Η Hyundai Ελλάς στο Athens Flying Week 2022

  • Ένα φαντασμαγορικό Air Show με μοναδικές εμπειρίες και έντονες συγκινήσεις το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης της Τανάγρας, με την υποστήριξη της Hyundai Ελλάς.

Η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2022, με τους πάνω από 500.000 πιστούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια της μεγαλύτερης αεροπορικής επίδειξης της Ελλάδας !

H Hyundai Ελλάς με ιδιαίτερη χαρά στήριξε το φετινό Air Show καλύπτοντας με την πλήρη γκάμα των μοντέλων Hyundai τις ανάγκες μετακίνησης των στελεχών και VIP προσκεκλημένων της διοργάνωσης.

Ξεχωριστή θέση στη διοργάνωση κατείχε η πανίσχυρη γκάμα υψηλών επιδόσεων “Ν” της Hyundai, με τα “υπερόπλα” i20 N, i30 N και ΚΟΝΑ Ν να δίνουν δυναμικό “παρών”, αφού η οδηγική συγκίνηση είναι κοινός παρονομαστής για έναν οδηγό Ν και έναν πιλότο.

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά την μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας και να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό air show. Παράλληλα, είχαν την δυνατότητα οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν επιδείξεις αερομοντελιστών καθώς και να φωτογραφηθούν δίπλα σε αεροσκάφη και ελικόπτερα, μαζί με τους πιλότους, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών.