Δ.Τ.: Η Hyundai Motor στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA U-20 του 2019

  • Η Hyundai Motor παρέδωσε στόλο 112 οχημάτων στο FIFA U-20 World Cup του 2019 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία
  • Τα στελέχη και το οργανωτικό προσωπικό της FIFA θα χρησιμοποιούν τα δημοφιλή μοντέλα Hyundai κατά τη διάρκεια του τουρνουά στις έξι διοργανώτριες πόλεις
  • Η Hyundai Motor συνεχίζει να υποστηρίζει τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της χορηγίας της FIFA από το 1999

Η Hyundai Motor Company, επίσημος συνεργάτης του FIFA U-20 World Poland 2019, παρέδωσε στόλο οχημάτων στη διεθνή ποδοσφαιρική ομοσπονδία για παίκτες ηλικίας κάτω των 20 ετών, διευκολύνοντας τις μεταφορές της διοργάνωσης.

Η εταιρεία παρέδωσε 112 οχήματα Santa Fe, Tucson, Kona, i40 Sedan και i40 Wagon, i20 και Genesis G80 στους εκπροσώπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) και της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (PZPN) για χρήση κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί από αύριο 23 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου 2019.

Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά στελεχών και οργανωτικού προσωπικού εντός και εκτός των έξι πόλεων της Πολωνίας που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA U-20, το οποίο διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και φέτος για πρώτη φορά σε κράτος της Κεντρικής Ευρώπης.

Στην επίσημη τελετή παράδοσης των οχημάτων Hyundai που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Lodz Widzew, συμμετείχαν αξιωματούχοι και στελέχη της FIFA, της PZPN, της Hyundai Motor Poland, αντιπροσωπειών Hyundai Lodz και εκπρόσωποι διαφόρων μέσων ενημέρωσης. Ο κ. Sebastian Cyborowski, Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor Poland, παρέδωσε ένα συμβολικό κλειδί τους αντιπροσώπους της FIFA και της PZPN.

“Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που παραδίδουμε 112 οχήματα Hyundai για να υποστηρίξουμε υλικοτεχνικά το FIFA U-20 World Cup στην Πολωνία, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων Hyundai Santa Fe, Tucson, Kona και Genesis sedans”, δήλωσε ο κ. Cyborowski. “Θα γίνουμε μάρτυρες μαχητικότητας μεταξύ των πιο ταλαντούχων νεαρών ανδρών που ονειρεύονται να γίνουν μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου”.

“Είμαι ευτυχής που γιορτάζω τη συνεργασία της FIFA με τη Hyundai για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA U-20 στην Πολωνία. Το επίπεδο δέσμευσης της Hyundai μεταφέρει το τουρνουά σε επόμενο επίπεδο”, δήλωσε ο κ. Jérôme Matteucci, Head of Marketing Rights της FIFA. «Με την υποστήριξη της Hyundai, οι διοργανωτές θα είναι σε θέση να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κάνοντας την πρώτη εκδήλωση της FIFA σε πολωνικό έδαφος μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου».

Η χορηγία του ποδοσφαίρου και των συναφών δραστηριοτήτων του αποτελεί βασικό στοιχείο των παγκόσμιων χορηγιών της Hyundai, καθώς το άθλημα είναι αγαπητό στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο και ενδυναμώνει το αθλητικό πνεύμα. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Πολωνία.

“Θα φιλοξενήσουμε όχι μόνο τις 24 καλύτερες εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο στο επίπεδο U-20, αλλά και χιλιάδες φιλάθλους από όλη την Πολωνία και τον κόσμο”, δήλωσε ο κ. Maciej Sawicki, Γενικός Γραμματέας της PZPN. “Για να είναι επιτυχημένη η διοργάνωση, χρειαζόμαστε πλήθος εγκαταστάσεων και υλικοτεχνικής υποστήριξης. Τα οχήματα της Hyundai θα εξασφαλίσουν ότι οι ομάδες μας θα μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά και άνετα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. ”

Στη διοργάνωση φέτος συμμετέχουν 24 εθνικές ομάδες: Πολωνία, Νότια Κορέα, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Ταϊτή, Γαλλία, Ιταλία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ονδούρα, Ισημερινό, Ουρουγουάη, Νιγηρία, Μάλι, Αργεντινή και Νότια Αφρική.

Η έναρξη και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο στάδιο Lodz Widzew.

Η Hyundai Motor αποτελεί επίσημο συνεργάτη της FIFA από το 1999 και επίσημος  συνεργάτης αυτοκίνησης τα έτη 2002, 2006, 2010, 2014 και 2018 του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA καθώς και πολλών άλλων διοργανώσεων της FIFA. Το 2010, η εταιρεία επέκτεινε τη χορηγική της συνεργασία με τη FIFA για τα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και του 2022.

1η Φωτογραφία: Ο κ. Maciej Sawicki, Γενικός Γραμματέας της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (κέντρο), παραδίδει ένα συμβολικό κλειδί στον κ. Jérôme Matteucci, Head of Marketing Rights Delivery της FIFA (δεύτερος από δεξιά) στην Τελετή παράδοσης των οχημάτων μπροστά από το στάδιο Lodz Widzew

 

 

2η Φωτογραφία: Μέρος του στόλου των 112 οχημάτων Hyundai, που περιλαμβάνει Santa Fe, Tucson, Kona, i40 Sedan και i40 Wagon, i20 και Genesis G80, μπροστά από το στάδιο Lodz Widzew που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη και η λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA U-20 του 2019 στην Πολωνία