Η Hyundai παρουσιάζει το όραμά της για τη μελλοντική κινητικότητα στο GREENTECH FESTIVAL 2020

  • Η Hyundai Motor συμμετέχει στο GREENTECH FESTIVAL 2020, προωθώντας λύσεις κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων
  • Μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρείας είναι ο Πρεσβευτής της Hyundai κ. Brand Bertrand Piccard, ο κ. Andreas-Christoph Hofmann – Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe, και ο CEO της Hyundai Hydrogen Mobility, κ. Mark Freymüller
  • Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιείται στο Kraftwerk Berlin από 16-18 Σεπτεμβρίου

Η Hyundai Motor παρουσιάζει το όραμά της για κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο GREENTECH FESTIVAL 2020. Εκπρόσωποι της εταιρείας θα συζητήσουν τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ θα αναδείξουν τον τρόπο που η Hyundai βρίσκεται τεχνολογικά στην πρώτη γραμμή της μελλοντικής κινητικότητας. Η φετινή εκδήλωση  πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (16-18 Σεπτεμβρίου) στον ειδικό χώρο εκδηλώσεων Kraftwerk Berlin, που αποτελεί έναν μοναδικό χώρο γεμάτο ενέργεια.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει το αποκλειστικό format Switch Green, όπου οι πιο σημαντικοί thought leaders παγκοσμίως παρουσιάζουν τις λύσεις τους για θέματα που αφορούν στον πλανήτη. Eκπρόσωπος της Hyundai θα είναι ο Ελβετός πρωτοπόρος και πρεσβευτής της μάρκας κ. Bertrand Piccard.

Κατά τη διάρκεια του Switch Green, ο κ. Piccard θα σκιαγραφήσει τη σημασία των βιώσιμων οικολογικών λύσεων που παρέχουν επίσης οικονομικά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις, τα οποία διερευνά ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Solar Impulse. Η παρουσία της Hyundai στο Switch Green θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 18.00μμ ώρα Ελλάδος (17:00 CEST) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον ιστότοπο της GREENTECH FESTIVAL (https://greentechfestival.com/).

Επιπρόσθετα του Switch Green, ο κ. Andreas Christoph-Hofmann, Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα συζήτησης την  καινοτομία στην κινητικότητα. Θα παρουσιάσει πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων της Hyundai και θα συζητήσει την επερχόμενη αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα μάρκα της εταιρείας, IONIQ. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 14.00μμ ώρα Ελλάδος (13:00 CEST).

Παράλληλα, η Hyundai θα συμμετάσχει σε μια εις βάθος συζήτηση με τον κ. Mark Freymüller, CEO της Hyundai Hydrogen Mobility, μιας κοινοπραξίας μεταξύ της Hyundai Motor Company και της H2Energy. Θα παρουσιάσει την επιχειρηματική δράση της εταιρείας για μελλοντικές λύσεις κινητικότητας και ενέργειας μέσω των φορτηγών Fuel Cell βαρέος τύπου, εξηγώντας τον τρόπο που αποδεικνύεται η ολιστική προσέγγιση της Hyundai στην καθαρή κινητικότητα. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 12.50μμ ώρα Ελλάδος (11:50 CEST).

Η Hyundai διαθέτει επίσης εκθεσιακό περίπτερο στο φετινό GREENTECH FESTIVAL. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της μάρκας IONIQ, η εταιρεία θα παρουσιάσει το EV Concept 45 στο φεστιβάλ. Το EV Concept 45 ενσωματώνει το όραμα έξυπνης κινητικότητας της εταιρείας και παρουσιάζει τη βάση σχεδιασμού του IONIQ 5.