Δ.Τ.: Οι Depfe, Džeko, Griezmann, Hazard και Kalou πρωταγωνιστές στην ταινία της Hyundai Motor ‘A Matchday in Europe’

  • Η Hyundai Motor έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ταινία της με τη συμμετοχή των πέντε Ευρωπαίων συνεργατών της AS Roma, Atletico de Madrid, Chelsea FC, Hertha BSC και Olympique Lyonnais
  • 18 αστέρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συγκεντρώνονται για πρώτη φορά για να παρουσιάσουν τη νέα ταινία της Hyundai
  • Η ταινία “Matchday in Europe” αναδεικνύει την καμπάνια «For the Fans» της Hyundai με σκοπό να τονίσει τον σημαντικό ρόλο των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και την τοποθέτησή τους στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων

 

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ταινία που περιλαμβάνει και τους πέντε Ευρωπαίους συνεργάτες της.

Η ταινία «Matchday in Europe», την οποία μπορείτε να δείτε εδώ , ακολουθεί μια ομάδα οπαδών από κάθε συνεργαζόμενο σύλλογο της Hyundai : AS Roma, Atletico de Madrid, Chelsea FC, Hertha BSC και Olympique Lyonnais, στη διαδρομή τους προς και από ένα μάτς, με έναν αριθμό παικτών από τους πέντε συλλόγους να αναλαμβάνουν μια σειρά υποστηρικτικών ρόλων όπως baristas, φωτογράφοι, πωλητές του club shop και stewards με σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία των οπαδών στους αγώνες.

https://www.youtube.com/watch?v=eRjIv6lRxiI

Η ταινία αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου για τους συλλόγους τους και ενισχύει την προσέγγιση της καμπάνιας «For the Fans» της Hyundai που ξεκίνησε στις αρχές της σεζόν 2018/19, τοποθετώντας τους οπαδούς ως πραγματικούς ήρωες στο επίκεντρο.

 

Συνολικά, 18 παίκτες εμφανίζονται στη διάρκεια της ταινίας συμπεριλαμβανομένου του Ολλανδού διεθνή Memphis Depay (Olympique Lyonnais), του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Antoine Griezmann (Atlético de Madrid), του Βέλγου αρχηγού, Eden Hazard (Chelsea FC) και πρώην νικητή της Premier League και του νικητή του UEFA Champions League, Salomon Kalou (Hertha BSC).

Επίσης συμμετέχουν οι Stefan Savić και Thomas Lemar (Atlético de Madrid), Olivier Giroud και Willian (Chelsea FC), Marvin Plattenhardt και Davie Selke (Hertha BSC) και Nabil Fekir, Anthony Lopes, Tanguy Ndοmbele και Bertrand Traoré (Olympique Lyonnais).

Μιλώντας για την ταινία «A Matchday in Europe», ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product της Hyundai Motor Europe δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε την πρώτη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ταινία μας, που συγκεντρώνει και τους πέντε Ευρωπαίους συνεργάτες μας και αναδεικνύει την καμπάνια μας «For the Fans» θέτοντας τους παίκτες σε υποστηρικτικούς ρόλους και τους φιλάθλους στο επίκεντρο της δράσης. Κατά τη διάρκεια των συνεργασιών μας, θα εργασθούμε στενά με τους συλλόγους για να δημιουργήσουμε μια σειρά καινοτόμων πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν την εμπειρία των φιλάθλων, θα διευκολύνουν την κινητικότητά τους και θα κάνουν το ποδόσφαιρο πιο προσιτό σε αυτούς”.

Η Hyundai Motor επέκτεινε τις χορηγικές ποδοσφαιρικές συνεργασίας της τη σεζόν 2018/19, ανακοινώνοντας τετραετείς συνεργασίες με την Chelsea FC της Αγγλικής Premier League και τη AS Roma της Serie A καθώς και τριετείς συνεργασίες με το Club Atlético de Madrid της La Liga και τη Hertha BSC της Bundesliga. Επίσης συνεχίζει τη συνεργασία της με την Olympique Lyonnais της Ligue 1.

H Hyundai αποτελεί κορυφαίο συνεργάτη της FIFA από το 1999 καθώς και της UEFA για 18 χρόνια έως το 2017. Το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της Hyundai αποτελεί μέρος μιας εκτεταμένης χορηγικής στρατηγικής του ποδοσφαίρου που στοχεύει στη δημιουργία βαθύτερων και συνεπέστερων συναισθηματικών συνδέσεων με τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Ευρώπη.