SEVEN

SEVEN.

Ένα νέο κεφάλαιο στην εξηλεκτρισμένη αυτοκίνηση.

Το νέο ηλεκτρικό SUV concept, SEVEN, αποκαλύφθηκε στο κοινό το Νοέμβριο του 2021, στο AutoMobility LA. Αυτό το επαναστατικό για την κατηγορία του ηλεκτρικό SUV concept δίνει μία γεύση από το μέλλον των καινοτομιών της Hyundai και προαναγγέλλει ένα νέο SUV για την οικογένεια IONIQ.

Σχεδίαση

Αναθεώρηση της SUV σχεδίασης με μινιμαλιστικές φόρμες και απέριττες γραμμές.

Η μορφή ακολουθεί τη λειτουργικότητα: το SEVEN υιοθετεί μία καθαρή αεροδυναμική σιλουέτα που το κάνει να ξεχωρίζει από τη συνήθη SUV σχεδίαση. Το χαμηλό, εμπρός άκρο του καπό, η αεροδυναμική γραμμή της οροφής και το επιμηκυμένο μεταξόνιο εκφράζουν μία ξεκάθαρη αποστασιοποίηση από τα παραδοσιακά SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Ο καθαρός όγκος και οι μινιμαλιστικές φόρμες του SEVEN δημιουργούν μία εντυπωσιακή αντίθεση με τη δυναμική σιλουέτα και την επιβλητική, στιβαρή του παρουσία.

SEVEN

Το SEVEN αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας σε μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση καθώς επαναπροσδιορίζουμε τις καθημερινές εμπειρίες.

– Thomas Schemera | Executive VP and Chief Marketing Officer –

SEVEN

Αεροδυναμική σιλουέτα. Δυναμική παρουσία.

Ένα νέο κεφάλαιο στα SUV ξεκινά: οι σχεδιαστές της Hyundai δημιούργησαν ένα SUV με καθαρή αεροδυναμική σιλουέτα και δυναμική εμφάνιση που αποστασιοποιείται από τα συμβατικά SUV της εποχής των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Βασισμένη στην Electric-Global Modular Platform (E-GMP), η ειδική αρχιτεκτονική BEV προσφέρει ένα εντελώς νέο είδος αυτοκινητιστικής εμπειρίας.

Ένα ευέλικτο high-tech σαλόνι σε τροχούς.

Με ευέλικτα καθίσματα, έξυπνες τεχνολογίες νέας γενιάς και την πολυτέλεια και άνεση ενός σαλονιού, το εσωτερικό του SEVEN προάγει την καινοτόμο διάταξη χώρων του IONIQ 5 στο επόμενο επίπεδο. Διαθέτοντας περιστρεφόμενες πολυθρόνες και ένα κυρτό πάγκο πίσω καθισμάτων, το SEVEN σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο για να χαλαρώνετε, είτε μόνοι σας ή μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

SEVEN

Το SEVEN τολμά να αποστασιοποιηθεί από την πεπατημένη. Το εσωτερικό ανοίγει μία νέα διάσταση χώρου που φροντίζει τους επιβάτες ως οικογενειακός χώρος διαβίωσης.

– SangYup Lee | Senior Vice President, Head of Hyundai Global Design –

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία εσωτερικού.

Η νέα πλατφόρμα EV μας προσέφερε τη δυνατότητα επανασχεδίασης του εσωτερικού στοχεύοντας σε μία εντελώς νέα εμπειρία. Έτσι, δημιουργήσαμε μία πιο «ρευστή» διάταξη στην καμπίνα, καταργώντας τις παραδοσιακές σειρές καθισμάτων.

SEVEN

Pillarless Coach Doors.

Ανοίγοντας τις πόρτες θα εντυπωσιαστείτε. Οι μοναδικές Pillarless Coach Doors όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τις πόρτες η Hyundai προσφέρουν μία θεαματική είσοδο σε μία όαση άνεσης. Απολαύστε εύκολη πρόσβαση βιώνοντας μία εντελώς νέα διάσταση χώρου.

SEVEN

Προσαρμοζόμενες διατάξεις καθισμάτων.

Στρίψτε στο πλάι για να τεντώσετε τα πόδια σας ή να δείτε τα παιδιά στο πίσω τμήμα. Το SEVEN σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τον τρόπο που κάθεστε, ανάλογα με το αν οδηγείτε οι ίδιοι ή έχετε ενεργοποιήσει το πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης.

SEVEN

Οροφή Vision και πανοραμική οθόνη.

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε. Η οροφή vision περιλαμβάνει μία πανοραμική οθόνη 77” που σας επιτρέπει να προβάλλετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ενώ παρέχει και τα οπτικά εφέ που ταιριάζουν με τη διάθεσή σας, μεταμορφώνοντας την ατμόσφαιρα του εσωτερικού και προσφέροντας μέγιστη χαλάρωση.

SEVEN

Βιωσιμότητα

Κορυφαία χαρακτηριστικά υγιεινής και προηγμένα βιώσιμα υλικά.

Η Hyundai Motor είναι προσηλωμένη στη δημιουργία αυτοκινήτων που εξασφαλίζουν ασφαλείς και καθαρές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το SEVEN χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον σε συνδυασμό με κορυφαία στην κατηγορία χαρακτηριστικά υγιεινής, όπως σύστημα ροής αέρα Hygiene Airflow System και αποστείρωση UVC. Η εκτεταμένη χρήση χαλκού και υφασμάτων ειδικής επεξεργασίας με αποδεδειγμένα αντιβακτηριδιακά χαρακτηριστικά διασφαλίζουν ότι οι επιφάνειες παραμένουν καθαρές ανά πάσα στιγμή.

Ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά.

Το SEVEN χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά όπως γύψο, ξύλινες επενδύσεις και μοκέτα από μπαμπού, βιολογική ρητίνη και βιοβαφή για μείωση της ρύπανσης από τη διαδικασία παραγωγής.

Hygiene Airflow System.

Το Hygiene Airflow System είναι εμπνευσμένο από το προηγμένο σύστημα διαχείρισης αέρα των επιβατικών αεροσκαφών πετυχαίνοντας μείωση της διασταυρούμενης μόλυνσης μεταξύ των επιβατών.

Αποστείρωση UVC.

Ενσωματωμένες λυχνίες αποστείρωσης UVC βοηθούν στον καθαρισμό του χώρου διαβίωσης από βακτήρια και ιούς. Η Αποστείρωση UVC ενεργοποιείται μόλις οι επιβάτες κατέβουν από το όχημα.

Επιδόσεις

Εξαιρετική αυτονομία και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση.

Χάρη στην ευέλικτη, ειδική EV πλατφόρμα μας, το SEVEN θα είναι σε θέση να παρέχει μεγάλη αυτονομία και δυνατότητες εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης. Με ταχυφορτιστή ισχύος 350 kW, το SEVEN θα είναι σε θέση να φορτίσει από 10% έως 80% σε περίπου 20 λεπτά επιτυγχάνοντας μέγιστη αυτονομία 485 χιλιομέτρων.