Το Hyundai N Vision 74 ανακηρύχθηκε «Best Concept Car of the Year» από τους αναγνώστεςτου Quattroruote

• Το καινοτόμο Hyundai N Vision 74 κατέκτησε το βραβείο του Quattroruote ‘Καλύτερο νέο αυτοκίνητο της χρονιάς’ στην κατηγορία Concept car

• Οι αναγνώστες του εμβληματικού ιταλικού περιοδικού αυτοκινήτου ψήφισαν διαδικτυακά το N Vision 74, με ποσοστό 37%

• Το N Vision 74 αντιπροσωπεύει το όραμα της Hyundai N για βιώσιμη οδηγική απόλαυση υψηλών επιδόσεων πέρα από την εποχή της ηλεκτροκίνησης με την πρώτη υβριδική αρχιτεκτονική κυψελών καυσίμου υδρογόνου


Οι αναγνώστες του Quattroruote ψήφισαν το Hyundai N Vision 74 ως «Novità dellAnno 2023» (Καλύτερο Νέο Αυτοκίνητο της χρονιάς 2023) στην κατηγορία Concept car. Τα βραβεία του εμβληματικού ιταλικού περιοδικού αυτοκινήτου αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις προτιμήσεις των αναγνωστών.

Σε αυτήν την 24η έκδοσή του, το Quattroruote παρουσίασε τρεις νέες κατηγορίες : Concept car, Dream car και Lifestyle car. Για κάθε μια κατηγορία, η συντακτική ομάδα επέλεξε τέσσερεις υποψηφίους. Το Hyundai N Vision 74 βραβεύτηκε ως Concept Car of the Year, με ποσοστό 37% των συνολικών ψήφων να προέρχεται από ψηφιακά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Hyundai Rolling Lab N Vision 74, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2022, γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου και του κοινού.

Το N Vision 74 αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του τμήματος Hyundai N για οχήματα υψηλών επιδόσεων, βιώσιμου οδηγικού ενθουσιασμού που προχωρούν πέρα από τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Είναι ένα μοναδικό όχημα με προοδευτικές τεχνολογίες που συνδυάζει την καινοτόμο υβριδική αρχιτεκτονική κυψελών καυσίμου της Hyundai με μια τολμηρή σχεδίαση, που αντιπροσωπεύει το συναρπαστικό όραμα της εταιρείας για το μέλλον.

Το N Vision 74 είναι το πρώτο υβριδικό όχημα υδρογόνου υψηλών επιδόσεων παγκοσμίως και καταδεικνύει την ηγετική θέση της Hyundai στις βιώσιμες τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων.