Hyundai KONA Electric

Το νέο KONA Electric.

Ηλεκτροκίνηση χωρίς συμβιβασμούς.

Ανακαλύψτε το νέο KONA Electric.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι στόχος μας στη Hyundai, και κινητήρια δύναμη για να δημιουργούμε ελκυστικά αυτοκίνητα που κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα. Όπως το νέο ΚΟΝΑ Electric, που γοητεύει με τη σχεδίαση και την ευελιξία ενός SUV, αλλά και συναρπάζει με την προηγμένη ηλεκτροκίνησή του. Γνωρίστε καλύτερα αυτό το εξαιρετικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Σπορ δυναμικές επιδόσεις. Εντυπωσιακή αυτονομία.

Ποιος είπε ότι η ηλεκτροκίνηση πρέπει να είναι βαρετή: Απολαύστε σπορ ηλεκτρική επιτάχυνση και αυτονομία λειτουργίας μέχρι 484 km με μία φόρτιση.

Νέα σχεδίαση που ηλεκτρίζει.

Κομψότερη και πιο εκλεπτυσμένη, η ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση, αιχμαλωτίζει το μάτι με τις ρέουσες γραμμές, τα νέα φώτα LED και τις σπορ λεπτομέρειες που τονίζουν το ισχυρό DNA ενός Hyundai SUV.

Υψηλής τεχνολογίας cockpit.

Ο συνδυασμός του πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων 10,25’’ και της κεντρικής οθόνης αφής 10,25’’ χαρίζουν στο cockpit μία high-tech εμφάνιση – και σε εσάς μέγιστη ορατότητα και έλεγχο.

Τι είναι ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως το ΚΟΝΑ Electric δεν χρησιμοποιούν κινητήρες εσωτερικής καύσης με αποτέλεσμα να έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων. Επειδή απουσιάζουν συμπλέκτης και γρανάζια, το κόστος συντήρησης μειώνεται, ενώ κατά την εκκίνηση το ΚΟΝΑ Electric είναι γρήγορο σαν αστραπή, χάρη στην ακαριαία ροπή των 395 Nm από μηδενικές στροφές. Αυτή η ομαλή και άμεση επιτάχυνση χαρίζει στο ΚΟΝΑ Electric έναν δυναμικό και συναρπαστικό χαρακτήρα.

5-Ετής Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων της Hyundai.

Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το νέο KONA Electric είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με 5-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον αυτού, η πολύ αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου του KONA Electric καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ., όποιο συμβεί πρώτο. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σχεδίαση.

Εξερευνήστε τη σχεδίαση του νέου KONA Electric.

Εξωτερικό

‘Γραμμωμένο’ αμάξωμα SUV.

Πιο κομψή και εκλεπτυσμένη, η μοναδική σχεδίαση του νέου Kona Electric αποκτά πιο αεροδυναμική, αθλητική εμφάνιση – διατηρώντας το περιπετειώδες στυλ SUV. Κυριαρχούν τα απαλά, αεροδυναμικά σχήματα και οι ανάγλυφες γραμμές που ρέουν αρμονικά στα βαμμένα προστατευτικά των θόλων των τροχών και οι αποκλειστικές, νέες ζάντες 17”.

Hyundai KONA Electric

Αεροδυναμική σχεδίαση.

Το καθαρό, απέριττο εμπρός τμήμα δεν συγκρίνεται με τίποτα στο δρόμο. Η κλειστή μάσκα δίνει το έναυσμα για τις λείες και αεροδυναμικές γραμμές.

Εμπρός τμήμα.

Η εντυπωσιακή κλειστή μάσκα συγχωνεύεται με τους νέους προβολείς LED και τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας (DRL) που εκτείνονται αγκαλιάζοντας το εμπρός τμήμα.

Hyundai KONA Electric
Hyundai KONA Electric

Πλευρικό τμήμα.

Η σπορ σιλουέτα τονίζεται με την οπτική σύνδεση μεταξύ των πτυχών των ώμων και του πιο αιχμηρού, καθαρού και αρμονικού εμπρός τμήματος.

Πίσω τμήμα.

Το θέμα της αεροδυναμικής σχεδίασης δίνει το παρών και στον πίσω προφυλακτήρα και την ποδιά που αναδεικνύονται από τα λεπτά πίσω φωτιστικά σώματα LED με μία δυναμική νέα εμφάνιση.

Hyundai KONA Electric

Προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της σχεδιαστικής ανανέωσης είναι τα βαμμένα προστατευτικά των θόλων των τροχών που χαρίζουν στο νέο KONA Electric μία ξεχωριστή, σοφιστικέ νότα.

Hyundai KONA Electric

Κομψοί, νέοι προβολείς LED.

Η μοναδική εμφάνιση του νέου KONA Electric αναδεικνύεται με τους χαρακτηριστικούς νέους προβολείς και τα πιο λεπτά φώτα ημέρας (DRL) από πάνω, που προσδίδουν ένα αναγνωρίσιμο στοιχείο ταυτότητας στη φυσιογνωμία του αυτοκινήτου.

Hyundai KONA Electric

Νέες ζάντες αλουμινίου 17″.

Μοναδικές και επιβλητικές, οι αποκλειστικές, νέες ζάντες αλουμινίου 17’’ είναι αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά την απόδοση με το στυλ.

Hyundai KONA Electric

Πίσω προφυλακτήρας και ποδιά.

Ο κομψός πίσω προφυλακτήρας ‘σβήνει’ αρμονικά στα βαμμένα προστατευτικά των θόλων των τροχών. Αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία του εμπρός τμήματος, οι χαρακτηριστικές γραμμές προσελκύουν το βλέμμα στην πλήρως επανασχεδιασμένη ποδιά.

Hyundai KONA Electric

Απέριττα, νέα πίσω φώτα.

Τα απέριττα, νέα πίσω φωτιστικά σώματα φέρουν γραφικά που εκτείνονται οριζόντια και αντικατοπτρίζουν τη μοναδική ταυτότητα φωτισμού του εμπρός τμήματος.

Hyundai KONA Electric

Το αυτοκίνητό σας. Τα χρώματά σας.

Το νέο ΚΟΝΑ Electric σάς επιτρέπει να τολμήσετε συνδυασμούς που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ. Με μία ευρεία παλέττα εξωτερικών αποχρώσεων και επιλεκτικούς προαιρετικούς συνδυασμούς με δίχρωμη οροφή και καλύμματα καθρεπτών σε Phantom Black ή Chalk White, το ΚΟΝΑ Electric μπορεί να προσαρμοσθεί πλήρως στις δικές σας αισθητικές προτιμήσεις.

Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος
Dive in Jeju
Επιλέξτε χρώμα Οροφής
Dive in Jeju

Εσωτερικό

Ευρύχωρο, συνδεδεμένο και ευέλικτο.

Ευρύχωρο και ευέλικτο, το KONA Electric δεν συμβιβάζεται σε θέματα χώρου – υπερβαίνοντας τις προσδοκίες σας από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και χαλαρώστε, μπορεί να μεταφέρει άνετα μέχρι πέντε ενήλικες. Ένα ακόμα στοιχείο που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης με υλικά υψηλής ποιότητας παντού και απολαύστε μία αύρα φινέτσας που διεγείρει τις αισθήσεις.

Hyundai KONA Electric

Ευφυής, πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25”.

Για μία ακόμα πιο high-tech εμφάνιση στο cockpit, ο ευφυής, νέος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25’” προβάλλει σημαντικές πληροφορίες οδήγησης εκεί που τις βλέπετε καλύτερα: μπροστά και στο κέντρο. Στη δεξιά πλευρά, προβάλλονται πληροφορίες του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, όπως η τρέχουσα κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και το τρέχον επίπεδο χρήσης ενέργειας.

Hyundai KONA Electric

Μαύρο μονόχρωμο σαλόνι.

Μαύρα καθίσματα με μοτίβα και υφή εμπνευσμένα από το βιομηχανικό design αναδεικνύουν τη λεπτή, γραμμική πλέξη. Ο συνδυασμός υφάσματος/δέρματος περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό γεωμετρικό μοτίβο. Διατίθεται επίσης έκδοση με επένδυση διάτρητου δέρματος.

Γκρι δίχρωμο σαλόνι.

Το νέο KONA Electric διατίθεται επίσης με ένα προαιρετικό γκρι-δίχρωμο σαλόνι σε συνδυασμό με υφασμάτινα-δερμάτινα ή πλήρως δερμάτινα καθίσματα.

Hyundai KONA Electric

Επιδόσεις

Υψηλή ισχύς. Εξαιρετική αυτονομία. Συναρπαστική επιτάχυνση.

Ποιος είπε ότι η ηλεκτροκίνηση πρέπει να είναι βαρετή; Με εκκίνηση γρήγορη σαν αστραπή λόγω ροπής 395 Nm του ηλεκτροκινητήρα, αυτό το SUV είναι πραγματικά απολαυστικό στην οδήγηση – επιταχύνοντας από 0 στα 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα σε Normal Mode. Διατίθεται με δύο εκδόσεις κινητήριων συνόλων, και μπορείτε να επιλέξετε την ισχύ και την αυτονομία που προτιμάτε: Ισχύς 136ps με μπαταρία 39,2kWh για μικτή αυτονομία έως 305km (αστική αυτονομία έως 435km). Ή την ισχυρότερη έκδοση 204ps με μπαταρία 64kWh για μικτή αυτονομία έως 484km (660km αστική αυτονομία) με μία φόρτιση.

Πόσο διαρκεί η καθημερινή σας μετακίνηση;

Υπολογίστε κάθε πότε θα πρέπει να φορτίζετε επιλέγοντας τα χιλιόμετρα που διανύετε κάθε μέρα.

22 km

 

 

ημέρες

μέχρι την
επόμενη φόρτιση

 

 

ημέρες

μέχρι την
επόμενη φόρτιση

Όπως και σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, έτσι και σε ένα ηλεκτροκίνητο όχημα υπάρχει πλειάδα παραγόντων που επηρεάζουν την αυτονομία του – όπως η χωρητικότητα της μπαταρίας, το οδηγικό σας στυλ, η εξωτερική θερμοκρασία, το βάρος από συνεπιβάτες ή αποσκευές, οι συνθήκες του δρόμου και άλλοι παράγοντες.


  Ισχύς και επιδόσεις.

  Hyundai KONA Electric

  Απολαύστε μέγιστη ισχύ και αυτονομία

  Η έκδοση μπαταρίας 64 kWh προσφέρει πραγματικά εντυπωσιακή αυτονομία έως 484 km (660 km σε αστικό ιστό) και ζωηρές επιδόσεις με ιπποδύναμη 204 ps και ροπή 395 Nm. Χάρη στην έξυπνη ενσωμάτωση της μπαταρίας στη συνολική σχεδίαση, σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται ο ωφέλιμος εσωτερικός χώρος.
  Αυτό το σπορ SUV είναι πραγματικά απολαυστικό στην οδήγηση, επιταχύνοντας από 0 στα 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα σε normal mode.

  Τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.

  Τα προσεκτικά συνδυασμένα εξαρτήματα του συστήματος ηλεκτροκίνησης έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν άριστα χαρακτηριστικά οδήγησης και μία πρακτική, καθημερινή αυτονομία. Η πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να επιτρέπει την ενσωμάτωση της μπαταρίας, χωρίς συμβιβασμούς στην ευρυχωρία.

  Hyundai KONA Electric

  Μπαταρία λιθίου ιόντων πολυμερούς.

  Η μπαταρία λιθίου ιόντων πολυμερούς του ΚΟΝΑ Electric διακρίνεται για την ελαχιστοποιημένη επιρροή μνήμης και την άριστη απόδοση φόρτισης, συγκριτικά με τις συμβατικές μπαταρίες.

  Ηλεκτροκινητήρας.

  Η μπαταρία 64 kWh συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 204 PS (150 kW). Η μπαταρία 39.2 kWh συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 136 PS (100 kW).

  Hyundai KONA Electric
  Hyundai KONA Electric

  Αξιόπιστη αυτονομία.

  Η προηγμένη τεχνολογία θερμικής διαχείρισης της μπαταρίας του ΚΟΝΑ Electric ελαχιστοποιεί τις απώλειες αυτονομίας. Στην απαιτητική δοκιμή 20 αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων υπό συνθήκες ψύχους από τον Εθνικό Αυτοκινητιστικό Οργανισμό της Νορβηγίας (NAF) –χώρας με τα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη- το ΚΟΝΑ Εlectric διακρίθηκε με την ελάχιστη απόκλιση, μόλις 9%, έναντι της εργοστασιακής αυτονομίας, όταν όλα τα υπόλοιπα ηλεκτροκίνητα είχαν μέση απώλεια αυτονομίας άνω του 21%.

  Παρακολουθήστε το βίντεο

  Έξυπνη τεχνολογία για ευφυή οδήγηση.

  Μεγιστοποιήστε την αυτονομία σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης του ΚΟΝΑ Electric, που σας επιτρέπει να φορτίζετε τη μπαταρία κάνοντας χρήση του ηλεκτροκινητήρα για να επιβραδύνετε το αυτοκίνητο.

  Hyundai KONA Electric

  Ρυθμιζόμενη ανάκτηση ενέργειας.

  Η πέδηση βελτιστοποιείται με σκοπό τη μέγιστη αξιοποίηση του συστήματος ανάκτησης ενέργειας, βοηθώντας το ΚΟΝΑ Electric να διατηρήσει μία φυσιολογική κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας (SOC). Ο οδηγός μπορεί εύκολα να ρυθμίζει το επίπεδο ανάκτησης ενέργειας από τα χειριστήρια (paddle shifters) πίσω από το τιμόνι.

  Φόρτιση

  Φορτίστε το όλη νύχτα ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

  Ανάλογα με το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού ή το είδος σταθμού ταχείας φόρτισης στο οποίο έχετε πρόσβαση, το KONA Electric σας προσφέρει ποικίλες δυνατότητες και διάφορα είδη σύνδεσης για φόρτιση.

  Hyundai KONA Electric

  Ταχεία Φόρτιση (DC)

  Σε ένα σταθμό ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) 100 kW, η μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου του KONA Electric χρειάζεται περίπου 47 λεπτά για να φορτιστεί από 10% στο 80% (SOC). Εάν συνδεθείτε σε ένα σταθμό 50 kW, ο αντίστοιχος χρόνος φόρτισης για την έκδοση 64 kWh είναι 64 λεπτά ενώ για την έκδοση 39 kWh είναι 48 λεπτά.

  Hyundai KONA Electric

  Προγραμματιζόμενη φόρτιση.

  Το προηγμένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας του νέου ΚΟΝΑ Electric προφέρει απόλυτο έλεγχο ως προς το χρόνο και τρόπο φόρτισης. Επιλέξτε μία ώρα που ταιριάζει στο καθημερινό πρόγραμμα και τις οικονομικότερες χρεώσεις ρεύματος, και δείτε με ακρίβεια τον υπολειπόμενο χρόνο φόρτισης.

  Προγραμματισμός ώρας φόρτισης.

  Κάντε οικονομία με μερικές απλές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Προγραμματισμός Ώρας Φόρτισης στην κεντρική οθόνη για να προγραμματίσετε τις ώρες έναρξης και λήξης φόρτισης, ώστε να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα γίνεται το μειωμένο τιμολόγιο του νυχτερινού ρεύματος και να ξυπνήσετε με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

  Hyundai KONA Electric
  Hyundai KONA Electric

  Όριο Φόρτισης.

  Βάλτε ένα Όριο Φόρτισης – για παράδειγμα 50% – για να αξιοποιήσετε έναν σταθμό ταχείας φόρτισης στην πόλη ώστε να έχετε επάρκεια ενέργειας μέχρι το σπίτι –και μετά φορτίστε πλήρως τη μπαταρία σε οικιακή παροχή ενώ κοιμάστε, για να εκμεταλλευτείτε το μειωμένο τιμολόγιο του νυχτερινού ρεύματος.

  Άνεση

  Πρακτικό και ευέλικτο.

  Το νέο ΚΟΝΑ Εlectric είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τη μέγιστη πρακτικότητα: Ταξιδέψτε και διπλασιάστε τον πρακτικό χώρο αποσκευών των 332 λίτρων, τοποθετώντας μπαγκαζιέρα αφού το KONA Electric μπορεί να δεχθεί 80 Kg φορτίο οροφής. Ενεργοποιήστε τα προαιρετικά θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα για μεγαλύτερη άνεση στο δρόμο. Έξυπνα χαρακτηριστικά όπως η κάμερα οπισθοπορίας και το σύστημα head-up display κάνουν τη μετάβαση στον προορισμό ήρεμη και ασφαλή.

  Hyundai KONA Electric

  Φορτίο οροφής.

  Φορτώστε και ξεκινήστε το ταξίδι. Το νέο KONA Electric φέρει ράγες οροφής που μπορούν να υποστηρίξουν μέχρι 80 κιλά — εγκαταστήστε μία σχάρα οροφής και πάρτε μαζί σας τον αγαπημένο σας εξοπλισμό.

  Πλήκτρα ταχυτήτων αντί μοχλού.

  Εύκολα και απλά. Επιλέξτε drive (D), neutral (N), reverse (R) ή park (P) από τα πλήκτρα στην κεντρική κονσόλα.

  Hyundai KONA Electric
  Hyundai KONA Electric

  Αυτόματος έλεγχος κλιματισμού.

  Ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία για τον οδηγό και τον συνοδηγό – ή απενεργοποιήστε τη ζώνη του συνοδηγού για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας όταν οδηγείτε μόνοι.

  Θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα.

  Ζέστη το χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι. Τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού διατίθενται με σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού.

  Hyundai KONA Electric
  Hyundai KONA Electric

  Άνεση πίσω επιβατών.

  Οι πίσω επιβάτες θα εκτιμήσουν τα θερμαινόμενα καθίσματα της δεύτερης σειράς και μία πρακτική θύρα USB ώστε να φορτίζουν άνετα τα κινητά τους.

  Ηλεκτρονικό Χειρόφρενο (EPB).

  Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει επίσης ένα ηλεκτρονικό χειρόφρενο. Πρακτικό και εύχρηστο, εξοικονομεί χώρο.

  Hyundai KONA Electric

  Κάμερα οπισθοπορίας.

  Απολαύστε καλύτερη ορατότητα στους ελιγμούς στάθμευσης, με δυναμική προβολή γραμμών καθοδήγησης κατά την όπισθεν. Περαιτέρω, με το πάτημα ενός πλήκτρου ακόμη και όταν οδηγείτε μπροστά, η κάμερα προβάλλει στην κεντρική οθόνη τί συμβαίνει στο χώρο πίσω σας.

  Head-up display (HUD).

  Εξαιρετικά ευδιάκριτο, το νέο μας σύστημα ‘head-up display’ φροντίζει για την ασφάλειά σας, προβάλλοντας σε αναδυόμενη οθόνη στο παρμπρίζ σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, εντολές πλοήγησης και προειδοποιήσεις, ακριβώς στο οπτικό σας πεδίο.

  Χειριστήρια αλλαγών (Paddle shifters).

  Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το επίπεδο της αναγεννητικής πέδησης από τα paddle shifters. Επίσης μπορείτε να φρενάρετε ενεργά το αυτοκίνητο, τραβώντας το αριστερό paddle shifter.

  Συνδεσιμότητα

  Στην αιχμή της συνδεσιμότητας και της άνεσης.

  Το νέο ΚΟΝΑ Electric περιλαμβάνει επίσης όλες τις έξυπνες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά προηγμένης συνδεσιμότητας όπως οι υπηρεσίες Bluelink® Connected Car Services, που επιτρέπουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου μέσω smartphone – ή φωνητικών εντολών. Μία δωρεάν 5-ετής συνδρομή για τις υπηρεσίες LIVE Services της Hyundai περιλαμβάνεται με το σύστημα πλοήγησης με οθόνη 10.25”.

  Οθόνη αφής 10,25″ συστήματος πλοήγησης.

  Η οθόνη αφής 10,25” υποστηρίζει τα Apple CarPlay™ και Android Auto™ για να μπορείτε να συνδέετε το τηλέφωνό σας και να διαχειρίζεστε τις λειτουργίες του από τη μεγάλη οθόνη.

  Hyundai KONA Electric

  Premium ηχοσύστημα KRELL.

  Μείνετε συνδεδεμένοι εντός πόλης ή αποσυνδεθείτε και ταξιδέψτε, ακούγοντας δυνατά μουσική. Το premium ηχοσύστημα της KRELL προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας για μοναδικές ηχητικές εμπειρίες με στυλ.

  Hyundai KONA Electric

  E-call.

  Καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εάν εμπλακείτε σε ατύχημα και ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Ή πιέστε το μπουτόν SOS για υποστήριξη σε έκτακτη ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή, 365 ημέρες το χρόνο.

  Hyundai KONA Electric

  Ασύρματη φόρτιση.

  Μία ενσωματωμένη βάση βάση ασύρματης φόρτισης προορίζεται για την ταχυφόρτιση συσκευών smartphone συμβατών με το πρωτόκολλο Qi.

  Hyundai KONA Electric
  Hyundai KONA Electric

  Εξατομικευμένο προφίλ χρήστη.

  Αποθηκεύστε τις επιλογές σας. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις σας στα συστήματα infotainment, όπως γλώσσα, Bluetooth και ρυθμίσεις πλοήγησης.

  Ευρύτερη χρήση φωνητικού ελέγχου.

  Μπορείτε να ενεργοποιείτε και να ελέγχετε λειτουργίες όπως οι ρυθμίσεις κλιματισμού, το σύστημα πολυμέσων, η θέρμανση εξωτερικών καθρεπτών ή τιμονιού, μέσω φωνητικών εντολών.

  Hyundai KONA Electric

  Οδηγίες Σύνδεσης

  Το Bluelink® smartphone app.

  Ελέγξτε το αυτοκίνητό σας από τις άκρες των δακτύλων σας. To Bluelink app σας συνδέει με το αυτοκίνητό σας μέσω smartphone, για να μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από κλείδωμα θυρών και έλεγχο φόρτισης της μπαταρίας, μέχρι ενεργοποίηση εκ των προτέρων θέρμανσης τις κρύες ημέρες… και πολλά ακόμα. Διαβάστε και ανακαλύψτε περισσότερα παρακάτω.

  Hyundai KONA Electric

  Ρυθμίσεις κλιματισμού από απόσταση.

  Χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες; Κανένα πρόβλημα. Το KONA Electric σας επιτρέπει να προγραμματίζετε την ώρα που επιθυμείτε να προθερμάνετε το αυτοκίνητό σας, να ξεπαγώσετε τα παράθυρα και να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση του τιμονιού, όταν είναι συνδεδεμένο με μία εξωτερική παροχή – όπως στο γκαράζ του σπιτιού σας.

  Distance to Empty (DTE).

  Πριν βγείτε στο δρόμο, ελέγξτε την απόσταση που μπορείτε να καλύψετε με την τρέχουσα φόρτιση του Hyundai σας.

  Hyundai KONA Electric
  Hyundai KONA Electric

  Κλείδωμα/ξεκλείδωμα από απόσταση.

  Ξεχάσατε να κλειδώσετε το Hyundai σας; Μην ανησυχείτε, το αυτοκίνητο θα σας ενημερώσει στέλνοντας ειδοποίηση στο κινητό σας. Μετά, εισάγοντας το ΡΙΝ σας, μπορείτε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το Hyundai σας από το κινητό σας, με το πάτημα ενός πλήκτρου μέσα από την εφαρμογή τηλεματικής Bluelink.

  Hyundai KONA Electric

  Last Mile Navigation.

  Ολοκληρώστε την πλοήγηση με τα πόδια. Εάν σταθμεύσατε σε απόσταση από 200μ έως και 2χλμ από τον τελικό σας προορισμό, μπορείτε να μεταφέρετε τη συνέχιση της πλοήγησης από το αυτοκίνητο στο κινητό σας, μέσα από την εφαρμογή Bluelink.

  Αποστολή προορισμού από το κινητό στο αυτοκίνητο.

  Εάν το νέο σας KONA Electric είναι εφοδιασμένο με σύστημα πλοήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bluelink app για αναζήτηση προορισμών, ενώ βρίσκεστε έξω από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, το Bluelink συγχρονίζει τη διαδρομή στο σύστημα πλοήγησης. Απλά μπαίνετε στο αυτοκίνητο και πατάτε go.

  Hyundai KONA Electric
  Hyundai KONA Electric

  Εντοπισμός του αυτοκινήτου.

  Ξεχάσετε που έχετε σταθμεύσει; Κανένα πρόβλημα. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή Bluelink για να δείτε την τρέχουσα θέση του αυτοκινήτου σας – σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

  Ασφάλεια

  Τεχνολογίες αιχμής για την ενεργητική ασφάλεια και την υποβοήθηση της οδήγησης.

  Tίποτα δεν είναι σημαντικότερο από την ασφάλεια των αγαπημένων μας, γι’ αυτό και αναβαθμίσαμε το νέο KONA Electric. Με την προηγμένη δέσμη τεχνολογιών Hyundai SmartSense, το ΚΟΝΑ Electric έχει αναβαθμιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού για πρόσθετη ξεγνοιασιά.

  • LFA
  • BCA
  • RCCA

  Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας (LFA).

  Όταν το Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας (LFA) είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 180 km/h στον αυτοκινητόδρομο και στους δρόμους της πόλης.

  Intelligent Speed Limit Warning (ISLW)

  Αναγνωρίζει πινακίδες οδοσήμανσης και απεικονίζει όρια ταχύτητας και απαγορευτικά προσπέρασης σε πραγματικό χρόνο, τόσο στην οθόνη του συστήματος πλοήγησης όσο και στον πίνακα οργάνων.

  Hyundai KONA Electric

  Safe Exit Warning (Προειδοποίηση Ασφαλούς Εξόδου).

  Έξυπνο χαρακτηριστικό, βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων ανιχνεύοντας οχήματα που πλησιάζουν από πίσω και προειδοποιώντας σας μέσω μηνύματος στο ταμπλό και στον εξωτερικό καθρέπτη και ενός ηχητικού σήματος.

  Hyundai KONA Electric

  Rear Seat Alert (Προειδοποίηση Πίσω Καθίσματος).

  Το νέο KONA Electric θυμάται εάν οι πίσω πόρτες άνοιξαν πριν ξεκινήσετε. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, ένα μήνυμα εμφανίζεται στο ταμπλό συνοδεία ηχητικού σήματος για να ελέγξετε το πίσω κάθισμα.

  Hyundai KONA Electric

  Leading Vehicle Departure Alert (LVDA).

  Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό για οδήγηση στην πόλη, ειδοποιεί τον οδηγό εάν το προπορευόμενο όχημα ξεκινήσει από κατάσταση λειτουργίας στο ρελαντί, όπως σε ένα φωτεινό σηματοδότη ή σε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

  Hyundai KONA Electric

  KONA Electric

  Δείτε ή κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο.