Hyundai STARIA: Νέο MPV με premium και φουτουριστική σχεδίαση

  • Το νέο MPV της Hyundai είναι εξοπλισμένο με φουτουριστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τεχνολογικές καινοτομίες παρέχοντας κορυφαία εμπειρία και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του Hyundai STARIA, του νέου πολυμορφικού (MPV) μοντέλου της εταιρείας.

Το STARIA αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Hyundai να ηγηθεί της μελλοντικής κινητικότητας ως πάροχος έξυπνων λύσεων κινητικότητας, υπό το όραμα της μάρκας «Progress for Humanity». Το STARIA είναι εξοπλισμένο με καινοτόμα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στον οδηγό και φουτουριστικά σχεδιαστικά στοιχεία που προσφέρουν νέες εμπειρίες σε οδηγούς και επιβάτες κάνοντας τον χρόνο μετακίνησης πιο παραγωγικό και αξιόλογο.

Το STARIA προσφέρει ένα εντυπωσιακά φουτουριστικό και μυστηριώδες εξωτερικό σχεδιασμό, που παραπέμπει σε διαστημικό όχημα. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει μια μεγάλη οριζόντια λωρίδα LED και οι χαμηλά τοποθετημένοι προβολείς. Το ύψος της καμπίνας είναι επίσης βελτιστοποιημένο για εξαιρετική άνεση και ευκολία, καθιστώντας το STARIA ιδανικό τόσο για επαγγελματική όσο και για οικογενειακή χρήση.

«To STARIA αποτελεί τη νέα σειρά MPV της Hyundai που εγκαινιάζει μια νέα εποχή κινητικότητας», δήλωσε ο κ. SangYup Lee, Senior Vice President and Head της Global Hyundai Design. “Το STARIA θα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία στους πελάτες μέσω των καινοτόμων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών του.”

Η συνολική εμφάνιση του STARIA βασίζεται σε μια “inside-out” προσέγγιση, μια νέα σχεδιαστική μεθοδολογία της μελλοντικής κινητικότητας που ξεκινά τη σχεδίαση από το εσωτερικό και την επεκτείνει στο εξωτερικό. Αυτό αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Hyundai στην κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών που δίνουν προτεραιότητα στη χρήση του εσωτερικού χώρου.

Το εξωτερικό του STARIA παρουσιάζει μια φουτουριστική, καθαρή, απλουστευμένη σιλουέτα, που ορίζεται από μια ρευστή καμπύλη που διατρέχει από το εμπρός προς το πίσω μέρος, εμπνευσμένη από το φως του ορίζοντα της Γης κατά την ανατολή του ηλίου, όταν κάποιος το βλέπει από το διάστημα. Το πίσω μέρος διαθέτει απλή και καθαρή εμφάνιση, με εντυπωσιακά κατακόρυφα φωτιστικά σώματα καθώς και ένα μεγάλο πίσω παράθυρο. Ο πίσω προφυλακτήρας χαμηλώνει ώστε να διευκολύνει τους επιβάτες να φορτώνουν και να εκφορτώνουν εύκολα το φορτίο.

Στις πρώτες εικόνες αποκαλύπτεται η πλούσια έκδοση του standard STARIA, το STARIA Premium. Το STARIA Premium διαθέτει διαφοροποιημένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά προσφέροντας πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Η μάσκα του Premium μοντέλου διαθέτει ένα μοναδικό μοτίβο πλέγματος και οι τροχοί 18 ιντσών περιλαμβάνουν μοτίβα και γραφικά που παραπέμπουν σε διαμάντια, δίνοντας έμφαση στην premium και μοντέρνα εμφάνιση του μοντέλου. Τα υψηλών προδιαγραφών πίσω φωτιστικά σώματα του STARIA Premium διαθέτουν τη μοναδική σχεδίαση Parametric Pixel της Hyundai.

Εμπνευσμένο από το σαλόνι ενός κρουαζιερόπλοιου, το εσωτερικό του STARIA προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση και άνεση. Η καινοτόμος σχεδιαστική αρχιτεκτονική του οχήματος, δημιουργεί ένα ευρύχωρο και ευχάριστο περιβάλλον για τους επιβάτες.

Το cockpit του STARIA εστιάζει στον οδηγό διαθέτοντας μια φουτουριστική εμφάνιση υψηλής τεχνολογίας με οθόνη 10,25 ιντσών, κεντρική κονσόλα αφής και ηλεκτρονικό μοχλό ταχυτήτων. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό, παρέχοντας ανεμπόδιστα την προβολή των προγραμμάτων οδήγησης. Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους  επιβάτες να κάθονται αντικριστά.

Το STARIA θα διατίθεται σε 2θέσιες έως 11θέσιες εκδόσεις, καθιστώντας το μοντέλο κατάλληλο τόσο για οικογένειες όσο και για επαγγελματική χρήση. Το STARIA Premium θα διατίθεται σε εκδόσεις 7, 9 και 11(*) θέσεων με καινοτόμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και εσωτερικές αναβαθμίσεις.

Το STARIA Premium, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές, οδηγεί την κινητικότητα σε επόμενο επίπεδο με sport premium χαρακτηριστικά και φινιρίσματα αποκλειστικά για πιο πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του STARIA θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το πρώτο εξάμηνο του 2021. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σύντομα.

G A L L E R Y