Hyundai KONA 2023

Το νέο KONA.

Πρωτοποριακό, με εμβληματική σχεδίαση και ακόμη πιο μεγάλο.

 Σας παρουσιάζουμε το νέο KONA.

Με πιο δυναμική παρουσία στον δρόμο, νέα, φουτουριστική εμφάνιση και περισσότερο χώρο για κάθε είδους περιπέτεια, αυτό το τολμηρό και εξελιγμένο SUV σας ταξιδεύει το ίδιο άνετα στην πόλη και στην εξοχή.

Hyundai KONA 2023

To KONA έχει εξελιχθεί από κάθε άποψη ώστε να υποστηρίξει ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα αναγκών και να γίνει ένας πραγματικός υποστηρικτής του καθημερινού τρόπου ζωής.

– SangYup Lee, Executive Vice President and Head of Hyundai Design Center –

Σχεδίαση

Δυναμική σχεδίαση EV-first.

Θυμίζοντας εκλεπτυσμένο γλυπτό, το ολοκαίνουργιο KONA ξεκίνησε να σχεδιάζεται από την ηλεκτρική έκδοση (σχεδιαστική φιλοσοφία EV-first), συνδυάζοντας ένα απέριττο, χαρακτηριστικό εμπρός τμήμα με αεροδυναμικές γραμμές. Παρά τη φουτουριστική του εμφάνιση, το νέο KONA διατηρεί στο ακέραιο την SUV ταυτότητά του. Τη δυναμική του σχεδίαση τονίζουν οι επενδύσεις στους θόλους των τροχών που ενσωματώνουν τα φωτιστικά σώματα των προβολέων και των πίσω φώτων.

Hyundai KONA 2023

Μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο.

Προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τον «χώρο διαβίωσης», οι σχεδιαστές αύξησαν το μήκος και το πλάτος του νέου KONA, χωρίς να αλλοιωθεί η εμβληματική, σχεδιαστική του ταυτότητα.

Seamless Horizon Lamp.

Η δυναμική σιλουέτα τονίζεται από τη Seamless Horizon Lamp, μια φωτεινή λωρίδα που εκτείνεται σαν τόξο σε όλο το πλάτος του καπό ενισχύοντας τη φουτουριστική του εμφάνιση.

Hyundai KONA 2023

Φουτουριστική εμφάνιση.

Στο πίσω τμήμα δεσπόζει η φωτεινή λωρίδα Seamless Horizon Lamp, η οποία αποκτά Pixel σχεδίαση στην EV έκδοση. Το ψηλά τοποθετημένο φως stop (HMSL) είναι ενσωματωμένο αρμονικά στο σατινέ χρώμιο της αεροτομής.

Hyundai KONA 2023

Στοιχεία παραμετρικής σχεδίασης.

Τολμηρές παραμετρικές επιφάνειες, όπως η αιχμηρή διαγώνια πτυχή των πλευρικών τμημάτων, συνδέουν το σατινέ χρώμιο της μεσαίας γραμμής με την αεροτομή, δημιουργώντας ένα περίγραμμα που αγκαλιάζει ολόκληρο το όχημα.

Hyundai KONA 2023

Parametric Pixels.

Το νέο KONA Electric διαθέτει σχεδιαστικά Parametric Pixels στις ζάντες αλουμινίου, στη μάσκα και στη φωτεινή λωρίδα Seamless Horizon Lamp ως ένα ιδιαίτερο στοιχείο σχεδίασης της δημοφιλούς γκάμας EV της Hyundai.

Hyundai KONA 2023

Χαρακτηριστικά

Θέτοντας νέα πρότυπα.

Το ολοκαίνουργιο KONA θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του με μία εντυπωσιακή σουίτα έξυπνων τεχνολογιών αιχμής. Απολαύστε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη συνδεσιμότητα και ευφυή χαρακτηριστικά άνεσης με την αρωγή πρωτοποριακών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Πάντα ενημερωμένο με OTA updates.

Είναι το πρώτο Hyundai που διαθέτει νέο Connected Car Navigation Cockpit με δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων λογισμικού (OTA) για κάθε σύστημα του αυτοκινήτου.

Hyundai KONA 2023
Hyundai KONA 2023

Δύο ενσωματωμένες οθόνες 12,3 ιντσών.

Το κομψό αρθρωτό ταμπλό διαθέτει δύο οθόνες πίσω από μία ενιαία επιφάνεια για high tech στυλ: την οθόνη αφής 12,3” του συστήματος πολυμέσων και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”.

Hyundai Digital Key.

Κομψό και απλό. Με το Hyundai Digital Key, ξεκλειδώνετε το νέο KONA κρατώντας το smartphone σας δίπλα στη λαβή της πόρτας του οδηγού ή του συνοδηγού.

Hyundai KONA 2023

Surround View Monitor (SVM).

Στενό γκαράζ; Μικρό πλυντήριο αυτοκινήτων; Κανένα πρόβλημα. Με το SVM (Οθόνη Περιμετρικής Θέασης) του νέου KONA οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους γίνονται εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μεγαλύτερος, πιο ευέλικτος χώρος αποσκευών.

Απολαύστε την ευελιξία των 466 λίτρων του χώρου αποσκευών με τα καθίσματα όρθια, 30% περισσότερο από του προηγούμενου KONA. Τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα 40:20:40 αυξάνουν την προσαρμοστικότητα για ογκώδη φορτία.

Highway Driving Assist (HDA 1.5).

Το HDA 1.5 βοηθά στη διατήρηση μιας ορισμένης απόστασης και ταχύτητας από το προπορευόμενο όχημα κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο και διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας, ακόμη και σε στροφές.

Hyundai KONA 2023

Remote Smart Parking Assist 2.

Το ολοκαίνουργιο KONA μπορεί να εισέρχεται σε έναν χώρο στάθμευσης και να εξέρχεται αυτόνομα από αυτόν, απλώς μέσω ενός πλήκτρου, ενώ εσείς βρίσκεστε έξω από αυτό.

Πρωτοποριακά χαρακτηριστικά EV

Το εξαιρετικό πακέτο έξυπνων τεχνολογιών (smart tech) του νέου KONA Electric.

Με ένα εκπληκτικό πακέτο έξυπνων τεχνολογιών και ευφυών λειτουργιών άνεσης EV, το νέο KONA Electric ανατρέπει τα δεδομένα της κατηγορίας. Από την αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 και το Remote Smart Parking Assist μέχρι την τεχνολογία Vehicle-to-Load και ένα καταπληκτικό head-up display, θα έχετε στη διάθεσή σας τις πιο σύγχρονες λειτουργίες αιχμής.

Hyundai KONA 2023

Προβολή πληροφοριών στο παρμπρίζ (Head-up display).

Το head-up display σας καθοδηγεί με ασφάλεια, προβάλλοντας εικονικές πληροφορίες, όπως οδηγίες διαδρομής ή προειδοποιήσεις, απευθείας στο παρμπρίζ.

Ενημερωθείτε πρώτοι για το νέο KONA.