Δ.Τ.: Νικηφόρα ξεκίνησε η Hyundai Motorsport το WTCR

  • Ο Πρωταθλητής Gabriele Tarquini βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου στον πρώτο αγώνα της σεζόν WTCR – FIA World Touring Car Cup
  • Ο Luca Engstler κατέκτησε τη νίκη με το i30 N TCR στο ντεμπούτο του στο TCR Asia

Το i30 N TCR κατέκτησε τη νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν των WTCR – FIA World Touring Car Cup και TCR Asia, χάρη στους οδηγούς Gabriele Tarquini και Luca Engstler αντίστοιχα.

Η νίκη του Tarquini αναδεικνύει την απόδοση του i30 N TCR στην έναρξη του WTCR
Ο πρωταθλητής Gabriele Tarquini έκανε νικηφόρα εκκίνηση στη σεζόν του WTCR – FIA World Touring Car Cup του 2019 στον αγώνα του Μαρόκου που πραγματοποιήθηκε στις 6-7 Απριλίου 2019.

Στο ξεκίνημα του έτους και οι τέσσερεις οδηγοί της Hyundai customers κατάφεραν να κατακτήσουν βαθμούς στον αγώνα του Μαρακές. Στον πρώτο αγώνα της σεζόν η Hyundai ήταν ο μοναδικός κατασκευαστής που κατάφερε όλα του τα αυτοκίνητα να κατακτήσουν θέσεις με βαθμολογική σημασία.

Το i30 N TCR κατέκτησε το TCR Asia στο ντεμπούτο του στη Μαλαισία
Οι οδηγοί του i30 N TCR κατάφεραν μια δυναμική εκκίνηση με βάθρα και βαθμούς στο ντεμπούτο του αυτοκινήτου στο TCR Asia που πραγματοποιήθηκε στο Sepang International Circuit (5-7 Απριλίου) στη Μαλαισία. Οι Luca Engstler και Théo Coicaud κυριάρχησαν και εξασφάλισαν διακρίσεις στα προκριματικά, τελειώνοντας νικηφόρα τον αγώνα.
Στο ντεμπούτο του στο TCR ο Μιράντα κινήθηκε στις πρώτες θέσεις, κατακτώντας τελικά τη 2η θέση. Ο Oriola επίσης κατέκτησε το πρώτο του βάθρο με το i30 N TCR στην Solite Indigo Racing. Αντίστοιχα, ο Coicaud πραγματοποίησε ένα παρόμοιο κατόρθωμα, κατακτώντας την τέταρτη θέση στην καρό σημαία, ανεβάζοντας τον Γάλλο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.