KONA Electric by Hyundai

από 36.990 €*
Διαμορφωτής

Βιώστε τα καλύτερα δύο κόσμων.


Ευέλικτο και απολαυστικό στην οδήγηση, το νέο Kona Electric είναι το πρώτο ηλεκτρικό, συμπαγές SUV στην Ευρώπη. Το επαναστατικό νέο μοντέλο συνδυάζει εντυπωσιακή ηλεκτρική αυτονομία με το τολμηρό στυλ και την ευρυχωρία ενός SUV — χωρίς συμβιβασμούς.

Ένα ηλεκτρικό SUV χωρίς συμβιβασμούς.

Συνδυάζοντας την ευρυχωρία και την εντυπωσιακή εμφάνιση ενός SUV με εξαιρετική ηλεκτρική αυτονομία έως 660 χλμ. σε αστικό κύκλο και έως 484 χλμ. σε μικτό κύκλο (WLTP), το νέο Kona Electric προσφέρει μία εμπειρία ηλεκτροκίνησης χωρίς συμβιβασμούς!

Ηλεκτροκίνηση χωρίς συμβιβασμούς.


Το νέο Kona Electric χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές ηλεκτρικές επιδόσεις: Με αυτονομία 484 χλμ. (660 χλμ. εντός πόλης) μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας — με ταχεία φόρτιση, η μπαταρία ανακτά το 80 % της φόρτισής της σε 54 λεπτά.

Επιδόσεις.

Δύναμη, απόλαυση, απόδοση.

Ποιός είπε ότι η ηλεκτροκίνηση πρέπει να είναι βαρετή; Αυτό το σπορ SUV επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 7,6 δευτερόλεπτα στην έκδοση μπαταρίας 64 kWh. Και διανύει εξαιρετική απόσταση με μία μόνο φόρτιση. Εσείς επιλέγετε ανάμεσα σε δύο εκδόσεις μπαταρίας που προσφέρουν αυτονομία 305 χλμ. ή 484 χλμ.

Τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.

Τα συστατικά στοιχεία του συστήματος ηλεκτροκίνησης έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να προσφέρουν άριστα οδηγικά χαρακτηριστικά και πρακτική αυτονομία για τις καθημερινές διαδρομές. Η εντελώς νέα πλατφόρμα του Kona επιτρέπει την έξυπνη ένταξη της μπαταρίας ώστε να μην επηρεάζει την ευρυχωρία.

Μπαταρία πολυμερών
ιόντων λιθίου.

Η τελευταίας τεχνολογίας μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου του Kona Electric έχει χαμηλότερη ευαισθησία μνήμης και άριστη απόδοση φόρτισης συγκριτικά με τις συμβατικές μπαταρίες.

Ηλεκτροκινητήρας.

Επιλέξτε μεταξύ δύο εκδόσεων μπαταρίας: την έκδοση 39,2 kWh με αυτονομία έως 305 χλμ. ή την έκδοση 64 kWh που προσφέρει αυτονομία μέχρι 484 χλμ.

Έξυπνη τεχνολογία για ευφυή οδήγηση.


Μεγιστοποιήστε την αυτονομία σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης του Kona Electric, που σας επιτρέπει να φορτίζετε τη μπαταρία κάνοντας χρήση του ηλεκτροκινητήρα για να επιβραδύνετε το αυτοκίνητο.

Φόρτιση

Φορτίστε το όλη νύχτα ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ανάλογα με το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού ή το είδος σταθμού ταχείας φόρτισης στο οποίο έχετε πρόσβαση, το νέο Kona Electric σας προσφέρει ποικίλες δυνατότητες και διάφορα είδη σύνδεσης για φόρτιση.

Ανεύρεση σταθμού φόρτισης και χώρου στάθμευσης!


Το Kona Electric διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε την ηλεκτροκίνηση στο μέγιστο βαθμό. Η δωρεάν συνδρομή στις υπηρεσίες LIVE Services σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικές με σταθμούς φόρτισης EV, χώρους στάθμευσης σε δρόμο και πάρκινγκ και το δίκτυο εμπόρων της Hyundai . Επιπλέον, παρέχει δελτία κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας, αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POI) online και πρόγνωση καιρού.

Τρόποι φόρτισης του νέου Kona Electric.


Στο σπίτι ή στο δρόμο, είναι εύκολο να φορτίσετε τη μπαταρία του Kona Electric. Αξιοποιήστε στο σπίτι το καλώδιο που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.


Οικιακό καλώδιο φόρτισης.

Το καλώδιο ICCB συνδέεται σε μία συμβατική πρίζα τοίχου. Χρόνος φόρτισης 19 ώρες για τη μπαταρία 39kWh / 31 ώρες για την 64 kWh*


Οικιακός σταθμός φόρτισης.

Αν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε έναν επιτοίχιο φορτιστή στο σπίτι, ο χρόνος φόρτισης ανά 7,2kW μειώνεται σε 6 ώρες και δέκα λεπτά για τη μπαταρία 39kWh / 9 ώρες και 35 λεπτά για την 64 kWh*


Καλώδιο φόρτισης για εναλλασσόμενο ρεύμα (AC)

Ένα καλώδιο φόρτισης συνδέει το νέο Kona Electric σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC). Το καλώδιο αυτό χρησιμοποιείται για σύνδεση και σε οικιακό επιτοίχιο φορτιστή.


Ταχεία φόρτιση.

Για την ταχύτερη δυνατή φόρτιση, το νέο Kona Electric μπορεί να φορτίζεται σε σταθμούς ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC)

Άνεση

Πρακτικό και ευέλικτο.

Το νέο Kona Electric είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τη μέγιστη πρακτικότητα: Κάντε ένα ταξίδι και αξιοποιήστε τον τεράστιο χώρο αποσκευών των 332 λίτρων - τον οποίο μπορείτε να διπλασιάσετε τοποθετώντας μπαγκαζιέρα οροφής. Οδηγείτε, χωρίς να χάνετε επαφή με τον ψηφιακό κόσμο σας, με τη βοήθεια καινοτόμων λειτουργιών συνδεσιμότητας και απολαύστε μία εξαιρετική ηχητική εμπειρία με το ηχοσύστημα υψηλών προδιαγραφών.

Ασύρματη φόρτιση.

Η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα (πρότυπο Qi) σας επιτρέπει να φορτίζετε εύκολα ένα συμβατό smartphone χωρίς τη χρήση καλωδίων.

Premium
ηχοσύστημα KRELL.

Το premium ηχοσύστημα της KRELL προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου. Οκτώ ηχεία και ένας εξωτερικός ενισχυτής συνθέτουν μία ξεχωριστή ηχητική εμπειρία για όλους τους επιβάτες.

Προ-ρύθμιση
θερμοκρασίας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας σε ένα περιβάλλον που αποπνέει θαλπωρή. Όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο σε μία εξωτερική ηλεκτρική παροχή, μπορείτε να προγραμματίσετε την ώρα που επιθυμείτε να προθερμάνετε την καμπίνα του νέου Kona Electric στη θερμοκρασία της επιλογής σας.

Ασφάλεια

Hyundai SmartSense.

Με το πακέτο Hyundai SmartSense, τα προηγμένα μας Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού, το Kona Electric προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ενεργητικής ασφάλειας — σχεδιασμένης να σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Smart Cruise Control με Stop & Go (SCC w/ S&G).

Το Smart Cruise Control με Stop & Go (SCC w/ S&G) αυξάνει την ασφάλεια και περιορίζει το στρες, διατηρώντας μία σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, μειώνοντας η αυξάνοντας αυτόματα την ταχύτητα μέχρι ένα προκαθορισμένο όριο, σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας.

Υποβοήθηση Αποφυγής Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward Collision-Avoidance Assist) με Ανίχνευση Πεζού & Δικυκλιστή.

Το FCA ελέγχει αυτόματα το φρένο σε περίπτωση κινδύνου, ή όταν μία σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, περιορίζοντας το σφοδρότητα πρόσκρουσης πάνω σε πεζούς ή άλλα οχήματα.

Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας – Lane Keeping Assist (LKA).

Το Lane Keeping Assist (LKA) χρησιμοποιεί την εμπρός κάμερα για να παρακολουθεί τις διαγραμμίσεις του δρόμου, Σε περίπτωση τυχαίας απομάκρυνσης από τη λωρίδα, θα προειδοποιήσει τον οδηγό ή θα επαναφέρει το αυτοκίνητο στη λωρίδα του.

Υποβοήθηση Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας - Lane Following Assist (LFA).

Το νέο Kona Electric διαθέτει Lane Following Assist (LFA). Όταν είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας, σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 150 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο και σε αστικούς δρόμους.

Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW). Προειδοποίηση Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας

Χρησιμοποιώντας ένα ραντάρ για τη σάρωση μιας επιφάνειας 180 μοιρών πίσω από το όχημα, το σύστημα RCCW προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ακουστικά για επικείμενη διασταυρούμενη κυκλοφορία.

Blind spot Collision Warning (BCW). Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου

Κάνοντας χρήση ραντάρ, το BCW παρακολουθεί τις πίσω γωνίες, και εάν ανιχνεύσει άλλο όχημα, εμφανίζεται μία οπτική ειδοποίηση στους εξωτερικούς καθρέφτες. Εάν τότε ο οδηγός ενεργοποιήσει τα φλας, ηχεί ένα ακουστικό σήμα.

Ξεχωριστό και μοναδικό.


Το νέο Kona Electric σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει στο δρόμο — με κομψές, ανάγλυφες γραμμές, ισχυρά φώτα LED, και μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία.

Ηλεκτροκίνηση. Με στυλ.

Η τολμηρή εξωτερική σχεδίαση μαγνητίζει την προσοχή με τις μυώδεις ανάγλυφες επιφάνειες, τα κομψά φώτα LED και τις μοναδικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν σε όλη του τη διάσταση το ισχυρό DNA ενός Hyundai SUV.

Αεροδυναμική
σχεδίαση.

Με μία ελκυστική και ταυτόχρονα αποδοτική σχεδίαση, το νέο Kona Electric υιοθετεί αεροδυναμικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που του χαρίζουν πολύ χαμηλότερο συνολικό συντελεστή οπισθέλκουσας.

Στυλ και
πρακτικότητα.

Οι ράγες οροφής του Kona Electric οπτικά αναδεικνύουν την κομψή οροφή του και υποστηρίζουν φορτίο μέχρι 80 κιλά.

Ξεχωριστό και μοναδικό.

Συνδυάζοντας χώρους και πρακτικότητα, το Kona Electric είναι ένα ασυμβίβαστο, συμπαγές SUV. Θα ενθουσιαστείτε από τον πλούσιο χώρο αποσκευών των 332 λίτρων. Το μεγάλο άνοιγμα της πίσω πόρτας και το χαμηλό ύψος φόρτωσης κάνουν τη διαδικασία φόρτωσης παιχνίδι.

Ευρυχωρία.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ευρυχωρία, το νέο Kona Electric προσφέρει άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Κεντρική κονσόλα.

Καθώς ο παραδοσιακός επιλογέας έχει αντικατασταθεί από τέσσερις διακόπτες drive-by-wire απελευθερώνεται άφθονος χώρος για προσωπικά αντικείμενα.

Ηλιοροφή.

Ανοίξτε ένα παράθυρο στον ήλιο και απολαύστε την άμεση επαφή με το περιβάλλον, με την προαιρετική ηλιοροφή.

Δεν αποφορτίζεται ποτέ.

Το νέο Kona Electric διαθέτει χαρακτηριστικά που παρατείνουν έξυπνα την αυτονομία του: Εκτός από τη μπαταρία του που είναι σχεδιασμένη για μέγιστη απόδοση, επιτρέπει ευέλικτη φόρτιση και παράγει πρόσθετη ενέργεια κάθε φορά που φρενάρετε.

5-ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων.

Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το νέο KONA Electric είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με 5-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον αυτού, η πολύ αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου του KONA Electric καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ., όποιο συμβεί πρώτο. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.