Δ.Τ.: Η Hyundai Motor Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου του Club Atlético de Madrid

Η Hyundai Motor Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου του Club Atlético de Madrid

  • Η Hyundai Motor Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου της Atlético που διαθέτει στο ενεργητικό της 10 πρωταθλήματα στη La Liga
  • Το λογότυπο της Hyundai θα κοσμεί το μανίκι των εμφανίσεων της Atlético από την επόμενη σεζόν

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε πολυετή χορηγική συνεργασία με το Club Atlético de Madrid από την επόμενη σεζόν. Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου, το λογότυπο της Hyundai θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας του Club Atlético de Madrid μέχρι το 2021.
Είναι η πρώτη φορά που η Hyundai δημιουργεί μια τέτοια συνεργασία στην ισπανική αγορά ποδοσφαίρου και η δεύτερη νέα συμφωνία που καθιερώνει την παρουσία της Hyundai, μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τη συνεργασία της με την Chelsea FC της αγγλικής Premier League.

Με τη χορηγική αυτή συνεργασία, η παρουσία της Hyundai δεν θα είναι μόνο ορατή στη φανέλα της ομάδας, αλλά και μέσω ενός στόλου αυτοκινήτων Hyundai που παρέχεται στον σύλλογο,  διαφημιστικών μηνυμάτων στα matrix του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες καθώς και διαφόρων άλλων ψηφιακών μέσων.
Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την Atlético για να δημιουργήσει μια σειρά από συναρπαστικές δράσεις και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους του συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor δήλωσε:

“Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την Atlético de Madrid – μια εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα με παθιασμένο fanbase. Αποτελεί πρόκληση για μας η συνεργασία μας με αυτό τον σύλλογο για να αναπτύξουμε δραστηριότητες που τοποθετούν τους φιλάθλους του στο επίκεντρο όλων των προγραμμάτων μας. Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα συνεργασία μας με την Olympique Lyonnais και την τελευταία μας συνεργασία με την Chelsea, αυτό είναι ένα εκπληκτικό νέο βήμα στη νέα μας πανευρωπαϊκή προσέγγιση χορηγικής συνεργασίας που θα περιλαμβάνει και άλλους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη ».

Ο κ. Enrique Cerezo, Πρόεδρος του Club Atlético de Madrid, δήλωσε:
“Στην Atlético de Madrid είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συμμαχία που υπογράψαμε με τη Hyundai. H Hyundai είναι μια εταιρεία που επιθυμεί και επιδιώκει να ξεχωρίζει παραμένοντας κορυφαία σε πρωτοπόρες και καινοτόμες τεχνολογίες. Είμαστε σίγουροι ότι οι δύο εταιρείες θα μοιραστούν και θα απολαύσουν όμορφες στιγμές, που με την προσπάθεια, τη συνεργασία και την αφοσίωση, θα βιώσουμε τα επόμενα χρόνια ».

 

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe
Το 2017, η Hyundai Motor έφθασε τις 523.258 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη – μια αύξηση της τάξεως του 3,5% σε σύγκριση με το 2016. Μέχρι τα μέσα του 2018, η Hyundai θα αντικαταστήσει το 90% της γκάμας των μοντέλων με σκοπό να δημιουργήσει τη νεότερη γκάμα αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το 85% των οχημάτων Hyundai που πωλούνται στην περιοχή έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί, στην Ευρώπη για να καλύπτουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών και διατίθενται από τις παραγωγικές μονάδες της εταιρίας στην Ευρώπη.

Αυτές περιλαμβάνουν δύο εργοστάσια στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων. Η Hyundai Motor πωλεί αυτοκίνητα σε 31 ευρωπαϊκές χώρες μέσω 2.500 σημείων πώλησης.

Η Hyundai προσφέρει, στην Ευρώπη μόνο, το μοναδικό Πενταετές πακέτο Εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.

 

 

Σχετικά με το Club Atlético de Madrid
Η Atlético de Madrid ιδρύθηκε το 1903 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ισπανικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για τα επιτεύγματά του, το fanbase και την ανταγωνιστικότητά του. Ο σύλλογος έχει κερδίσει 10 πρωταθλήματα, 10 τίτλους Copa del Rey, 1 Intercontinental Cup, 2 Ευρωπαϊκά Super Cups και 2 στην Ισπανία, 3 τίτλους τοu UEFA Europa League και 1 European Cup Winners’ Cup . Επί του παρόντος, ο σύλλογος απολαμβάνει μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους του, έχοντας επιτύχει σημαντικούς στόχους τα τελευταία χρόνια, όπως το Europa League αυτή τη σεζόν, έχοντας φτάσει σε δύο τελικούς του UEFA Champions League το 2014 και το 2016. Αυτά τα επιτεύγματα έχουν τοποθετήσει την ομάδα στη 2η θέση στις τρέχουσες βαθμολογίες της UEFA.