Πρεμιέρα με αγώνα ρεκόρ για το νέο Hyundai i30 Fastback Ν

 

  • Στη διαδρομή από τη Ρώμη στο Παρίσι, το ολοκαίνουργιο i30 Fastback N θα αποκαλύψει την εκλεπτυσμένη και κομψή του σχεδίαση συνδυασμένη με τον N fun-to-drive χαρακτήρα του
  • Το πρώτο 5-θυρο κουπέ στην κατηγορία C θα οδηγηθεί στα όρια με σκοπό την κατάκτηση ενός νέου ρεκόρ
  • Το ολοκαίνουργιο i30 Fastback N θα είναι το δεύτερο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Hyundai στην Ευρώπη, που παρέχει εκπληκτική οδηγική απόλαυση όπως και το επιτυχημένο 5θυρο i30N.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=K_U3xYPDRp0&feature=youtu.be

Η Hyundai Motor αποκαλύπτει στις 26 Σεπτεμβρίου το ολοκαίνουργιου i30 Fastback N λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του. Για να παρουσιασθούν τις επιδόσεις του πρώτου 5θυρου hot coupe στην κατηγορία C, οι επαγγελματίες οδηγοί της Hyundai Motorsport Gabriele Tarquini και Thierry Neuville θα αγωνισθούν μεταξύ τους για την κατάκτηση ενός νέου ρεκόρ, οδηγώντας από τη Ρώμη στο Παρίσι. Θα οδηγήσουν στα όρια το υψηλών επιδόσεων coupe, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το Νέο i30 Fastback N φέρει τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου 5θυρου i30 N ενσωματωμένο στο μοναδικό στυλ του coupe αμαξώματος. Το ισχυρό σύστημα μετάδοσης κίνησης και το διεξοδικά σχεδιασμένο πλαίσιο έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν ένα ακόμη μοντέλο παραγωγής της σειράς υψηλών επιδόσεων της Hyundai, το δεύτερο της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η σειρά N της Hyundai είναι εμπνευσμένη από την εμπλοκή της Hyundai Motor Sport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC) και το Touring Car Racing (TCR).

Το «N» αντιπροσωπεύει το Namyang, το Παγκόσμιο Κέντρο R & D της Hyundai στην Κορέα καθώς και το Nürburgring που βρίσκεται το κέντρο δοκιμών της Hyundai στην Ευρώπη, όπου τα μοντέλα N αναπτύσσονται και δοκιμάζονται εξονυχιστικά.

Τα αποτελέσματα του παγκόσμιου αγώνα ρεκόρ, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο i30 Fastback N, θα αποκαλυφθούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe
Το 2017, η Hyundai Motor έφθασε τις 523.258 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη – μια αύξηση της τάξεως του 3,5% σε σύγκριση με το 2016. Μέχρι τα μέσα του 2018, η Hyundai θα αντικαταστήσει το 90% της γκάμας των μοντέλων με σκοπό να δημιουργήσει τη νεότερη γκάμα αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το 85% των οχημάτων Hyundai που πωλούνται στην περιοχή έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί, στην Ευρώπη για να καλύπτουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών και διατίθενται από τις παραγωγικές μονάδες της εταιρίας στην Ευρώπη. Αυτές περιλαμβάνουν δύο εργοστάσια στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων. Η Hyundai Motor πωλεί αυτοκίνητα σε 31 ευρωπαϊκές χώρες μέσω 2.500 σημείων πώλησης. Η Hyundai προσφέρει, στην Ευρώπη μόνο, το μοναδικό Πενταετές πακέτο Εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.

Hyundai Motor Sport

https://www.facebook.com/HMSGOfficial/                         https://www.instagram.com/hmsgofficial/?hl=de