Το Hyundai i10 στην κορυφή της δημοσκόπησης των αναγνωστών του Auto Bild Γερμανίας

• Περισσότεροι από 42.000 αναγνώστες του Auto Bild Γερμανίας ψήφισαν στη δημοσκόπηση «Καλύτερες μάρκες σε όλες τις κατηγορίες»

• Το Hyundai i10 κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία «Τιμή/Απόδοση» στην κατηγορία Α

• Το ανανεωμένο i10 θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από το καλοκαίρι του 2023


Περισσότεροι από 42.000 αναγνώστες του διάσημου γερμανικού περιοδικού Auto Bild ψήφισαν στη δημοσκόπηση για τις «Καλύτερες μάρκες σε όλες τις κατηγορίες», εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά που κάνουν μια μάρκα ισχυρή : ποιότητα, σχεδίαση και value for money. Το Hyundai i10 κατέκτησε την κατηγορία «Τιμή/Απόδοση» στην κατηγορία Α με 67% των ψήφων. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που το αυτοκίνητο πόλης της Hyundai καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε αυτή την κατηγορία στη δημοσκόπηση των αναγνωστών του Auto Bild. Συνολικά αξιολογήθηκαν 37 μάρκες σε 14 κατηγορίες.

«Για άλλη μια φορά, αυτό το βραβείο αποδεικνύει ότι η δέσμευσή μας στην κατηγορία Α παραμένει σταθερή» δήλωσε ο κ. Jürgen Keller, Managing Director της Hyundai Motor Germany. «Η παραγωγή του i10 Facelift ξεκινά αυτόν τον μήνα, εξελίσσοντας ένα ακόμα πιο σπορ αυτοκίνητο, με ελκυστική σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Είμαι πεπεισμένος ότι το ανανεωμένο i10 θα ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες των πελατών μας».

Το ανανεωμένο i10 ακόμα πιο δυναμικό

Το ανανεωμένο i10 θα διατίθεται με αναβαθμισμένη και ανανεωμένη σχεδίαση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Σε σύγκριση με το μοντέλο τρίτης γενιάς που κυκλοφόρησε το 2020 και κέρδισε στη δημοσκόπηση των αναγνωστών του Auto Bild, η βελτιωμένη έκδοση προχωρά ακόμα πιο δυναμικά.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας καθιστούν το νέο i10 πιο προηγμένο τεχνολογικά, και την εμπειρία στο αυτοκίνητο ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Οι νέες τεχνολογίες του μοντέλου περιλαμβάνουν πίνακα οργάνων LCD 4,2”, θύρες USB type-C εμπρός και πίσω, eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και απομακρυσμένη ενημέρωση χαρτών Over The Air (OTA). Παράλληλα, το μοντέλο εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών και ασύρματη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto στο βασικό εξοπλισμό και προαιρετικά σύστημα πλοήγησης και υπηρεσίες τηλεματικής Bluelink® καθώς και ασύρματη φόρτιση κινητού.

Βελτιωμένη ασφάλεια στάνταρ Το μοντέλο διαθέτει επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό του περισσότερα χαρακτηριστικά από το πακέτο τεχνολογιών ασφαλείας Hyundai Smart Sense. Το σύστημα Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) για «City», «Interurban» και «Pedestrian» έχει επίσης επεκταθεί για να συμπεριλάβει το «Cyclist». Το σύστημα FCA βοηθά στον εντοπισμό και την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων με εμπόδια στην πορεία εμπρός. Το σύστημα Lane Following Assist (LFA) χρησιμοποιεί το σύστημα ελέγχου διεύθυνσης για να βοηθήσει το αυτοκίνητο να παραμείνει στην τρέχουσα λωρίδα κυκλοφορίας. Το σύστημα Rear Occupant Alert (ROA) προειδοποιεί τον οδηγό ώστε να μην αφήσει κατά λάθος κάποιον επιβάτη ή οποιοδήποτε αντικείμενο στο πίσω κάθισμα.