Δ.Τ.: Η Hyundai στο Paris Motor Show 2018

 

  • Παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριουi30 FastbackN, του νέου υψηλών επιδόσεων μοντέλου της Hyundai
  • Τα νέα i30 NNΟption” και i30 NLine, επεκτείνουν περαιτέρω τη σειρά υψηλών επιδόσεων της Hyundai
  • Πρωτοποριακή ecomobilityσειρά, συμπεριλαμβανομένου του νέου KonaElectricκαι του NEXO
  • Το conceptcar «LeFilRouge» αντικατοπτρίζει τη μελλοντική σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai

 

Η Hyundai Motor παρουσιάζει τη νεότερη γκάμα προϊόντων και τεχνολογικών καινοτομιών στους τομείς της αξιοπιστίας, της προόδου και των επιδόσεων στο Hall 1 της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού για το 2018. Τα “φώτα” φέτος στο περίπτερο της Hyundai θα είναι στραμμένα στην παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου i30 Fastback N, στο νέο show car i30 N ‘N Option’ και στην πρωτοποριακή eco-mobility σειρά με τα νέα Kona Electric και NEXO. Σύμφωνα με τη σχεδιαστική γραμμή του «Hyundai Motor Studio Paris», το περίπτερο της Hyundai περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές ζώνες, που αντιπροσωπεύουν την ευρωπαϊκή στρατηγική της μάρκας και βασίζονται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Ασφάλεια, Πρόοδος και Επιδόσεις.

Ντεμπούτο του μοντέλου υψηλών επιδόσεων i30 Fastback N
Η Παγκόσμια Πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου i30 Fastback N πραγματοποιείται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού που άνοιξε σήμερα τις πύλες του. Είναι το δεύτερο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Hyundai στην Ευρώπη και συνδυάζει εκλεπτυσμένη και κομψή σχεδίαση με τον N fun-to-drive χαρακτήρα του. Το πρώτο 5θυρο hot κουπέ στην κατηγορία C φέρει τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου i30 N 5θυρου hatchback, ενσωματώνοντας το μοναδικό στυλ του κουπέ του i30 Fastback.  Πριν από μία εβδομάδα, το νέο i30 Fastback N παρουσίασε τις υψηλών επιδόσεων ικανότητές του σε έναν παγκόσμιο αγώνα ρεκόρ. Οι επαγγελματίες οδηγοί της Hyundai Motorsport, Gabriele Tarquini και Thierry Neuville, οδήγησαν το αυτοκίνητο στα όριά του στην διαδρομή από τη Ρώμη στο Παρίσι. Ο Tarquini κέρδισε τον αγώνα με διαφορά μόνο ενός κλάσματος του δευτερολέπτου, πραγματοποιώντας παγκόσμιο ρεκόρ με 8: 18,49 λεπτά.

“Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε μια ισχυρή συναισθηματική εικόνα της μάρκας με το επιτυχημένο 5θυρο hatchback i30 N. Τώρα κάνουμε το επόμενο βήμα με την επέκταση της γκάμας μοντέλων υψηλών επιδόσεων. Το i30 Fastback N είναι μοναδικό στην κατηγορία του και αποτελεί το πρώτο hot 5θυρο coupe στην κατηγορία C “, δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe HQ.


N Option και N Line επεκτείνουν τη σειρά υψηλών επιδόσεων
Μια ακόμη παγκόσμια πρεμιέρα στο περίπτερο της Hyundai θα κάνει το show car i30 ‘N Option’, παρουσιάζοντας μια άλλη εκδοχή για υψηλής ποιότητας εξωτερικές και εσωτερικές επιλογές εξατομίκευσης για τους ιδιοκτήτες της Hyundai. Μαζί με τη νέα σειρά i30 N, επεκτείνεται η προσφορά για τους πελάτες που θέλουν να απολαύσουν το i30 με περισσότερο στυλ και επιδόσεις. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα κορυφαία Motorsport οχήματα : i20 Coupe WRC και i30 N TCR.
“Με τη σειρά N συγκλονίζουμε τον ανταγωνισμό με επιδόσεις και συναισθήματα. Η ανάπτυξη των οχημάτων Ν βασίζεται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και η δέσμευσή μας είναι η κορυφή του N “, δήλωσε ο κ. Thomas Schemera, Executive Vice President High Performance Vehicles & Motorsport Division του Hyundai Motor Group. “Η νέα σειρά N και το show car “N Option” αποδεικνύουν τη διάθεσή μας για εξατομίκευση κάνοντας το N διαθέσιμο στο ευρύτερο κοινό”.

Η αυτοκίνηση του μέλλοντος: Η πορεία της Hyundai για να ηγηθεί της βιομηχανίας
Η σειρά eco-mobility της Hyundai στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, συμπεριλαμβανομένων των νέων Kona Electric και NEXO, καθώς και του IONIQ, αποδεικνύει το πρωτοποριακό πνεύμα της εταιρείας στον τομέα της αυτοκίνησης του μέλλοντος. Με αυτά τα προοδευτικά μοντέλα, η Hyundai προσφέρει την ευρύτερη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης IAA Commercial Vehicles 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας, η Hyundai ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδια της για την παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών με κυψέλες καυσίμου. Σε συνεργασία με την H2 Energy, η Hyundai θα διαθέσει 1.000 ηλεκτρικά φορτηγά κυψελών καυσίμου στην Ελβετική αγορά επαγγελματικών οχημάτων το διάστημα 2019 -2023. Με την εισαγωγή του πρώτου στόλου ηλεκτρικών φορτηγών κυψελών καυσίμου σε παγκόσμιο επίπεδο, η Hyundai θα επεκτείνει περαιτέρω την παγκόσμια πρωτοπορία της στην τεχνολογία κυψελών καυσίμου.
“Μέσα σε τρία χρόνια, η Hyundai έφτασε στη δεύτερη θέση των πωλήσεων οικολογικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη”, δήλωσε ο κ. Ki-Sang Lee, Senior Vice President & Head of Eco-technology Development Center τoυ Hyundai Motor Group. “Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και θα διευρύνουμε την προσφορά μας στον τομέα των οικολογικών αυτοκινήτων στο μέλλον. Επιπλέον, πιστεύουμε στο μέλλον της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου ως ένα βήμα προς την κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Ως εκ τούτου, επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων που κινούνται με υδρογόνο. Ένα παράδειγμα είναι τα ηλεκτρικά φορτηγά μας κυψελών καυσίμου, τα οποία αναμένεται να ταξιδεύουν σε απόσταση περίπου 400 χλμ σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης».

‘Le Fil Rouge’: η μελλοντική σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai
Γιορτάζοντας το ντεμπούτο του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το concept car ‘Le Fil Rouge’ της Hyundai πραγματοποιεί και το γαλλικό του ντεμπούτο. Είναι η απόδειξη ότι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Hyundai συνδέονται με ένα κοινό νήμα. Αυτό το concept car ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Το “Sensuous Sportiness” θα ενσωματωθεί σε όλα τα μελλοντικά οχήματα της Hyundai, από sedans έως SUV.
“Τα concept cars της Hyundai είναι μια υπόσχεση της επόμενης γενιάς των αυτοκινήτων μας”, δήλωσε η Diana Kloster, Head of Hyundai Color & Trim της Hyundai Motor Company. “Τα concept cars που παρουσιάσαμε στα Σαλόνια Αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια, όπως το i-oniq, το FE concept και το Intrado, έχουν όλα οδηγήσει σε πραγματικά μοντέλα παραγωγής – το IONIQ, το NEXO και το Kona.”