Ολοκαίνουργιο Hyundai KONA. Πιο τολμηρή και δυναμική σχεδίαση με μοναδικό στυλ.

  • Η νέα γενιά του πιο εμβληματικού, αστικού SUV της Hyundai ξεκινά από την ηλεκτροκίνητη (EV) έκδοση και μεταφέρει τη σχεδιαστική λογική της LED τεχνολογίας σε ολόκληρη τη γκάμα του Νέου KONA
  • Το νέο subcompact SUV θα προσφέρεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης, αμιγώς ηλεκτρικό (EV), υβριδικό και σπορ N Line διαθέτοντας τολμηρή σχεδίαση αλλά το καθένα με το δικό του μοναδικό στυλ
  • Το Νέο KONA προσφέρει όχι μόνο δυναμική παρουσία αλλά και οδηγοκεντρικό εσωτερικό με ευέλικτο χώρο διαβίωσης που εξυπηρετεί τόσο τις πρακτικές όσο και τις αισθητικές ανάγκες των πελατών

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε σήμερα τη φουτουριστική σχεδίαση της νέας γενιάς του subcompact SUV KONA. Το ολοκαίνουριο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε αμιγώς ηλεκτρικό (EV), σε υβριδικό (HEV), σε κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) και σε σπορ N Line , το καθένα με το δικό του μοναδικό στυλ.

Με το ολοκαίνουριο KONA, η Hyundai Motor έχει δεσμευτεί για βιώσιμη κινητικότητα και σχεδιαστική λογική LED τεχνολογίας καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας των πελατών της με μια ποικιλία κινητήρων.

«Αναβαθμισμένο με το μοναδικό χαρακτήρα του KONA, το ολοκαίνουριο KONA εκφράζει με σιγουριά την τολμηρή και δυναμική παρουσία του», δήλωσε ο κ. SangYup Lee, Executive Vice President και Head of Hyundai Design Center. «To KONA έχει εξελιχθεί από κάθε άποψη για να αγκαλιάσει ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα διαφορετικότητας και να γίνει ένας πραγματικός υποστηρικτής του καθημερινού τρόπου ζωής των πελατών».

Το ολοκαίνουριο KONA διαθέτει πιο δυναμική παρουσία, μεγαλύτερο «living space»

Το νέο KONA έχει εξελιχθεί σε ένα μεγαλύτερο αλλά ακόμα αστικοκεντρικό SUV με πιο τολμηρό στυλ που μεταφέρει μια πιο δυναμική παρουσία και οδηγοκεντρικό εσωτερικό. Για να παρέχει μεγιστοποιημένο «χώρο διαβίωσης» (living space) για τους πελάτες, το ολοκαίνουριο μοντέλο αυξήθηκε σε μήκος στα 4.355 mm, το οποίο είναι 150 mm μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, με βάση το KONA Electric. Κέρδισε επίσης 25 mm σε πλάτος και 60 mm σε μήκος μεταξονίου σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο χωρίς να χάσει καθόλου από την εμβληματική σχεδιαστική του ταυτότητα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα οχήματα που διατίθενται σε πολλαπλά κινητήρια σύνολα, το KONA ξεκίνησε με τη σχεδιαστική ανανέωση του ΚΟΝΑ Electric (EV), η οποία στη συνέχεια προσαρμόστηκε στο συμβατικό μοντέλο που κινείται με βενζίνη. Αυτή η αντισυμβατική προσέγγιση επέτρεψε στη Hyundai να φέρει τη σχεδιαστική λογική LED τεχνολογίας σε όλες τις εκδόσεις KONA, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων εσωτερικής καύσης (ICE), των υβριδικών (HEV) και των σπορ N Line.

Η καθαρή, διακριτική εμπρός όψη του νέου KONA χαρακτηρίζει τον καθαρό όγκο του οχήματος, ο οποίος συμβάλλει στην ομαλή αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου. Ο καθαρός όγκος αναδεικνύεται από την Seamless Horizon Lamp, η οποία στην ηλεκτροκίνητη έκδοση διαθέτει parametric pixels, σηματοδοτώντας το πρώτο μοντέλο Hyundai με Pixelated Seamless Horizon Lamp που προσθέτει στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ΚΟΝΑ Electric (EV) ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό στοιχείο σχεδίασης.

Παρά τη φουτουριστική του εμφάνιση, το νέο KONA δεν αφήνει ποτέ κανέναν να ξεχάσει ότι είναι ένα SUV. Το δυναμικό στυλ του τονίζεται με την τολμηρά σμιλεμένη επένδυση του θόλου των τροχών που ενσωματώνει προβολείς και πίσω φώτα, ενισχύοντας το στιβαρό παρουσιαστικό του KONA.

Το νέο KONA είναι γεμάτο με παραμετρικές επιφάνειες. Η απότομη διαγώνια πτυχή των πλαινών μερών συνδέει το σατινέ χρώμιο της γραμμής της ζώνης με την αεροτομή, δημιουργώντας ένα περίγραμμα που τυλίγεται γύρω από ολόκληρο το όχημα. Το πίσω μέρος διαθέτει μια ακόμη Seamless Horizon Lamp καθώς και ένα ψηλά τοποθετημένο φωτιστικό stop (HMSL) που είναι ενσωματωμένο άψογα στο σατινέ χρώμιο του σπόιλερ.

Υπάρχουν διάφορες στυλιστικές παραλλαγές μεταξύ των συστημάτων μετάδοσης κίνησης. Το ΚΟΝΑ Electric (EV) διαθέτει parametric pixels στη μάσκα και τον πίσω προφυλακτήρα, σχεδίαση ζάντας αλουμινίου 19 ιντσών εμπνευσμένη από pixel και προαιρετικά μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και οροφή. Το υβριδικό (HEV) ΚΟΝΑ καθώς και το ΚΟΝΑ με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) μοιράζονται έναν τολμηρό και στιβαρό σχεδιαστικά προφυλακτήρα και μαύρη επένδυση θόλου τροχού. Η N Line έκδοση διαθέτει προαιρετικά μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και οροφή, αεροτομή τύπου φτερού, πιο επιθετική εμπρός και πίσω σχεδίαση με προφυλακτήρα σε σχήμα φτερού για να τονίζει την χαμηλότερη θέση του οχήματος, χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και διπλή εξάτμιση.

Ευκολία χρήσης με οδηγοκεντρική διάταξη και πρακτικά χαρακτηριστικά

Ο μεγαλύτερος εσωτερικός «χώρος διαβίωσης» (living space) του ολοκαίνουριου KONA παρέχει πρακτικά χαρακτηριστικά και μια εξελιγμένη εμπειρία στο αυτοκίνητο για να καλύψει διαφορετικούς τρόπους ζωής. Η σχεδιαστική γραμμή του που προέρχεται από το Kona Electric (EV) τονίζει το εκλεπτυσμένο και φαρδύ εσωτερικό του KONA παρέχοντας έναν ευέλικτο χώρο τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

Οι δύο ευρείες οθόνες 12,3 ιντσών και η κεντρική κονσόλα universal ενισχύουν τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Ο εσωτερικός φωτισμός βελτιώνει την εμπειρία και την ευκολία του χρήστη. Με τον μοχλό ταχυτήτων μετατοπισμένο πίσω από το τιμόνι, παρέχεται μια λιτή διάταξη και πρόσθετος χώρος για αντικείμενα στο κεντρικό τούνελ.

Το χωρίς καμπύλες πίσω κάθισμα ενισχύει την αστική αισθητική του KONA του 21ου αιώνα.

Αυτός ο χώρος διαβίωσης προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με μέγιστη χρηστικότητα, άνεση και ευκολία. Στην πίσω πλευρά του οχήματος διατίθεται ένας μεγιστοποιημένος χώρος φόρτωσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ολοκαίνουριο Hyundai KONA θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες.

Ο μεγαλύτερος εσωτερικός «χώρος διαβίωσης» (living space) του ολοκαίνουριου KONA παρέχει πρακτικά χαρακτηριστικά και μια εξελιγμένη εμπειρία στο αυτοκίνητο για να καλύψει διαφορετικούς τρόπους ζωής.