Νέο Hyundai i10 - Go big.

Go Big!
Νέα Γενιά i10.

από 12.440 € *
Διαμορφωτής

Go Big!


Τα μεγάλα όνειρα ας ξεκινούν από σήμερα. Μεγαλύτερη, ασφαλέστερη, ομορφότερη και τεχνολογικά πιο προηγμένη από ποτέ, η ολοκαίνουρια τρίτη γενιά Hyundai i10 είναι εδώ.


#HyundaiGoBig


Παρακολουθήστε το βίντεο

Go Big!


Τα μεγάλα όνειρα ας ξεκινούν από σήμερα. Μεγαλύτερη, ασφαλέστερη, ομορφότερη και τεχνολογικά πιο προηγμένη από ποτέ, η ολοκαίνουρια τρίτη γενιά Hyundai i10 είναι εδώ.


#HyundaiGoBig


Παρακολουθήστε το βίντεο

Η τέλεια επιλογή για σπουδαίες στιγμές χωρίς περιορισμούς.


Στα μεγάλα αστικά κέντρα, ο συνωστισμός στους δρόμους είναι συνηθισμένος. Όταν χρειαστεί να περάσετε από στενές διασταυρώσεις ή να στριμωχτείτε σε περιορισμένους χώρους στάθμευσης, θα λατρέψετε την απίστευτη ευελιξία αυτού του έξυπνου αυτοκινήτου πόλης. Με εξωτερικό μήκος μόλις 3,67m και ανώτερης κατηγορίας χώρους για επιβάτες και αποσκευές, το νέο i10 συνδυάζει μικρές εξωτερικές διαστάσεις με τεράστια ευρυχωρία εσωτερικού και ευελιξία, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο έπακρο.

Τολμηρή νέα εμφάνιση.

Ρέουσες κομψές γραμμές και μυώδεις αντιθέσεις – η δυναμική νέα εμφάνιση του νέου i10 σε κατακτά με την πρώτη ματιά. Μπροστά, η φαρδιά μαύρη μάσκα και οι ανάγλυφοι προβολείς δημιουργούν μία εντυπωσιακή σπορ εικόνα. Στο εσωτερικό, η κομψή νέα καμπίνα, τα φρέσκα σχέδια, το φινίρισμα και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας πολυμέσων συνθέτουν μία απέριττη, μοντέρνα εμφάνιση.

Ολοκληρωμένη τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας.

Ασφαλέστερο από ποτέ, τόσο στην πολυσύχναστη πόλη όσο και στις μακρινότερες αποδράσεις, το νέο Hyundai i10 φέρει από τη βασική του έκδοση το πλέον προηγμένο πακέτο S-10: Μία δέσμη 10 τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας Hyundai SmartSense™.

Εφοδιασμένο με το σύστημα E-call, το νέο Hyundai i10 είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας που προσφέρει τη δυνατότητα να κληθεί ο πανευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 χωρίς να έχετε τηλέφωνο μαζί σας, όποτε βρεθείτε σε μία απρόβλεπτη περίσταση.

Δυναμικό
και
καλαίσθητο.


Εμπνευσμένο από το σχήμα των ανθρώπινων μυών όπως διαγράφονται κάτω από τα αθλητικά ρούχα, το καθαρό, γραμμωμένο αμάξωμα είναι διαμορφωμένο ώστε να προσφέρει μέγιστο εσωτερικό χώρο. Με χαμηλότερη οροφή και φαρδύτερο αμάξωμα, η ζωηρή σχεδίαση του νέου i10 είναι μοναδική στην κατηγορία. Καλαίσθητο και δυναμικό, προσφέρει μία αντίθεση μεταξύ απαλών επιφανειών και έντονων γραμμών.

Διαμορφώστε τη δική σας ιδανική έκδοση.

Έχοντας δυνατότητα επιλογής από 10 χρώματα αμαξώματος και μία δίχρωμη οροφή σε μαύρο ή κόκκινο – μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή, εξατομικευμένη εμφάνιση με 22 χρωματικούς συνδυασμούς.

Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος
Aqua Turquoise
Επιλέξτε χρώμα οροφής
Aqua Turqouise

Προβολείς διπλής λειτουργίας.

Με δυναμικούς νέους προβολείς και στρογγυλά φώτα ημέρας LED (DRL), το νέο i10 ξεχωρίζει από το πλήθος με μία δυναμική σχεδίαση που δηλώνει αυτοπεποίθηση.

off
on
 

Τολμηρή, νέα μάσκα.

Η φαρδιά μάσκα cascading στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα, αποκαλύπτοντας περήφανα το φαρδύτερο αμάξωμα του νέου i10.

 
 

LED δείκτες αλλαγής πορείας στους καθρέπτες.

Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών φέρουν ενσωματωμένα φλας LED, ως στοιχεία που αναβαθμίζουν την ασφάλεια και αναδεικνύουν το στυλ.

 

Μοναδική υπογραφή σχεδίασης.

Οι νοητές γραμμές των παραθύρων ρέουν αριστοτεχνικά προς τα πίσω και οδηγούν το βλέμμα σε ένα μοναδικό στοιχείο ταυτότητας – την υπερήφανη υπογραφή του λογοτύπου i10, στην πλευρά της πίσω κολώνας.

Πίσω φώτα με συνδυασμένη λειτουργία.

Τα ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα αποτελούν για το νέο i10 ένα ξεχωριστό αναγνωριστικό στοιχείο που προάγει το δυναμικό στυλ και βελτιώνει την ορατότητα.

off
on

Ανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας.

Ο ανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας περιλαμβάνει μία ποδιά στο χρώμα του γραφίτη, ένα φως ομίχλης στην κάτω αριστερή γωνία και το φως όπισθεν στην κάτω δεξιά γωνία.

Χώροι
και
Στυλ.


Στο φιλόξενο περιβάλλον της νέας καμπίνας, τα γεωμετρικά μοτίβα, τα ανανεωμένα υλικά και η εργονομική ενσωμάτωση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας πολυμέσων, συμβάλλουν σε μία κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Εμπνευσμένες από τα τεχνικά μοτίβα που υπάρχουν στον αθλητικό εξοπλισμό, οι απαλές επιφάνειες και οι καθαρές γραμμές έχουν κυρίαρχο ρόλο στο εσωτερικό του νέου i10. Το εντυπωσιακό 3D κυψελοειδές μοτίβο Distinctive που καλύπτει το ταμπλό και τα πάνελ θυρών προσδίδουν σπορ ύφος σε όλο το cockpit. Ταυτόχρονα, οι στρογγυλοί αεραγωγοί επεκτείνουν οπτικά το ταμπλό μέχρι τις επενδύσεις των θυρών, ενισχύοντας την αίσθηση πλάτους και ευρυχωρίας.

Ελευθερία έκφρασης & ευρυχωρία.

Επιλέξτε χρώμα εσωτερικού
Obsidian Black

Λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν.

Εντυπωσιακός πίνακας οργάνων με LCD κεντρική οθόνη πληροφοριών και εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια για να είστε πάντα συνδεδεμένοι και παράλληλα να οδηγείτε με ασφάλεια.

Σπορ σχεδίαση ταμπλό.

Το νέο, 3D κυψελοειδές μοτίβο στο ταμπλό και τα πάνελ θυρών χαρίζουν μία σπορ νότα. Οι στρογγυλοί αεραγωγοί οπτικά επεκτείνουν το ταμπλό στις επενδύσεις των θυρών ενισχύοντας την αίσθηση πλάτους και ευρυχωρίας.

Ολική αναβάθμιση εμπειρίας.

Στο νέο Hyundai i10 ξεχωρίζει ο εργονομικός σχεδιασμός οπού κυριαρχεί η νέα έγχρωμη οθόνη αφής 8’’, η μεγαλύτερη της κατηγορίας, ενώ διαθέτει προηγμένη συνδεσιμότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlayTM και Android AutoTM. Στην οθόνη προβάλλεται εικόνα από την κάμερα οπισθοπορίας, με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης κατά τους ελιγμούς

Το νέο
i10 N Line.


Δυναμικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Εξαιρετικά σπορ χαρακτήρας.

Περάστε στο επόμενο επίπεδο με εντυπωσιακά στιλιστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία υψηλών επιδόσεων Ν. Εκτός από την αποκλειστική σχεδίαση, το νέο i10 N Line προσφέρει μία πιο σπορ οδηγική εμπειρία με ισχυρό κινητήρα 100 PS.

 

Δυναμικό και επιθετικό. Από όλες τις οπτικές γωνίες.

Μία ματιά είναι αρκετή για να αντιληφθεί κάποιος τις αγωνιστικές ρίζες του νέου i10 N Line. Η αισθητική αναβάθμιση περιλαμβάνει νέας σχεδίασης μάσκα και προφυλακτήρες, συστατικά μιας δυναμικής εμφάνισης που παραπέμπει στο επαναστατικό i30 N. Οι αποκλειστικές ζάντες 16 ιντσών και τα φώτα ημέρας LED αναδεικνύουν την ξεχωριστή σχεδίαση, τονίζοντας τη σπορ προσωπικότητα του αυτοκινήτου.

 

Προφυλακτήρας και μάσκα N Line.

Το δυναμικό facelift στο εμπρός τμήμα περιλαμβάνει σπορ προφυλακτήρα και προστατευτική ποδιά με αποκορύφωμα τη μοναδική μάσκα N Line με κόκκινες λεπτομέρειες.

Μοναδικά φώτα ημέρας LED (DRL).

Τα διαγώνια φώτα ημέρας LED (DRL) δημιουργούν μία έντονη σπορ εντύπωση, ημέρα και νύχτα.

Υπογραφή N Line.

Η μοναδική πίσω κολώνα περιλαμβάνει το λογότυπο i10 σε κόκκινο χρώμα, μία ακόμα απόδειξη της επιρροής από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Αποκλειστικές ζάντες 16”.

Οι εντυπωσιακές ζάντες 16” δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το νέο i10 N Line και περιλαμβάνουν ένα ελκυστικό κόκκινο διακοσμητικό πλαίσιο.

 

Βιώστε ένα εντελώς νέο επίπεδο σπορ στυλ.

Καθίστε αναπαυτικά στο αναβαθμισμένο cockpit του νέου i10 N Line και θα νιώσετε αμέσως την αγωνιστική καταγωγή του. Το αποκλειστικό τιμόνι και ο επιλογέας σχέσεων N Line αναδεικνύονται με τα κόκκινα διακοσμητικά πλαίσια των αεραγωγών – εντυπωσιακή αντίθεση πάνω στο μαύρο ταμπλό. Τα σπορ καθίσματα προσφέρουν περισσότερη πλευρική στήριξη, κατάλληλη για σπορ οδήγηση.

 

Δερμάτινο τιμόνι N Line.

Το δερμάτινο τιμόνι N Line φέρει επένδυση από περφορέ δέρμα με κόκκινη ραφή και σπορ μεταλλικές ακτίνες.

Σπορ επιλογέας σχέσεων N Line

Ο σπορ επιλογέας σχέσεων κοσμείται με σπορ μεταλλικές πινελιές, μία κόκκινη αγωνιστική γραμμή και δερμάτινα ένθετα για καλύτερη λαβή και πιο αγωνιστική αίσθηση.

Δυναμικές κόκκινες πινελιές.

Το εσωτερικό περιλαμβάνει επίσης κόκκινα πλαίσια στους αεραγωγούς και κόκκινη εντυπωσιακή ραφή στα σπορ καθίσματα.

Σπορ μεταλλικά πεντάλ.

Σπορ μεταλλικά πεντάλ επιτείνουν τα δυναμική εμπειρία οδήγησης. Φέρουν βουρτσισμένο μεταλλικό φινίρισμα με αντιολισθητική επίστρωση για καλύτερο έλεγχο.

Απογειώστε την οδηγική εμπειρία με επιδόσεις N Line.

Το νέο i10 N Line διατίθεται με έναν αποκλειστικό 3-κύλινδρο κινητήρα 1.0L T-GDi που αποδίδει ισχύ 100 PS και ροπή 172 Nm ή με τον 4-κύλινδρο κινητήρα 1.2L MPi με ισχύ 84 PS και ροπή 118 Nm. Και τα δύο σύνολα διατίθενται με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερη ελευθερία.


Η νέα γενιά Hyundai i10 είναι εξοπλισμένη με κινητήρες κορυφαίας αξιοπιστίας, εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με καδένα μετάδοσης χρονισμού και με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα. Χάρη στις τεχνολογίες Hyundai SmartStream™, το νέο Hyundai i10 έχει επιτύχει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και εκπομπών ρύπων περίπου κατά 15% στα μηχανικά κιβώτια, και πάνω από 20% στα νέα 5-τάχυτα κιβώτια αυτόματης εναλλαγής ταχυτήτων.

Και τα δύο κιβώτια διατίθενται τόσο με τον σπιρτόζικο 3-κύλινδρο κινητήρα 1.0lt 67 ίππων, όσο και με τον ισχυρό 4-κύλινδρο κινητήρα 1.2lt 84 ίππων. Η απόλαυση και η οικονομία ανεβαίνουν κατηγορία.

euro_6d_temp_logo
1.0L MPi
1.2L MPi
1.0L T-GDi
 
Αυτόματο
Μηχανικό

Αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο.

Το πεντατάχυτο, αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο (AMT) εκτελεί τις αλλαγές ταχυτήτων, προσφέροντας τα πλεονεκτήματα άνεσης ενός αυτόματου κιβωτίου, αλλά με υψηλότερη απόδοση. Αυτό είναι αποτέλεσμα μικρότερου βάρους και μειωμένων τριβών συγκριτικά με ένα παραδοσιακό αυτόματο κιβώτιο.

Περισσότερη ενέργεια για μικρότερη κατανάλωση με το ERS.

Το Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας του i10 - Energy Regeneration System (ERS) συλλέγει την κινητική ενέργεια που δημιουργείται από την εμπρόσθια κίνηση και την τροφοδοτεί στο αυτοκίνητο. Όταν σηκώνετε το πόδι σας από το γκάζι και το αυτοκίνητο ρολάρει, το σύστημα μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική και την αποθηκεύει στη μπαταρία. Κατά την επιτάχυνση, το ERS χρησιμοποιεί αυτή την ηλεκτρική ενέργεια για τη λειτουργία των ηλεκτρικών συστημάτων του αυτοκινήτου, ανακουφίζοντας τον κινητήρα από το φορτίο και αυξάνοντας την απόδοση.

Περισσότερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά.


Με το Hyundai SmartSense, που περιλαμβάνει Προηγμένα Συστήματα Υποστήριξης Οδήγησης, το νέο i10 προσφέρει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία του – με σκοπό να σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Μία νέα κάμερα πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνει 5 διαφορετικές λειτουργίες: Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) High Beam Assist (HBA), Lane Keep Assist System (LKA), Driver Attention Warning (DAW) και Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

Υπεροχή στην ασφάλεια με το Hyundai SmartSenseTM S-10.

Ασφαλέστερο από ποτέ, τόσο στην πολυσύχναστη πόλη όσο και στις μακρινότερες αποδράσεις, το νέο Hyundai i10 φέρει από τη βασική του έκδοση το πλέον προηγμένο πακέτο τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας, SmartSenseTM S-10 με μία δέσμη 10 εξελιγμένων τεχνολογιών.

LKA
FCA
FCW
ISLW

Lane Keeping Assist (LKA).

Το Lane Keeping Assist (LKA) χρησιμοποιεί την εμπρός κάμερα για να παρακολουθεί τις διαγραμμίσεις του δρόμου. Σε περίπτωση τυχαίας απομάκρυνσης από τη λωρίδα, θα προειδοποιήσει τον οδηγό και μπορεί να εφαρμόζει διορθωτική ροπή διεύθυνσης για να επαναφέρει το αυτοκίνητο στη λωρίδα του.

Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού - Driver Attention Warning (DAW).

Αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης, παρακολουθώντας και αναλύοντας συνεχώς οδηγικά δεδομένα και προτείνοντας ένα διάλειμμα εάν ανιχνευτούν σημάδια κόπωσης/διάσπασης της προσοχής.

Ειδοποίηση εκκίνησης προπορευόμενου οχήματος - Leading vehicle departure alert.

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό για οδήγηση στην πόλη, ειδοποιεί τον οδηγό όταν το προπορευόμενο όχημα ξεκινήσει μετά από ρελαντί, όπως όταν σταματά στα φανάρια ή σε μποτιλιάρισμα.

Απολαύστε άνεση και ευελιξία, ζήστε ‘large’.


Ευρύχωρο και ευέλικτο, αυτό το συμπαγές αυτοκίνητο πόλης μπορεί να υποστηρίξει όλες τις ανάγκες της πολυάσχολης ζωής σας. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να φορτώσετε τα ψώνια της εβδομάδας ή αποσκευές για την εκδρομή του σαββατοκύριακου, το i10 σας παρέχει τους χώρους και την ευελιξία για μία άνετη καθημερινότητα. Επίσης, θα εκτιμήσετε τις πολυάριθμες, έξυπνες πρακτικές λύσεις και τον ευέλικτο, πλούσιο χώρο αποσκευών που είναι, απλά, ο μεγαλύτερος στην κατηγορία.

Xώρος αποσκευών
4- ή 5-θέσιο

Ευέλικτος, ευρύχωρος χώρος αποσκευών.

Με χωρητικότητα 252 λίτρων, ο χώρος αποσκευών είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία και εξαιρετικά ευπροσάρμοστος.

Απεριόριστη ξεγνοιασιά.


Η αυτοπεποίθησή μας για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής του Hyundai i10 αντανακλάται και στην παροχή της Κορυφαίας Πανευρωπαϊκής Εργοστασιακής Εγγύησης 5 ετών ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα, που συνοδεύει κάθε νέο Hyundai. Κοντά στην εγγύηση αυτή, κάθε νέο επιβατικό Hyundai παρέχει τα επίσης κορυφαία στην αυτοκινητοβιομηχανία δωρεάν προνόμια 5-ετούς εγγύησης βαφής, 5-ετούς οδικής βοήθειας, καθώς και 5-ετούς φροντίδας με οπτικούς τεχνικούς ελέγχους καλής λειτουργίας. Έτσι, μπορείτε να οδηγείτε πραγματικά ξέγνοιαστα, κυνηγώντας τα όνειρά σας και απολαμβάνοντας τη ζωή με το αυτοκίνητό σας.