Η Hyundai Motorsport στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών WRC

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή απονομής βραβείων της FIA

 • Στη Hyundai Motorsport απονεμήθηκε επισήμως ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Κατασκευαστών της FIA World Rally Championship (WRC) στην ετήσια τελετή απονομής βραβείων FIA που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι
 • Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul βραβεύτηκαν για τα αποτελέσματά τους στα πρωταθλήματα οδηγών και συνοδηγών

Στη Hyundai Motorsport απονεμήθηκε επισήμως ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Κατασκευαστών του FIA World Rally Championship (WRC) για το 2019 σε μια υπέρλαμπρη εκδήλωση για την απονομή των βραβείων FIA.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Carrousel du Louvre στο Παρίσι, σηματοδότησε την αποκορύφωση μιας εξαιρετικά επιτυχημένης σεζόν για την ομάδα που εξασφάλισε για πρώτη φορά τίτλο WRC. Η Hyundai Motorsport εδραίωσε τη θέση της στα βιβλία ιστορίας και ενίσχυσε τη φήμη της μεταξύ των καλύτερων στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρωταθλητές από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις μηχανοκίνητων σπορ για να παραλάβουν τα επίσημα βραβεία τους. Στην εκδήλωση από την Hyundai Motorsport συμμετείχαν ο Πρόεδρος Scott Noh και ο Διευθυντής της Ομάδας Andrea Adamo. Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κκ. Thomas Schemera (Head of Product Division, Executive Vice President του Hyundai Motor Group) και Gyoo-Heon Choi (Head of N Brand Management Group, Vice President της Hyundai Motor Company).

Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul έδωσαν επίσης το παρόν στην εκδήλωση για να βραβευθούν και αυτοί με τη σειρά τους για τις επιδόσεις τους στους οδηγούς και τους συνοδηγούς σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική σεζόν για το Βελγικό πλήρωμα, στην οποία κατέκτησαν τρεις νίκες (Κορσική, Αργεντινή και Ισπανία).

BACK / STAGE με τους πρωταθλητές WRC!

Για να τιμήσει τον πρώτο της τίτλο στο WRC, η Hyundai Motorsport δημιούργησε μια σειρά από 11 μικρές ταινίες, με τις οποίες αναδεικνύονται στιγμιότυπα της ομάδας από όλη τη σεζόν του 2019. Με τίτλο “BACK / STAGE”, κάθε ένα από τα 11 videos θα ασχολείται με συγκεκριμένα θέματα όπου θα αναδεικνύουν την επιτυχημένη διαδρομή της ομάδας.

Με τη διορατικότητα και τον προβληματισμό των Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen, Dani Sordo, Sébastien Loeb, Craig Breen, Scott Noh και Andrea Adamo, η σειρά θα προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Facebook και YouTube της ομάδας από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο “Made in Alzenau” και μιλά για τη σημασία του έργου που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της Hyundai Motorsport στη Γερμανία. Τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν αγαπημένες στιγμές της σεζόν.

Παρακαλούμε βρείτε παρακάτω το πρόγραμμα των videos BACK / STAGE:

 • Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 1/ Made in Alzenau
 • Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2/ New Season
 • Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 3/ Team Spirit and Fans
 • Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 4/ Emotions
 • Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 5/ Turning Point
 • Σάββατο 14 Δεκεμβρίου           6/ We are the champions / title
 • Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 7/ Craig Breen
 • Τρίτη 17 Δεκεμβρίου          8/ Sébastien Loeb
 • Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 9/ Dani Sordo
 • Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 10/ Andreas Mikkelsen
 • Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 11/ Thierry Neuville

Τα videos θα αναρτώνται στις 10:00 CET.

Ο Διευθυντής της ομάδας Andrea Adamo δήλωσε: “Ήταν τιμή μου μου να εκπροσωπήσω τη Hyundai στην τελετή απονομής βραβείων της FIA καθώς και για την εταιρεία μας να λάβει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Κατασκευαστών του 2019. Είναι η επιβράβευση πολλών ετών σκληρής δουλειάς από την ομάδα μας στο Alzenau, η οποία κορυφώθηκε αυτή τη σεζόν με τον πρώτο μας τίτλο στο WRC. Τώρα θα σφραγίσουμε αυτό το φανταστικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας και θα προχωρήσουμε μαζί σε μεγαλύτερες επιτυχίες το 2020 ως υπερασπιστές του τίτλου μας”.