εάν υπάρχει άλλο όχημα. Εάν ο οδηγός πατήσει ένδειξη αλλαγής πορείας, το σύστημα BCW με ηχητικό σήμα θα προειδοποιήσει για τον κίνδυνο πρόσκρουσης με το όχημα στην τυφλή ζώνη.


Επιδρά ενεργά στο τιμόνι ώστε να διορθώσει και να επαναφέρει το όχημα μέσα στα όρια της λωρίδας κυκλοφορίας.

Στατικά φώτα στροφής (SCL)


Τα στατικά φώτα στροφής εκπέμπουν πρόσθετο φωτισμό προς την κατεύθυνση που στρίβετε, με αποτέλεσμα την ενισχυμένη ορατότητα στο εσωτερικό των στροφών κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Σύστημα Έξυπνου Αυτομάτου Πιλότου με Λειτουργία Στάσης-Επανεκκίνησης (SCC with Stop & Go)


Εάν η κίνηση των αυτοκινήτων φτάνει σε στάση, η λειτουργία Στάσης – Επανεκκίνησης ακινητοποιεί ομαλά το όχημα και όταν το προπορευόμενο επανεκκινεί, το Tucson θα ακολουθήσει με ανάλογη ταχύτητα και μέχρι το επιθυμητό όριο εάν ο δρόμος μπροστά καθαρίσει τελείως.

ΑΝΕΣΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ HYUNDAI TUCSON

Δείτε ή κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο

GALLERY


Οι εικόνες και οι πληροφορίες του προϊόντος εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική προσφορά των προϊόντων στην αγορά.