Εμπειρία N

Εμπειρία N.

Ατελείωτη οδηγική διασκέδαση – η γκάμα μοντέλων υψηλών επιδόσεων N.

Κάτι παραπάνω από απλή οδήγηση. Με αυτό ως βασική αρχή, τα μοντέλα μας με το σήμα N έχουν εξελιχθεί από την αρχή ώστε να προσφέρουν κάτι παραπάνω από υψηλές επιδόσεις. Το γράμμα N συμβολίζει την ατελείωτη διασκέδαση εντός και εκτός πίστας, αντανακλώντας τη φιλοσοφία της μάρκας N: Never just drive.

Η γκάμα N

N – DNA με κύριο συστατικό τις επιδόσεις.

Γεννημένα στην πίστα: Το σύμβολο N συνδυάζει την πλούσια εμπειρία της Hyundai στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και στη δημιουργία οχημάτων δρόμου υψηλών επιδόσεων σε μία γκάμα πραγματικά συναρπαστικών σπορ αυτοκινήτων. Σχεδιασμένα για μέγιστη οδηγική ευχαρίστηση στο δρόμο και αίσθηση αγωνιστικού αυτοκινήτου στην καθημερινότητα, όλα τα μοντέλα N μοιράζονται το ίδιο DNA που συνοψίζεται στους τρεις πυλώνες επιδόσεων.

Ο απόλυτος δεξιοτέχνης των στροφών.

Διψασμένο για στροφές, όπως κι εσείς, το i20 N είναι εξοπλισμένο με εντυπωσιακά συστήματα υψηλών επιδόσεων που προσφέρουν κορυφαίες ικανότητες στις στροφές.

Εμπειρία N
Εμπειρία N

Καθημερινό σπορ αυτοκίνητο.

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για την καθημερινότητα. Τα μοντέλα N συνδυάζουν ανυπέρβλητη ισχύ και δυναμική συμπεριφορά αγωνιστικού επιπέδου με την απαραίτητη οδηγική άνεση για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Αγωνιστικές ικανότητες.

Σε πλήρη ετοιμότητα όταν εσείς το θελήσετε. Τα μοντέλα N είναι άριστα εξοπλισμένα για ένα track day με πλήθος αγωνιστικών χαρακτηριστικών για αυξημένες επιδόσεις.

Εμπειρία N

Πακέτο εξοπλισμού N Line – Αυτοπεποίθηση με δυναμικές λεπτομέρειες.

Έχετε συνηθίσει να δημιουργείτε αίσθηση με τις επιλογές σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε το ίδιο, οδηγώντας: αναβαθμίστε το επίπεδο του Hyundai σας με εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία προερχόμενα απευθείας από τη σειρά N. Με τολμηρές σχεδιαστικές πινελιές, μέσα κι έξω, εμπνευσμένες από το χώρο των υψηλών επιδόσεων, οι εκδόσεις N Line της Hyundai διατίθενται σε μία ευρεία γκάμα μοντέλων.

Μοντέλα

Η αυξανόμενη γκάμα μοντέλων μας υψηλών επιδόσεων N.

Το KONA N είναι η τελευταία προσθήκη στην αυξανόμενη γκάμα οχημάτων υψηλών επιδόσεων N, όντας ταυτόχρονα και το πρώτο μοντέλο N με αμάξωμα SUV. Μαζί με το i30 N, το i30 Fastback N και το i20 N, έρχεται να προστεθεί σε μία εντυπωσιακή γκάμα σπορ αυτοκινήτων που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις επιδόσεις και εξελίχθηκαν για να μεταμορφώσουν την κάθε στιγμή πίσω από το τιμόνι σε μία συναρπαστική ευκαιρία για έκκριση αδρεναλίνης.

Εμπειρία N

Hyundai Driving Experience.

Γνωρίστε τον ταχύτερο δρόμο για οδηγική διασκέδαση και ασφάλεια. Εξερευνήστε τις δυνατότητες.

Απολαύστε την εμπειρία

N Man – Ο πιο εNθουσιώδης οπαδός της σειράς Ν, σε Performance Blue.

Φανατικός οδηγός από τη μία, λάτρης των οδηγικών επιδόσεων από την άλλη, ο N Man είναι η ενσάρκωση του εNθουσιασμού – του πάθους για επιδόσεις και της γνήσιας χαράς της οδήγησης που προσφέρει ένα μοντέλο N. Άμεσα αναγνωρίσιμος με κράνος και αγωνιστική φόρμα σε Performance Blue, ο N Man έχει γίνει η «μασκότ» στις αγωνιστικές διοργανώσεις της Hyundai, ενώ εμφανίζεται και ως guest star σε viral βίντεο. Πνευματώδης, ενθουσιώδης και πάντα έτοιμος για μία βόλτα, ο N Man αγαπά την κουλτούρα N και εμπλέκεται ενεργά στην κοινότητα των οπαδών N.

Εμπειρία N

Το μυστικό του N Man.

Και ενώ το φύλο και η εθνικότητα του N Man είναι άγνωστα, το μυστικό του N Man είναι ευρέως γνωστό: Never just drive. Κάτι παραπάνω από απλή οδήγηση.

Εμπειρία N

Ψωνίστε εκεί που ψωνίζει ο N Man.

Αναζητήστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Hyundai τη συλλογή N Collection: αποκλειστικός εξοπλισμός εμπνευσμένος από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

N Merchandise

Ταξιδέψτε μαζί μας με το περιοδικό αυτοκινήτου N-ZINE.

Ταξιδέψτε μαζί μας καθώς μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας από το δρόμο και προσφέρουμε πληροφορίες εκ τωΝ έσω, που αυξάνουν τον διασκεδαστικό χαρακτήρα της οδήγησης ενός Ν. Αυτό το δυναμικό online περιοδικό σας προσφέρει μία πιο λεπτομερή ματιά στην κουλτούρα των μοντέλων N της Hyundai και στον εΝθουσιασμό που αυτή προσφέρει.

Η Hyundai N στα social media.

Επισκεφθείτε μας ή ακολουθήστε μας. Αποκτήστε μία εκ των έσω εικόνα των δοκιμών, της εξέλιξης και των επιδόσεων όλων των Ν μοντέλων μας, στα κανάλια ή στις σελίδες μας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μηχανοκίνητος αθλητισμός

Η Hyundai στην κορυφή των Ράλι WRC και Αυτοκινήτων Τουρισμού.

Από την υψηλότερη βαθμίδα των αγώνων ράλι με το i20 Coupe WRC και την κορυφαία αγωνιστική διοργάνωση αυτοκινήτων τουρισμού με το i30 TCR N, η Hyundai είναι υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κερδίζοντας συνεχόμενους τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC) καθώς και 12 τίτλους, 67 νίκες και 148 θέσεις στο βάθρο στην κατηγορία TCR το 2020, η Hyundai Motorsport γνωρίζει τα συστατικά της επιτυχίας – και η τεχνογνωσία που αποκομίζουμε από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, μεταφέρεται απευθείας στα N μοντέλα μας.