Think Big.
Think Hyundai i10.

από 10.590 € *
Διαμορφωτής
 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.

Εντυπωσιακό, σπορ και με αυτοπεποίθηση. Ακριβώς όπως το θέλετε.

 

ΤΟΛΜΗΡΗ,
ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ


Φρέσκια, στυλάτη σχεδίαση με χαρακτηριστική νέα μάσκα και στρογγυλά LED φώτα ημέρας που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ!

 
 

Χώροι για βραβείο!


Δεν είναι μόνο κορυφαίο στην κατηγορία του σε χώρους επιβατών, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται και για έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών! Το i10 διαθέτει 40 περισσότερα λίτρα για τις αποσκευές σας από το μέσο όρο της κατηγορίας.

Χώρος για πέντε, στάνταρ!


Το i10 είναι γνήσιο πενταθέσιο. Και η άνεση των τριών πίσω επιβατών σημαίνει την ελευθερία να κατεβάζουν όσο θέλουν το παράθυρό τους – κάτι σπάνιο για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας, όσο κ αν αυτό εκπλήσσει .

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Όπως και να το δείτε, το i10 εντυπωσιάζει με τις καθαρές και σίγουρες γραμμές του.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΥΧΩΡΟ

Οι κορυφαίες εσωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με τις δίχρωμες επιλογές εσωτερικού δίνουν στο i10 ένα εντυπωσιακό πλεονέκτημα.

 
 
 

Χρωματικά πακέτα επενδύσεων εσωτερικού


Κάθε χρώμα αμαξώματος συνδυάζεται μοναδικά με χρωματική επένδυση σε καθίσματα, θύρες, ταμπλώ και πλαίσιο λεβιέ.

 

Χώρος


Οι πλούσιοι χώροι του i10 μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε σας επιθυμία. Μαζί με την κορυφαία σε χώρο καμπίνα, το i10 μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του. Τα 252 διαθέσιμα λίτρα για τις αποσκευές φτάνουν τα 1.046 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, πάντα με δυνατότητα επιλογής 60:40

 
 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η αρχιτεκτονική του αμαξώματος έχει βελτιστοποιηθεί, ώστε να προσφέρει καλύτερη κύλιση, χειρισμό και πληροφόρηση από το τιμόνι. Και η τεχνολογία κινητήρων και μετάδοσης του i10 σάς δίνει την χαρά της οδήγησης σε κάθε διαδρομή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΠΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ

Πρωτοποριακές τεχνολογίες ασφαλείας προσφέρουν συνδυασμένη και αποτελεσματική βοήθεια στον οδηγό, ώστε ο οδηγός να διατηρεί την πορεία του και να αποφεύγει κινδύνους.

ΑΝΕΣΗ

ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του ταξιδιού χάρη στην πληθώρα τεχνολογιών άνεσης που διαθέτει το νέο i10.

Έξυπνο κλειδί & κουμπί εκκίνησης του κινητήρα

Μπορείτε να ξεκινήσετε τον κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί να έχετε κοντά σας το έξυπνο κλειδί, για παράδειγμα, στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας.(Προαιρετικός εξοπλισμός)

Συνδεσιμότητα USB & AUX


Εύκολη συνδεσιμότητα για το iPhone, το iPod ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική συσκευή σας. Απλά συνδέστε την για να παίξει.

Το iPhone και το iPod είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc.

Συνδεσιμότητα Bluetooth


Τα χειριστήρια που είναι τοποθετημένα στο τιμόνι παρέχουν ασφαλή, εύκολη τηλεφωνική λειτουργία. Το Bluetooth* επιτρέπει επίσης πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική μέσω audio streaming.

Η μάρκα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG Inc.

Πίσω ηλεκτρικά παράθυρα


Ασυνήθιστη εικόνα σε αυτή την κατηγορία! Τα παράθυρα σε όλες τις πόρτες μπορούν να ανυψώνονται και να κατεβαίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ HYUNDAI i10

Δείτε ή κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο

GALLERY

Οι εικόνες και οι πληροφορίες του προϊόντος εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική προσφορά των προϊόντων στην αγορά.