Ο Πρόεδρος του Hyundai Motor Group, κ. Euisun Chung, ανακηρύχθηκε πρόσωπο της χρονιάς από το MotorTrend κατακτώντας την κορυφή της Power List 2023

  • O Executive Chair, κ. Chung βρίσκεται στην κορυφή της περίφημης Power List του MotorTrend για το 2023
  • Το MotorTrend επαινεί την ικανότητα του κ. Chung να «οδηγεί το Hyundai Motor Group σε μια νέα εποχή»
  • Η τελευταία διάκριση ακολουθεί τα πολύ σημαντικά βραβεία MotorTrend για τα μοντέλα του HMG, συμπεριλαμβανομένου του SUV της χρονιάς 2023 για το Hyundai IONIQ 5 και το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023 για το Genesis G90
  • Η πρωτοπορία του Ομίλου στις έξυπνες πόλεις, την ρομποτική και την Προηγμένη Αεροπορική Κινητικότητα επαινείται
  • Τέσσερα ακόμη στελέχη του Ομίλου κατέχουν εξέχουσα θέση στην Power List 2023 του MotorTrend

Ο Executive Chair του Ομίλου Hyundai Motor Group, κ. Euisun Chung, τιμήθηκε με το βραβείο «MotorTrend Person of the Year», έχοντας εξασφαλίσει την κορυφή της περίφημης Power List του MotorTrend για το 2023.

Η MotorTrend Power List κατατάσσει τους 50 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία κάθε χρόνο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Πρόεδρος Chung ανέβηκε σταδιακά από την πρώτη του εμφάνιση στη Power List στο Νο 12 το 2018, στο Νο 5 το 2022 και τώρα στο Νο 1 το 2023.

To MotorTrend ανακήρυξε τον κ. Chung «Πρόσωπο της Χρονιάς» δεδομένου ότι «οδήγησε το Hyundai Motor Group σε μια νέα εποχή». Τόνισε επίσης το εξαιρετικό διαμέτρημα των οχημάτων που αναπτύχθηκαν επί των ημερών του κ. Chung, δηλώνοντας: «Τα οχήματα του Hyundai Motor Group διακρίνονται για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την ποιότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και την καλή τους αξία”.

Αυτή η τελευταία αναγνώριση ακολουθεί τα πολύ σημαντικά βραβεία MotorTrend για  μοντέλα του Ομίλου, τα οποία περιλαμβάνουν το Genesis G90 που ανακηρύχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» και το Hyundai IONIQ 5 που κατέκτησε τον τίτλο «SUV της χρονιάς 2023».

Εκτός από την ικανότητά του να σχεδιάζει την επιτυχημένη πορεία του Ομίλου, το MotorTrend εξήρε το όραμα του κ. Chung για την μελλοντική κινητικότητα και βράβευσε την ικανότητά του να εφαρμόζει λύσεις που παραδοσιακά θεωρούνται πέρα από τα όρια της αυτοκινητοβιομηχανίας.

«O κ. Chung βάζει τη σφραγίδα του στο μέλλον της εταιρείας. Η αντίληψή του για το πού κατευθύνεται ο κόσμος και η βιομηχανία, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να κάνει τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος, υποκινεί περαιτέρω την προσπάθεια να γίνει ηγέτης στα ηλεκτρικά οχήματα και την προηγμένη κινητικότητα» παρατήρησε το MotorTrend και τόνισε επίσης τον πρωτοποριακό ρόλο του Ομίλου στον έξυπνο σχεδιασμό πόλεων και πολλαπλών λύσεων κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένης της ρομποτικής και της Advanced Air Mobility (AAM).

Στην Power List της MotorTrend περιλαμβάνονται επίσης ο κ. Luc Donckerwolke, President και Chief Creative Officer του Hyundai Motor Group (Νο 3), ο κ. Jose Muñoz, President και Global Chief Operating Officer της Hyundai Motor Company (Νο 10), ο κ. SangYup Lee, Executive Vice President και Head του Hyundai Global Design Center (Νο 28) και ο κ. Karim Habib (Νο 44), Executive Vice President και Head του Kia Global Design Center.

Μιλώντας νωρίτερα τον Ιανουάριο, σε συγκέντρωση με αφορμή την έλευση του Νέου Έτους στο Namyang R&D Center του Ομίλου, ο κ. Chung υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη δέσμευσή του για την επιτυχία του Ομίλου. Προέτρεψε όλους εντός του οργανισμού να μην φείδονται προσπαθειών για να εξασφαλίσουν την παράδοση των καλύτερων δυνατών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες του Ομίλου. «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ώστε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στο ίδιο υψηλό επίπεδο, γιατί κανένα εξαιρετικό προϊόν ή τεχνολογία δεν καταξιώνεται χωρίς αυτή» δήλωσε ο κ. Chung. “Η ποιότητα είναι προτεραιότητα όλων μας. Από τον σχεδιασμό των προϊόντων μέχρι την παραγωγή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες μετά την πώληση, όλες οι ομάδες και οι εργαζόμενοι πρέπει να θέτουν την ποιότητα και τον πελάτη ως την κορυφαία τους προτεραιότητα. Πρέπει όλοι να κερδίζουμε τον σεβασμό και την πίστη των πελατών μας».

O Executive Chair, κ. Chung βρίσκεται στην κορυφή της περίφημης Power List του MotorTrend για το 2023
O Executive Chair, κ. Chung βρίσκεται στην κορυφή της περίφημης Power List του MotorTrend για το 2023