Δ.Τ.: Δυναμική επιστροφή της Hyundai N στο Nürburgring

  • Τα τρία μοντέλα της Hyundai N ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον 24ωρο αγώνα του Nürburgring, γεγονός που αποδεικνύει τις ικανότητες των οχημάτων και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους

Η Hyundai Motor παρουσίασε την πλήρη γκάμα των οχημάτων υψηλών επιδόσεων στον αγώνα 24 ωρών του Nürburgring για το 2019. Συμμετέχοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά από το 2016, η Hyundai Motor διασφάλισε για ακόμη μία φορά τη θέση της ως ηγετική μάρκα οχημάτων επιδόσεων με τη συμμετοχή της μάρκας υψηλών επιδόσεων της εταιρίας.

Ο αγώνας 24 ωρών του Nürburgring πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 23 Ιουνίου, όπου η Hyundai παρουσίασε τη γκάμα των οχημάτων υψηλών επιδόσεων, i30 N TCR, Veloster N TCR και i30 Fastback N. Η πίστα του Nürburgring αποτελεί μια εξαντλητική διαδρομή 25 χλμ. Το ρεκόρ αγώνα υπολογίζεται με βάση την απόσταση που διανύεται σε 24 ώρες τεστάροντας τις επιδόσεις και την ανθεκτικότητα του κάθε διαγωνιζόμενου οχήματος.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, τα τρία οχήματα της Hyundai N παρουσίασαν τις ικανότητες της εταιρίας στην οδήγηση υψηλών επιδόσεων.

Τα Veloster N TCR και i30 N TCR κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους. Αντίστοιχα, το i30 Fastback N αγωνίσθηκε στην κατηγορία V2T ενισχύοντας περαιτέρω την εξαιρετική ικανότητα της εταιρίας σε αγώνες, με όλα τα οχήματα να ολοκληρώνουν επιτυχώς τον εξαντλητικό αγώνα των 24 ωρών.
“Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Hyundai Motor στον αγώνα των 24 ωρών του Nürburgring αποδεικνύουν την ικανότητα των οχημάτων υψηλών επιδόσεων της εταιρίας”, δήλωσε ο κ. Thomas Schemera, Executive Vice President και Head of Product Division, Product Operation & N Sub-Division του Hyundai Motor Group. «Ελπίζουμε να μεταφερθεί αυτή η εμπειρία κατευθείαν στον καθημερινό οδηγό, για να αισθανθεί τον ενθουσιασμό, μέσω της μάρκας N».

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Hyundai Motor παρουσίασε εξαιρετική επίδοση  στον πέμπτο γύρο του WTCR, το FIA World Touring Car Cup, στον οποίο οι αγωνιστικές ομάδες του BRC κατέκτησαν μια νίκη και την τρίτη θέση στο βάθρο. Ο οδηγός της BRC Hyundai N Squadra Corse, Norbert Michelisz κυριάρχησε στον πρώτο αγώνα την Παρασκευή στο Nürburgring κατακτώντας την πρώτη νίκη της σεζόν. Ο οδηγός της ομάδας BRC Hyundai N LUKOIL Racing Team, Augusto Farfus τερμάτισε στην τρίτη θέση του αγώνα το Σάββατο. Με την ολοκλήρωση του πέμπτου γύρου, η BRC Hyundai N Squadra Corse και η BRC Hyundai N LUKOIL Racing Team τοποθετούνται στη δεύτερη και τέταρτη θέση στην ομαδική κατάταξη.