Νέο Hyundai KONA : Κομψό, αιχμηρό και προοδευτικό

  • Tο νέο Hyundai KONA διαθέτει προοδευτική εμφάνιση που κληρονομεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai
  • Η εξελιγμένη σχεδίαση της πρόσθιας μάσκας Cascading και οι διπλοί προβολείς δημιουργούν ένα μοναδικό χαρακτήρα
  • Ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της Hyundai Motor για να γίνει η κορυφαία ασιατική μάρκα στην Ευρώπη μέχρι το 2021

Η Hyundai Motor αποκαλύπτει περαιτέρω λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο KONA πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του τους επόμενους μήνες. Το KONA συνεχίζει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai, προσθέτοντας τον προοδευτικό του χαρακτήρα για να δημιουργήσει μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία sub-compact SUV, συμπληρώνοντας τη γκάμα των SUV με μικρότερη διάσταση από αυτή του Hyundai Tucson.

Το εμπρός τμήμα του ολοκαίνουριου KONA είναι εκφραστικό και ισχυρό, υιοθετώντας τη νέα οικογενειακή ταυτότητα της Hyundai Motor, τη μάσκα Cascading, η σχεδίαση της οποίαςεμπνέεται από τη ροή του καυτού χάλυβα λίγο πριν πάρει τη μορφή του αυτοκινήτου. Οι νέοι διπλοί προβολείς ενισχύουν την οπτική επίδραση, καθώς τα LED φώτα ημέρας τοποθετούνται πάνω από τους προβολείς LED. Ο διαχωρισμός των φωτιστικών σωμάτων στο μπροστινό μέρος προσφέρει μια σίγουρη, προοδευτική εμφάνιση με κομψά και αιχμηρά σχήματα. Το τολμηρό εμπρός και πίσω μέρος τονίζεται από το εύρος και τον όγκο του οχήματος, επιδεικνύοντας το επιθετικό στυλ του αμαξώματος.

Το ολοκαίνουργιο KONA προσφέρει στους πελάτες μια πραγματική εμπειρία SUV. Η ανυψωμένη θέση των καθισμάτων του εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα για τους οδηγούς και αυξάνει την οδηγική άνεση, ενώ η προαιρετική τετρακίνηση ενισχύει τα χαρακτηριστικά οδήγησης και χειρισμού.

Η έναρξη διάθεσης του KONA αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα για τη Hyundai Motor Europe στο ταξίδι της να γίνει η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη έως το 2021 με την κυκλοφορία 30 νέων μοντέλων και παραγώγων. Με περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς Santa Fe το 2001, η Hyundai Motor έχει εδραιώσει την αξιοπιστία της στη SUV κατηγορία και με το KONA η εταιρεία προσθέτει το τέταρτο πραγματικό SUV στη γκάμα της στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο Hyundai KONA θα είναι διαθέσιμες στο εγγύς μέλλον, με την επίσημη πρεμιέρα του να είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2017.