Η Hyundai χορηγός μετακίνησης του 51ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ

  • Το 51ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ πραγματοποιήθηκε από τις 28/09 έως την 01/10/2023
  • Η Hyundai Ελλάς υποστήριξε την διοργάνωση του 51ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ με την παροχή οχημάτων TUCSON και SANTA FE
  • Η φετινή διοργάνωση είχε συνολικό μήκος διαδρομών 550 χιλιόμετρα

Η εκκίνηση του 51ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, μιας όμορφης Regularity εκδήλωσης Κλασικών αυτοκινήτων της Ελλάδας, που διοργανώνει εδώ και πενήντα χρόνια η ΦΙΛΠΑ, πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Η Hyundai Ελλάς υποστήριξε την διοργάνωση του 51ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ με την παροχή οχημάτων TUCSON και SANTA FE, καθώς αποτελούν ιδανικά μέσα μετακίνησης και για ειδικές διαδρομές όπως αυτές που ακολούθησαν τα κλασικά οχήματα διασχίζοντας υπέροχα δάση και μαγευτικές τοποθεσίες με προορισμό το Καρπενήσι που αποτέλεσε το επίκεντρο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η παραδοσιακή αυτή εκδήλωση της  ΦΙΛΠΑ  συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών ξένων πληρωμάτων, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος με το κλασικό αυτοκίνητό τους, επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών Classic Regularity και Touring.

Η φετινή διοργάνωση είχε συνολικό μήκος διαδρομών 550 χιλιόμετρα και πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου.